başkanlık sistemi olmasın tabiiki çözüm süreci hakkında bilgim olmadığından bir şey diyemiyorumEferim çok iyi yapıyon, böyle kafanın dikine git iktidarmışsın gibi
başkanlık sistemi olmasın tabiiki çözüm süreci hakkında bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum
mhp kolay uzlaşmaz canım,çizgisi o şekildebir şekilde uzlaşsınlar aralarında
akp bırakırmı hiç meydanı,o nedenle akp chp olurmu diyorum ama sencebir şekilde uzlaşsınlar aralarında
akp bırakırmı hiç meydanı,o nedenle akp chp olurmu diyorum ama sence
ya biliyorumda,akp bırakırmı hükümeti,nerde o günlerr,bırakmaz gibi,bıraksada su maaliye bakanı değişse sencekılıçdaroğlu akıllı davranırsa olmaz
akp ne demek yav, zaten sandıktan çıkanı yorumlarken de
halkın akpyi istemediğini belirtti crypticcim
ya biliyorumda,akp bırakırmı hükümeti,nerde o günlerr,bırakmaz gibi,bıraksada su maaliye bakanı değişse sence
chp
mhp
hdp
çizgisini koruyup yanaşmadıkça akpnin elinden gelen bir şey yok
chpye devretmek zorunda kalacak akp bayrağı
duygusal davranmamaları lazım. mantıklı ve istikrarlı adımlar atılması lazım
sonra bu enkazın altından yavaş yavaş kalkmamız lazım
benim aklımda ikinci bir teori var malum 3 parti de birbirine çok zıt. uzun süreli anlaşamazlarsa (ki yüksek olasılıklı ihtimal) arada başka bir parti reklamını iyi yaparsa bence beklenmedik, yeni bir parti de gelebilir. ben parti başkanı olsam fırsattan istifade ederdim
mhp akp ilede diğerleriylede anlaşmaz devlet bahçeliyi ailecek takdir ederiz ama ona kalsaydı akp 50 sene iktidar kendiside muhalefet olurdu
hımmm,demek o nedenle chp ilk mhp ve hdp dedi,tabanının tepkisini almak istemiyor,akpyle koalisyon kurarsa chp bidaha oy falan vermem
hımmm,demek o nedenle chp ilk mhp ve hdp dedi,tabanının tepkisini almak istemiyor,
ya ben daha farklı bakıyorum,13 senedir tek parti ya artık çift olsada bizler için büyük bir başarı,hiç gitmeyeceğini düşünen çok arkadaşlarım vardı
anladım canım:)ee ne olacak o zaman bizim bahçelide nuh der peygamber demez,yandık desenehdpyle olmak yeterince büyük taviz
içime sinmiyor zaten
bir de akpyle koalisyon kursun yine hükümetin başına geçsinler he :O
kılıçdaroğlu tabureye çıkıp ittirse kendini aşağı daha az zararlı çıkar yeminle
anladım canım:)ee ne olacak o zaman bizim bahçelide nuh der peygamber demez,yandık desene
kesinlikle ortak olmaz mhp .. ve hdp ..açıkladılar zatenn..anladım canım:)ee ne olacak o zaman bizim bahçelide nuh der peygamber demez,yandık desene
bahçeli değiliydi zaten erken seçim diye diye bunları başa getiren.. şimdi de dik kafalı hdp olumlu bakıyor koalisyona o da mhple zıt ama akp ile kurmayacaz diyor.. chp akp ile kurarsa olmaz yolsuzluğa göz yummuş olur ve oy kaybeder
duyduğum akp seçim istemiyormuş,koalisyonu kurmaya bakacak,deniz baykalı çağırmış aklındaki chp sanırım%60 ın layık olduğu akpli bi koalisyon um o zaman ? erken seçimde ne olacak sonuclar üç beş oynayacak diğer sollar chp vericek diğer sağlar mhp vericek biraz oylar artıcak hdp baraj aşarsa yine aynı olacak aşamazsa akp tek başına iktidar olacak.. akp nin tek başına iktidar olmasını istiyorsak buyuralım hdp baraj dışı bırakılsın vatan kurtulmuş olur bölünmemiş olur çok iyi süper bi ülke olur pehhhh