- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.659
valla bilmiyorum akp li bi koalisyon da çok tepki alacak şahsen ben oyumu chp ye akp ile koalisyon yapsın diye vermedim akp yolsuzlukları kapatmanın derdine düştü ...
aynen öyle
halk ne istiyor sen ne yapıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bilmiyorum akp li bi koalisyon da çok tepki alacak şahsen ben oyumu chp ye akp ile koalisyon yapsın diye vermedim akp yolsuzlukları kapatmanın derdine düştü ...
hani %50 diolardı ya şimdi bi %60 var ve bu yüzde 60 akp ile koalisyon deil rte ve bakanların yandaş medyadaki kirli oyunların bakanlıklarda dönen tezgahların bir bir ortaya cıkmasını ve yargılanmasını istiyor bu %60'ın ortak kararı.. bunu yapsınlar chp mhp dışardan destekli hdp.. bunu yapar sadece köprüyü geçene kadr ayıya dayı deseinler bi kere de millet için bişey yapsınlar.. bahçeli de hdpde chp de %60a göre hareket etmeli...yok sen türk yok ben kürt böyle bakacaklarsa o zaman bıraksınlar ülkeyi soyan soysun..yolsuzluğada gözyumsunlar devretsnler meclisi akp başkanlığı da versinler...%60 ı dinlemiceklerse bi daha seçimede gerek yokaynen öyle
halk ne istiyor sen ne yapıyorsun
hani %50 diolardı ya şimdi bi %60 var ve bu yüzde 60 akp ile koalisyon deil rte ve bakanların yandaş medyadaki kirli oyunların bakanlıklarda dönen tezgahların bir bir ortaya cıkmasını ve yargılanmasını istiyor bu %60'ın ortak kararı.. bunu yapsınlar chp mhp dışardan destekli hdp.. bunu yapar sadece köprüyü geçene kadr ayıya dayı deseinler bi kere de millet için bişey yapsınlar.. bahçeli de hdpde chp de %60a göre hareket etmeli...yok sen türk yok ben kürt böyle bakacaklarsa o zaman bıraksınlar ülkeyi soyan soysun..yolsuzluğada gözyumsunlar devretsnler meclisi akp başkanlığı da versinler...%60 ı dinlemiceklerse bi daha seçimede gerek yok
Bencede.Özellikle yolsuzluk dosyaları rafa kalkmamalıİstekleri gayet olumlu ve abartılı bulmadım
Ya yine %60 demişsiniz, bu bakış açısı çok yanlış. Sorun bakalım chp ye oy vermeyen %75 e, chp yi bu ülkeyi yönetirken görmek isterler mi? Seçimlerde istediğiniz sonuç cikmayinca, demokrasiyi tersten okumak gibi bir subjektif bakış açısına kapiliyorsunuz!hani %50 diolardı ya şimdi bi %60 var ve bu yüzde 60 akp ile koalisyon deil rte ve bakanların yandaş medyadaki kirli oyunların bakanlıklarda dönen tezgahların bir bir ortaya cıkmasını ve yargılanmasını istiyor bu %60'ın ortak kararı.. bunu yapsınlar chp mhp dışardan destekli hdp.. bunu yapar sadece köprüyü geçene kadr ayıya dayı deseinler bi kere de millet için bişey yapsınlar.. bahçeli de hdpde chp de %60a göre hareket etmeli...yok sen türk yok ben kürt böyle bakacaklarsa o zaman bıraksınlar ülkeyi soyan soysun..yolsuzluğada gözyumsunlar devretsnler meclisi akp başkanlığı da versinler...%60 ı dinlemiceklerse bi daha seçimede gerek yok
Bencede.Özellikle yolsuzluk dosyaları rafa kalkmamalı
Bu da sizin temenniniz tabi, birsey demeyeceğim.Eğer ki akp koalisyonu kurmakta samimi ise koalisyonu kuracak ve yolsuzluk dosyasında adı geçenleri
cezalandıracak , koalisyonuda kuramazsa tekrar oylamada bu defa %40 oyunu da kayıp edecek ve akp seçmeni samimiyetine inancı kayıp olacak ,
Bu da sizin temenniniz tabi, birsey demeyeceğim.
Mhp seçmeninin % 55 i, hdp secmeninin %58 i, olası bir koalisyonun akp ile yapılmasını istiyormuş. Sizin % 60 akp yi istemiyor teziniz, Cnn Türkün bu anketiyle bile çürüyor.
ipsos araştırma şirketinin Cnn Türk için yaptığı anket inin grafiklerinden birtanesi bu. İyi inceleyin bu grafiği, seçmenin istediği bu. Dün bu anketin diğer grafiklerini de içeren konu açmıştım.
Diğer partilerinde böyle bir şartı var sanırım eğer sözlerinde dururlarsa neden olmasınBence koalisyon bu dosyalardan dolayı kurulamıyacak bekleyip görün
Diğer partilerinde böyle bir şartı var sanırım eğer sözlerinde dururlarsa neden olmasın