Aynen inşallah cevap veren birileri çıkarbak şu saatte uyku tutmuyor iyi bir dr.nerden bulayım diye.
Odaları kaç kişilik acaba bir bilginiz var midoğumhanesi temiz arkadaşım orada yaptı ve çok memnun
mrb ltf arkadaşınız başka neler dedi.doğuma kenditakip eden dr mu girmiş.doumu kaç saatte olmuş doktorlar nasılmış.tşk ederim.doğumhanesi temiz arkadaşım orada yaptı ve çok memnun
mrb ltf arkadaşınız başka neler dedi.doğuma kenditakip eden dr mu girmiş.doumu kaç saatte olmuş doktorlar nasılmış.tşk ederim.
Mrb rica ederim. Ben 32 haftaligim ayrıntılı baktı derken güzel inceledi demek istedim acele etmeden her yerini hem bana da göstererek baktı. Doğumum ilki sezeryan olduğu için bu da mecbur sezeryan olacaktır doğum hakkında konuşmadık. Randevuyu da internetten aldım şu an randevu var alabilirsin bazen bulunamayabiliyor. Saati de ordan boş olan randevulardan secersin.MRB SERİDAY .cvb için tşk ederim.kaç haftalıksın.ayrıntılı derken dr özenlimi yoksa sen 23 haftalıkmısın.izlenimlerinden kapsamlı bahsedersen çook sevinirim.randevuyu nasıl aldın saati senmi belirliyorsun.dr doğum şeklinden bahsettimi vs vs.ltf ne varsa yaz.şimdiden tşk ederim.
Ben ikinci çocuğuna hamileyim doğumuna 15 gün kaldı. İlk bebeğim dede bu hastaneye girmiştim doktorum Soner neydi yine Soner beye gidiyorum. İlk bebeğinde hastane yeni olduğu için çocuk doktorru b geceleri yoktu ama sanırım şuanda varmış. İlk doğumumu bundan dolayi ozrl hastanede yaptim dogumdan sonra enfeksiyon oldu Bahçelievler devlette 1 hafta kadın doğum servisinde serum tedavisi gördüm servis çok güzel çok temiz hemşireleri doktorları çok ilgili aynı zamanda. Tek kişilik ve çift kişilik odalar var tanıdık falan varsa zaten tek kişilik odaya alıyorlar. Doğumu bende bahcelievlerde yapmayı düşünüyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallahOdaları kaç kişilik acaba bir bilginiz var mi
Benimde doğumuma altı hafta kaldı kontrole cihan beye gidiyorum. İkinci doğumum olacak sezeryan inşallah tek kişilik odada kalabilirim yanımda eşimden başka kalabilecek kimse yok çünküBen ikinci çocuğuna hamileyim doğumuna 15 gün kaldı. İlk bebeğim dede bu hastaneye girmiştim doktorum Soner neydi yine Soner beye gidiyorum. İlk bebeğinde hastane yeni olduğu için çocuk doktorru b geceleri yoktu ama sanırım şuanda varmış. İlk doğumumu bundan dolayi ozrl hastanede yaptim dogumdan sonra enfeksiyon oldu Bahçelievler devlette 1 hafta kadın doğum servisinde serum tedavisi gördüm servis çok güzel çok temiz hemşireleri doktorları çok ilgili aynı zamanda. Tek kişilik ve çift kişilik odalar var tanıdık falan varsa zaten tek kişilik odaya alıyorlar. Doğumu bende bahcelievlerde yapmayı düşünüyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallah
merhaba,Merhaba ben de 3. çocuğuma 23 haftalık hamileyim. İlk iki doğumu özelde yapmıştım. 8 ay önce eşim orada ciddi bir ameliyat geçirdi. Gittiğimiz pek cok özel ve üniversite hastanesine gore çok memnun kaldık. Hem sağlık hem de doktor/personel ilgisi olarak çok çok iyiydi. Ben de bu doğumu orada düşünüyorum. İlk ikisi sezeryan olduğu için bu da sezeryan.olacak mecburen. Dr. Sema Süzen ile takip muayenelerimi oluyorum. Doktorum da sezeryan.olacağım şekilde muayene notlarını aldı yazdığını gördüm. Randevu almak biraz zor ama, simdilik sorun olmadı. Her gidişimde bir önceki muayeneden beni hatırlaması ve ilgisinden çok memnunum. Bir ay sonra filan odaları da çıkıp görmeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hep iyi referanslara rastladım. İnşallah doğumda da öyle olur. Doğumu özellikle de sezeryan olanların tecrübelerini paylaşmalarına çok memnun.olurum. Ornegin ozeldeki gibi olmasa da oda kapısına ya da iceri küçük süslemeler yapmak mümkün olur mu acaba? Şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?