bahçeşehirdeki evime yardımcı bayan arıyorum

sedaestetisyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
56
9
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar,son çare olarak burdan arama yapmaya karar verdim umarım işe yarar,bahçeşehir-boğazköydeki villa tipi evime tecrübeli,güveniilir;temizlik,ütü ve yemek gibi işlerle ilgilenebilecek yardımcı bayan arıyorum.esenyurt,esenkent yada avcılarda oturması tercih edilir(geç kalma ve yol sıkıntısı yaşamama açısından).haftanın 5 günü sabah 9,akşam 6 çalışabilecek durumda olan,ilgilenen kişiler özelden msj yazsınlar lütfen

merhaba seda hanım, benim yakın bir arkadaşım var. işini çok temiz yapar. ufak bir kızı var, eğer anlaşırsanız kızını kreşe verecek. durumu iyi değil zaten. daha önce bahçeşehirde bir ailenin villasını temizliyordu sonra temziliğe gittiği evdeki ailevi problemlerden dolayı (ev sahibi karısından boşanınca) çalışmak istemedi. şuanda acil bir şekilde iş arıyor. hanım hanım 25 yaşında bir bayan. kendisi için kefilimdir. eger hala bulamadıysanız bana mesaj atabilir misiniz. özelden size ulaşamadım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…