Çocuk Hastalıkları bahçelievler medicana

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

pastadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.362
1.299
133
37
günaydın arkadaşlar.kızımı bahçelievlerdeki medicana hastanesine götürecem.ilk ke z gideceğim için doktorları tanımıyorum.ordan bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı

günaydın arkadaşlar.kızımı bahçelievlerdeki medicana hastanesine götürecem.ilk ke z gideceğim için doktorları tanımıyorum.ordan bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı

cnm bende oraya gidiyorum alper özçelikk çok iyi bir doktor bende tavsiye üstüne gittim memnunum

oğlum 18 aylık...
3 ay gittim alpere...yaklaşık 15 aydır da özlem hanıma gidiyoruz...iyikide gidiyorum...
memnun kalmadık biz alper beyden çok rahat bi beydi ve göz teması yok içimi rahatlatmıyodu...özlem hnm hem çok iyi,hem dinliyor,hem tüm soruları gözünüze bakarak cevaplıyor...hem de mıncıklayarak bebeğinizi seviyor...çok doğal ve çok cici bi doktor..tavsiyye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…