Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve sabah haberlerde akp ile görüşmeye hazırız dedii....MHP ..AKP ortakkErdoğan Baykal'ı görüşmeye çağırınca bahçeli nasıl tutuştu ama
Erken seçime sizde karşısınız neden acaba daha az oy alacaz diye olabilir mi?kiiii. kesinliklede kurulmalıı ister chp ile olsun ister mhp ilee ülke çocuk oyuncağı değil bir an önce hükümet kurulmalı seçim olması taraftarı değilimm.. ama ne olursa olsun hdp sadece mecliste olmalı hükümette söz sahibi değil
yooo hayır aksine tek parti bile çıkabilir .. çünkü farketmicek kurmadı ortaklık eee bunlarda kuramicak asla mhp hdp yi istemez eee seçime gidilecek.. tek başına çıkmasa bile akpe gene aynı olmuş olacak .. vee koca bir zaman kaybıııı..dediğim gibi ülkeee bir an önce sahiplenilmelii..Erken seçime sizde karşısınız neden acaba daha az oy alacaz diye olabilir mi?
Bu sizin düşünceniz tabi ama bekleyip göreceğiz zaman ne gösterecek ne çıkacak ortaya bakalımyooo hayır aksine tek parti bile çıkabilir .. çünkü farketmicek kurmadı ortaklık eee bunlarda kuramicak asla mhp hdp yi istemez eee seçime gidilecek.. tek başına çıkmasa bile akpe gene aynı olmuş olacak .. vee koca bir zaman kaybıııı..dediğim gibi ülkeee bir an önce sahiplenilmelii..
ya neden hdp bu ay meclıse grmıs gbı konusuyor herkes..kiiii. kesinliklede kurulmalıı ister chp ile olsun ister mhp ilee ülke çocuk oyuncağı değil bir an önce hükümet kurulmalı seçim olması taraftarı değilimm.. ama ne olursa olsun hdp sadece mecliste olmalı hükümette söz sahibi değil
meclisteler evet ama bu seçimde daha çok vekil çıkardılar.. yanlış anlaşılmasın olsunlar çoğunluk ve kürt halkının isteklerini dile getirsinler doğuda neler var nelere ihtiyaç var daha çok göstersinlerr.. ben demirtaın şu son açıklamalarına ifrit oldumm gerek yok bu tarz sözlere .. biraz ılımlıyken halk hdp yee bu sözler tekrar dibe düşüş olurr..ya neden hdp bu ay meclıse grmıs gbı konusuyor herkes..
onlar yıllardır partı catısı ayda bagımsız olarak zaten meclısteler!!
Erdoğan akıllı adam bunları parmağında oynatıyor haberleri yokve sabah haberlerde akp ile görüşmeye hazırız dedii....MHP ..AKP ortakk
Tabi canım akıllı olmaz mı hiç oynatsın bakalım zaman gelir onuda bir oynatan olurErdoğan akıllı adam bunları parmağında oynatıyor haberleri yok
şahsen tanıdım kendilerini eşinden dolayıı emine hanımda çok naziktir yakından bir tanısanız ülkesini bu kadar seven bir adam ve insanlar ona göre eşit ben onunla tanışmadan chp liydim ama onu tanıdıkça bu ülke için ne istekleri var öğreninceee.. sen bakma basında ve sosyal medyada yazılanlaraa.. bir çoğunun aslı astarı yokkErdoğan akıllı adam bunları parmağında oynatıyor haberleri yok
akıllı derken kötü anlamında yazmadı arkadaşş en azından ben öyle algılamadım tam bir politikacı anlamında anladımm..Tabi canım akıllı olmaz mı hiç oynatsın bakalım zaman gelir onuda bir oynatan olur
Yani arkadaş diyor ki yıllardır milleti oynattı diyorakıllı derken kötü anlamında yazmadı arkadaşş en azından ben öyle algılamadım tam bir politikacı anlamında anladımm..
işine geldiği gibi anlamışsın arkadaşımYani arkadaş diyor ki yıllardır milleti oynattı diyor
Gerçi işinize geldiği herkes nasıl anlarsa anlasın biz anlayacğımızı anladık demin de dedim herkesin düşüncesi farklı
Abla, siyasetin tam kelime anlamı bu işte ohoo daha dur, eğer bu partilerden AKP - CHP, AKP -MHP gibi çeşitli kombinasyonlarda koalisyon çıkarsa gör bak nasıl bal börek kuzu sarması olacaklar, seçmenleri de ahh canım biz aslında sizi seviyoruz diyeceklerBunlar birbirinin yüzüne nasıl bakıyor?Seçimden önce saymadık laf koymayan bunlar değilmiydi?
Kiminle kurulursa kurulsun ne zaman olursa olsun bende o zamanı bekliyom erken seçim isteyenleride hiç bir zaman anlamıyomHanımlaaarr lütfen ama polemik yok, yorum yapalım
Abla, siyasetin tam kelime anlamı bu işte ohoo daha dur, eğer bu partilerden AKP - CHP, AKP -MHP gibi çeşitli kombinasyonlarda koalisyon çıkarsa gör bak nasıl bal börek kuzu sarması olacaklar, seçmenleri de ahh canım biz aslında sizi seviyoruz diyecekler
Siyaset var olduğu sürece tüm partiler birbirine ihtiyaç duyar, seçmen karşısına çıkınca onların istedikleri tonda seslenirler, iş hükümet kurmaya gelince canımmm aslında gözlerinde çok güzel, gülüşü sevsinler derler
Koalisyon kurulduktan sonraki söylemleri bekliyorum ben