• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahçelievler medikal parkta kadın doğum doktoru

burcum86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2007
2.429
172
173
Arkadaşlar bahçelievler medikal park hastanesinde bildiğiniz güvenilir iyi bir kadın doğumcu var mı ?

merhaba cnm benm doktorum orda suat süphan erşahin mükemmel bir doktor .söylediklerine o kadar inanıyorumki hiç tereddüt etmiyorum bile başka doktora da gitsem mi diye . düşün derim.

saol cnm teşekkür ederim. gerikafalılıktan değil ama kendimi rahat hissetmek açısından bayan doktora gitmek istiyorum daha önce hiç gitmedim çünkü tedirginim biraz.

biliyormusun cnm bende aynı şeyi düşünüyordum haklısın tercih meselesi.Birde Op. Dr. Emine Ergül var ablam da orda doğum yaptı gayet memnun kaldı .denemek istersen söyleyeyim dedim

biliyormusun cnm bende aynı şeyi düşünüyordum haklısın tercih meselesi.Birde Op. Dr. Emine Ergül var ablam da orda doğum yaptı gayet memnun kaldı .denemek istersen söyleyeyim dedim

sağol cnm bende sitesinde araştırırken görmüştüm Emine hanımı. sanırım ona gidicem bende :)

Back