Bahcelievler Medical Park?

smysmy1

Ay ben gülerim
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
141
138
kizlar bahcelievler medical parkta dogum yapan var mi? Kadin doktorlari nasil acaba suan oylesine bi hastanede takipteyim medical parka gecmek istiyorum

Gecen sene dogum yaptim. Ben cok begendim doktorum Emine Ergul du. Hastaneden de doktorumdan da memnun kaldim

kizlar bahcelievler medical parkta dogum yapan var mi? Kadin doktorlari nasil acaba suan oylesine bi hastanede takipteyim medical parka gecmek istiyorum
Merhaba,
16 haftalık hamileyim. Medikal Park Bahçelievler'de tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım. Doktorum Yrd.Doç.Dr Ayşe Jane Özcan. Çok iyi bir doktor. Riskli bir hamilelik geçiriyorum.2 kez hastanede yattım. 1 kez rahmimden ameliyat oldum. Odaları gayet temiz ve şık.Ameliyat spinal anestezi ile olduğu için ameliyat hemşerilerini ve ortamı görme şansım oldu. Hepsi çok iyi davranıyor. Doğumu da kesinlikle bu hastanede yapacağım Doktorumdan ve hastaneden çok memnunum tavsiye ederim. Şimdiden bebeğin hayırlı olsun

Bende Medical park ayse jane ye gidiyorum çok memnunum çok ilgili doğumuda düşünüyorum tabi ama fiyatlarında merak ediyorum

Bende medical park ayse jane ye gidiyorum doktorum çok iyi doğumuda burda istiyorum ama fiyatları merak ediyorum

Bnde irina ergül hanıma gidiyorm temmuzda boş gebelik sebebiyle kürtaj oldm çok güzel bi hastane ve irina hanım çok ilgili güleryüzlü başka hastanede kürtaj olcaksın diyişlerinden sonra melek gibi geldi bana

kızlar merhaba, bahçelievler medical park irina ergül'de doğum yapan yada yapacak olan kişiler var mı? varsa yorumlarınızı paylaşır mısınız hem doktor hem hastane ile ilgili?

X