Bahçeli'nin koalisyon için 3 şartı açıklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erdoğan Baykal'ı görüşmeye çağırınca bahçeli nasıl tutuştu ama :KK53:

anlamadığım şu dalga geçilecek , komık bulunacak ne var ?

akp-chp
akp-mhp
akp-hdp 'nin kapısını illaki çalacak , illaki muhalefet partileri; hazırız görüşebiliriz yada görüşmek istemıyoruz dıyebılır..
Daha durun akp hükümeti kaybetmemek için neler neler icat edecek.. ne fıkırler ortaya atacak..

dün cumhurbaşkanı konuştu ..parti liderlerinin totosu tutuştuu..sabah haberlerde chp başkanı anlaşacağımız bir şekilde uzlaşmaya hazırız dedii..mhp ortaklığa hazırız dedii aaa şaşırdımm demirtaştaaa aynısını diyor ne oldu bunlara hanii akp ile hiç biriniz kurmayacaktınızz.. şunu o kafanıza sokun davutoğlunun dediği gibi akp omurgadır omurgaa şu ortaklık süreci çok keyifli geçecekk bekliyorumm..

kiiii. kesinliklede kurulmalıı ister chp ile olsun ister mhp ilee ülke çocuk oyuncağı değil bir an önce hükümet kurulmalı seçim olması taraftarı değilimm.. ama ne olursa olsun hdp sadece mecliste olmalı hükümette söz sahibi değil

kiiii. kesinliklede kurulmalıı ister chp ile olsun ister mhp ilee ülke çocuk oyuncağı değil bir an önce hükümet kurulmalı seçim olması taraftarı değilimm.. ama ne olursa olsun hdp sadece mecliste olmalı hükümette söz sahibi değil
Erken seçime sizde karşısınız neden acaba daha az oy alacaz diye olabilir mi?

Erken seçime sizde karşısınız neden acaba daha az oy alacaz diye olabilir mi?
yooo hayır aksine tek parti bile çıkabilir .. çünkü farketmicek kurmadı ortaklık eee bunlarda kuramicak asla mhp hdp yi istemez eee seçime gidilecek.. tek başına çıkmasa bile akpe gene aynı olmuş olacak .. vee koca bir zaman kaybıııı..dediğim gibi ülkeee bir an önce sahiplenilmelii..

yooo hayır aksine tek parti bile çıkabilir .. çünkü farketmicek kurmadı ortaklık eee bunlarda kuramicak asla mhp hdp yi istemez eee seçime gidilecek.. tek başına çıkmasa bile akpe gene aynı olmuş olacak .. vee koca bir zaman kaybıııı..dediğim gibi ülkeee bir an önce sahiplenilmelii..
Bu sizin düşünceniz tabi ama bekleyip göreceğiz zaman ne gösterecek ne çıkacak ortaya bakalım:KK66:

ya neden hdp bu ay meclıse grmıs gbı konusuyor herkes..
onlar yıllardır partı catısı ayda bagımsız olarak zaten meclısteler!!

ya neden hdp bu ay meclıse grmıs gbı konusuyor herkes..
onlar yıllardır partı catısı ayda bagımsız olarak zaten meclısteler!!
meclisteler evet ama bu seçimde daha çok vekil çıkardılar.. yanlış anlaşılmasın olsunlar çoğunluk ve kürt halkının isteklerini dile getirsinler doğuda neler var nelere ihtiyaç var daha çok göstersinlerr.. ben demirtaın şu son açıklamalarına ifrit oldumm gerek yok bu tarz sözlere .. biraz ılımlıyken halk hdp yee bu sözler tekrar dibe düşüş olurr..

Erdoğan akıllı adam bunları parmağında oynatıyor haberleri yok :KK53:
şahsen tanıdım kendilerini eşinden dolayıı emine hanımda çok naziktir yakından bir tanısanız ülkesini bu kadar seven bir adam ve insanlar ona göre eşit ben onunla tanışmadan chp liydim ama onu tanıdıkça bu ülke için ne istekleri var öğreninceee.. sen bakma basında ve sosyal medyada yazılanlaraa.. bir çoğunun aslı astarı yokk

akıllı derken kötü anlamında yazmadı arkadaşş en azından ben öyle algılamadım tam bir politikacı anlamında anladımm..
Yani arkadaş diyor ki yıllardır milleti oynattı diyor
Gerçi işinize geldiği herkes nasıl anlarsa anlasın biz anlayacğımızı anladık demin de dedim herkesin düşüncesi farklı

Bunlar birbirinin yüzüne nasıl bakıyor?Seçimden önce saymadık laf koymayan bunlar değilmiydi?

Yani arkadaş diyor ki yıllardır milleti oynattı diyor
Gerçi işinize geldiği herkes nasıl anlarsa anlasın biz anlayacğımızı anladık demin de dedim herkesin düşüncesi farklı
işine geldiği gibi anlamışsın arkadaşım :KK51:

Hanımlaaarr lütfen ama polemik yok, yorum yapalım:KK66:

Bunlar birbirinin yüzüne nasıl bakıyor?Seçimden önce saymadık laf koymayan bunlar değilmiydi?
Abla, siyasetin tam kelime anlamı bu işte:-) ohoo daha dur, eğer bu partilerden AKP - CHP, AKP -MHP gibi çeşitli kombinasyonlarda koalisyon çıkarsa gör bak nasıl bal börek kuzu sarması olacaklar, seçmenleri de ahh canım biz aslında sizi seviyoruz diyecekler:KK70:
Siyaset var olduğu sürece tüm partiler birbirine ihtiyaç duyar, seçmen karşısına çıkınca onların istedikleri tonda seslenirler, iş hükümet kurmaya gelince canımmm aslında gözlerinde çok güzel, gülüşü sevsinler derler:KK70:

Koalisyon kurulduktan sonraki söylemleri bekliyorum ben:KK59:

Hanımlaaarr lütfen ama polemik yok, yorum yapalım:KK66:

Abla, siyasetin tam kelime anlamı bu işte:-) ohoo daha dur, eğer bu partilerden AKP - CHP, AKP -MHP gibi çeşitli kombinasyonlarda koalisyon çıkarsa gör bak nasıl bal börek kuzu sarması olacaklar, seçmenleri de ahh canım biz aslında sizi seviyoruz diyecekler:KK70:
Siyaset var olduğu sürece tüm partiler birbirine ihtiyaç duyar, seçmen karşısına çıkınca onların istedikleri tonda seslenirler, iş hükümet kurmaya gelince canımmm aslında gözlerinde çok güzel, gülüşü sevsinler derler:KK70:

Koalisyon kurulduktan sonraki söylemleri bekliyorum ben:KK59:
Kiminle kurulursa kurulsun ne zaman olursa olsun bende o zamanı bekliyom erken seçim isteyenleride hiç bir zaman anlamıyom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X