Bahçeli'nin koalisyon için 3 şartı açıklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aynen öyle
halk ne istiyor sen ne yapıyorsun
hani %50 diolardı ya şimdi bi %60 var ve bu yüzde 60 akp ile koalisyon deil rte ve bakanların yandaş medyadaki kirli oyunların bakanlıklarda dönen tezgahların bir bir ortaya cıkmasını ve yargılanmasını istiyor bu %60'ın ortak kararı.. bunu yapsınlar chp mhp dışardan destekli hdp.. bunu yapar sadece köprüyü geçene kadr ayıya dayı deseinler bi kere de millet için bişey yapsınlar.. bahçeli de hdpde chp de %60a göre hareket etmeli...yok sen türk yok ben kürt böyle bakacaklarsa o zaman bıraksınlar ülkeyi soyan soysun..yolsuzluğada gözyumsunlar devretsnler meclisi akp başkanlığı da versinler...%60 ı dinlemiceklerse bi daha seçimede gerek yok

Ecevitle koalisyon yaparken harikaydı, şimdi mi çizgin sınırın oldu bahçeli bu adamı birkez daha sevmedim

politikada böyle duygusallık fanatiklik kaybettirir her zaman

bkz. erdoğan. fazla üstünlük hissi onu bu konuma getirdi

sanki biz bayılıyorduk koalisyon olsun diye.

o çalan çırpan, halkla dalga geçenler cezasını alsın artık !

İstekleri gayet olumlu ve abartılı bulmadım

Ya yine %60 demişsiniz, bu bakış açısı çok yanlış. Sorun bakalım chp ye oy vermeyen %75 e, chp yi bu ülkeyi yönetirken görmek isterler mi? Seçimlerde istediğiniz sonuç cikmayinca, demokrasiyi tersten okumak gibi bir subjektif bakış açısına kapiliyorsunuz!

Yapılan seçimin amacı, hangi parti ülkeyi yönetsin sorusunun halka sorulmasi, hangi parti yönetmesin sorusu değil.

O tek vücutmuş gibi bahsettiğiniz, hepsi aynı fikirdeymis gibi bahsettiğiniz %60, kendi arasında anlaşıp bi koalisyon bile kuramazlar, kuramayacaklar, görürsünüz...

ipsos araştırma şirketinin Cnn Türk için yaptığı anket inin grafiklerinden birtanesi bu. İyi inceleyin bu grafiği, seçmenin istediği bu. Dün bu anketin diğer grafiklerini de içeren konu açmıştım.

Eğer ki akp koalisyonu kurmakta samimi ise koalisyonu kuracak ve yolsuzluk dosyasında adı geçenleri
cezalandıracak , koalisyonuda kuramazsa tekrar oylamada bu defa %40 oyunu da kayıp edecek ve akp seçmeni samimiyetine inancı kayıp olacak ,

Bu da sizin temenniniz tabi, birsey demeyeceğim.

Mhp seçmeninin % 55 i, hdp secmeninin %58 i, olası bir koalisyonun akp ile yapılmasını istiyormuş. Sizin % 60 akp yi istemiyor teziniz, Cnn Türkün bu anketiyle bile çürüyor.

Su bir gercekki chp - mhp - hdp'nin tek ortak noktada birlestigi konu 17 25 Aralik yolsuzlugu.Akp'nin de malum en hassas konusu.%60lik kismi Turkiyenin bu yolsuzlugun cezasiz kalmamasi yonunde fikri...Ne olacak nasil olacak bekleyip gorulecek.

Diğer partilerinde böyle bir şartı var sanırım eğer sözlerinde dururlarsa neden olmasın

elif abla az önceki lilyumiyumum başlığı kilitledin ama farklı haberler sanırım çünkü orada akpye teklif götüreceklerini yazmışlar :/

Ayrıca niye akpye gelince çözüm süreci kalkacak şartı yok

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

hdpye pis kürtler zırt zurt diyorsun sonra akpye gelince gel cnm koalisyn yplm

sanki hdpyi oraya çıkaran da akp değil

yok bunların bu koltuk sevdası var ya insanı delirtir

mhp akp ile koalisyona giderse çok ciddi oranda oy kaybeder.
bana göre akp ve hdpyi kesinlikle saf dışı bırakmak için chp-mhp koalisyonu hdp de dışardan destekleyebilir.
inşallah bunun altından iyi bir şekilde kalkarlar ve en kısa zamanda kurulur hükumet... yoksa borsa sinyallerini vermeye başladı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…