bahçelievler'de doğum yapan varmıı?

Canım ben Haznedar'daki Vital Hospital'e gidiyorum kısmetse doğumumu da orada düşünüyorum.
Dr'umdan çok memnunum ok ilgili ve güleryüzlü..fiyatı da normal 750,sezaryen 1250
muayene fiyatı da 12 tl..

çok teşekkür ederim,doktorunun ismini öğrene bilir miyim?fiyatları da gayet makulmüş.Benim gittiğim doktor var ama fiyatları uçuk

çok teşekkür ederim,doktorunun ismini öğrene bilir miyim?fiyatları da gayet makulmüş.Benim gittiğim doktor var ama fiyatları uçuk

Bende zaten haznedar medicana ya gidiyordum ama tahlilleri,muayeneleri usg fiyatlarını abarttılar bende oraya geçtim.5.ayda
Dr un adı Didem Güneş Aktaş,çok iyi bir uzman dr'dur.

merhaba bende bahçelievlerde oturmama rağmen başka hastaneye gidiyordum. hep vital aklımdaydı şuan 29 haftalık hamileyim ve dr. didem hanıma gidip hem muayene olmak hemde doğumhaneyi dolaşıp fikir almak istiyorum + fiyatları da söylemelerine göre gayet iyi. yakın civarda söylemelerinize göre iyi temiz hast. varsa neden başka yerlere gidelim ki.
Hastaneye gittikten sonra ilk izlenimlerimi sizinle paylaşacağım , ancak diğer memnun olan arkadaşlarımız okadar güzel anlatmışlar ve memnun kalmışlarki sanırım ben de farklı bişey söylemiyeceğimi umuyorum :) sevgiler

Canım doğumumu orda yaptım ve çok memnun kaldım,şimdi de oğlumu götürüyorum oraya kontroleAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:

Canım doğumumu orda yaptım ve çok memnun kaldım,şimdi de oğlumu götürüyorum oraya kontroleAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ne güzel sağlıklı huzurlu uzun ömürler dilerim. İnşallah çok teşekkür ederim yarın muayeneye gideceğiz heyecanlıyım.
eğer mümkünse biraz bahsedermisin odaları nasıl , paket şeklindemi fiyatları, bebek için giysi ve ikramlık bişileri varmı...
şimdiden teşekkür ederim. :)

Amin canım teşekkür ederim.
Sezaryen oldum 2 gece kalıyorsun,ebeler,hemşireler çok ilgililer.Paket şeklindeydi 1250 tl ödedik.
Odaları gayet düzgün ve temizdi.Kapılar süslü balonluydu
Bebek giysisi biz kendimiz almıştık onlarda bişey demediler.Çıkınca da bir çanta verdiler içinde bebek için numune ürünler vardı.

Kısacası ben korkak biriyim çok rahat bi doğum yaşadım.Darısı sana inşallah..

merhaba çok teşekkür ederim. c.tesi muayene gittik dr. didem hn. sıcak samimi ilgili bayan memnun kaldık aklımdaki tüm soruları sordum ve hiç sıkılmadan yanıtladı:) aynı şekilde odaları gördük iyiydi eşimle karar verdik vital için hayırlısı bakalım.

Didem hn.gerçekten çok içten bir dr sağolsun hiç bir kibiri yok,bende 5.ayımda başlamıştım ona öyle de devam etti,hala da ona gidiyorum..
Hayırlı olur inşallah canım,sağlıkla kucağına alman dileğimle..Burda mutlaka paylaş olur mu?

merhaba biraz geç kaldım ama :) doğumu vital hastanesinde Didem hn. yaptı. sıkıntısız doğum oldu epidral yapıldı bebek dönmediği için sezeryan yapılmak zorunda kaldık ama hastane olsun doktordan zaten son dere memnundum, tavsiye edebilirim. şuan bebiş sevgili oğlum ÇINAR 11 aylık oldu. gayet sağlıklı.
herkese sevgiler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…