• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeli'nin ilk rakibi belli oldu.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
MHP'de genel başkanlığa ilk aday Türkeş'in doktoru Selim Kaptanoğlu oldu
fft107_mf6365759.Jpeg

06/11/2015 15:44
Facebook'ta Paylaş

Seçim yenilgisi sonrası MHP'de olağanüstü kurultay sesleri yükselmeye başladı. Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın gibi isimlerin genel başkanlık için kulis çalışması yaptığı öne sürülürken adaylığını ilk isim açıklayan isim Alpaslan Türkeş’in doktoru Selim Kaptanoğlu oldu. Kaptanoğlu, katıldığı bir toplantıda adaylığını ilan ederken, aynı toplantıya katılan Iğdır eski milletvekili Sinan Oğan da adaylık sinyali verdi. Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre, adaylığını açıklayan Kaptanoğlu MHP yönetimine de yüklendi. MHP’deki “işgalin” sona erdirilmesi gerektiğini öne süren Kaptanoğlu şunları söyledi: “Bu mücadelede kimin aday olduğunun önemi yok. Öncelikli mesele Genel Merkez yönetiminin istifaya zorlanması ve partinin olağanüstü kurultaya götürülmesidir. Şimdiden muhtemel adayların teke indirilmesinin bir faydası yok. Zaten Genel Merkez muhalefeti tek aday etrafında toplamayı hedefliyor. Böylece tek adayın daha kolay yıpratılması amaçlanıyor. Benim fikrim bu süreçte her aday ekibiyle birlikte olanca gücüyle çalışmasıdır. Kurultay öncesi ve sırasında tek aday etrafında birleşilebilir. Ben bir yıl önce aday olarak çıkacağımı söylemiştim. O yüzden Genel Başkanlığa adayım”

2023′DE İKTİDAR
Aynı toplantıda Sinan Oğan’ın ise Genel Başkan adaylık imasında bulundu ve ”Önümüzde 2019’da yapılacak genel seçimler var. MHP’de yaşanacak bir değişimle 4 yıl sonra parti toparlanır. MHP’nin gerçek iktidarı 2023 seçimlerinde olabilir. 8 yıllık bir maraton için partinin başında genç bir liderin olması şarttır” dediği öğrenildi.

http://www.radikal.com.tr/politika/...urkesin-doktoru-selim-kaptanoglu-oldu-1467505

Cıks olmaz, sizde o enerji ve hırs yok Sayın Kaptanoğlu, Meral Akşener daha ideal bir aday.

Hem artık kadın liderler olsun partilerde, hep erkek hep erkek, yüksek topuklar, parfüm kokusu ve fönlü saçlar istiyoruz:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Son düzenleme:
hiç heveslenmeyın,bahçeli gitmez,örnek kılışdaroğlu,hangı chp li ile sohbet etsem,memnun değil,ama sonuç adama başkan

yani yazıyı okumadım ama olmaz amca olmaz

akşener olabilir ama

Kesinlikle Meral hanımı tek geçerim
. çok kaliteli bir siyasetçi olduğunu düşünüyorum :KK68:

Konuya gelince pek tabii ki Meral Akşenerin adaylığı söz konusu olursa , bu şahsın esamesi bile okunmaz .

Ama , aması var işte ... Bahçeli gider mi ?

Bahçelideki bu koltuk inadına anlam veremiyorum. Başarısızlığını neden kabul etmiyor bu adamlar!

akşener bence parti içinden destek çıkmaz, keşke olsa..
bahçelinin akşeneri atma gerekçesi, ak trollerin desteklediği insanın mhp de işi yok, tamamen sözleri bu yani:confused: bunun da haberini açmıştım hatta

Hakikaten meclise bir kadın elli değmeli şöyle çekip cevirsin :cool:

Back