• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeli'ye son muhalefet: Beyaz çoraplar!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.radikal.com.tr/politika/bahceliye-son-muhalefet-beyaz-coraplar-1495222
Bahçeli'ye son muhalefet: Beyaz çoraplar!
fft107_mf6821614.Jpeg

RADİKAL - “Beyaz Çorap Hareketi” adı altında başlatılan mizahi eylemde ülkücüler, beyaz çorap giymeyi yasaklayan Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı “beyaz çoraplı” fotoğraflarını paylaşıyor.

Hareketin Facebook hesabının profil fotoğrafını da partinin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in beyaz çorapla çektirdiği fotoğrafı yer alıyor.

Hareket için, “Dışlanmış hor görülmüş, dava adamlarının haklı mücadelesidir Beyaz Çorap Hareketi. Yaklaşık 18 yıldır şahsiyetleri ve dava bilinci ile hareket edenlerin isyan hareketidir” deniliyor. (Cumhuriyet)

Bir beyaz çoraplı muhalefet eksikti oda oldu:KK53:

sosyal medyadaki her çıkan modadan mahrum kalmayan vatandaşlarımız sırf bundan da eksik kalmayayım diye

çektirip paylaşabilir

Gideyim de beyime üç beş beyaz çorap alayım.
Ama dur ya biz ülkücü değildik dimi... Her şeye muhalefet olmaya çalışmak böyle bişey işte.

Devlet Bey'in beyaz çoraptan nefret ettiğini biliyordum.
Bazı insanlarda var bu antipati beyaz çoraba karşı.
Nedenini hakikaten bilmiyorum bilen var mı?

ay bende gıcığım beyaz çoraba normalde çok çok çok severim beyaz rengini herşey beyaz olmalı ancak çorap gri olur başka renk olur ne bileyim
kocam nişanda giyip gelmiş beyaz çorabı bi dediydim bu pantolonun altına olmamış diye o gün bugündür beyaz çorap giydiremiyorum hiç birşeyin altına:-)

ben burda bahçelinin yanındayım :-)

Ya Bahçeli'nin imaj değişikliği için beyaz çorabı yasaklaması:rolleyes: çok eski bir mevzu değil miydi ?

Karşı atak mı yeni geldi yoksa Bahçeli yeniden mi beyaz çoraba kafayı taktı ?

Çok hassas mesele tabii , bir parti genel başkanının muhakkak bununla ilgilenmesi gerek.:KK51:

Türk erkeğine beyaz çorap ve yumurta tupuk ayakkabı yakışıyor aga. Hele pantolon biraz kısa olur o ayakkabınında topuğuna basılırsa ufff.

Ben eşimin böyle giyinmesine izin vermiyorum, kadınlar tahrik olur taciz eder AlimAllah..

Back