• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçelievler devlet hastanesinde doğum yapanlar acil

Seriday

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
752
772
138
Merhaba arkadaşlar doğumum yaklaştı ve hala içime sinen bir hastane bulamadım. Esenler ve Bahçelievler devlette doğum yapan arkadaşlar memnun kaldınız mı yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de ilk doğumum sezaryen bu da zorunlu sezaryen olacağı için merak ediyorum gidip pişman olmak istemiyorum.

seriday hiç cvb bekleme sağolsun arkadaşar hiç cvb vermiyorlar.inanırmısın o kadar konu açtım tık yok.okuyup çıkıyorlar.zorlada cvb yazdıramayız.bende dr.bulamadım.medipol hiç iyi durmuyor.esenler devlet yada bahçelievler devlet.yada ataköy hastanesi yada vital hospita.ya yorum yapmak.tecrübe anlatmak neden istemiyorlar.

bak şu saatte uyku tutmuyor iyi bir dr.nerden bulayım diye.
Aynen inşallah cevap veren birileri çıkar :işsiz: cevap gelmezse de çarşamba günü Bahçelievler devlette randevum var gidince ben yardımcı olmaya çalışırım sana. güzel duyumlar aldım ama bir gidip bakmak lazım.

Bugün randevum vardı bahcelievlerde
Hastane hoşuma gitti temiz ve fazla kalabalıkta değil. Doktorum cihan beydi. Gayet güzel ilgilendi ayrıntılı baya inceledi bebisi de :) iki hafta sonra tekrar gideceğim doğumu da burada düşünüyorum inşallah

MRB SERİDAY .cvb için tşk ederim.kaç haftalıksın.ayrıntılı derken dr özenlimi yoksa sen 23 haftalıkmısın.izlenimlerinden kapsamlı bahsedersen çook sevinirim.randevuyu nasıl aldın saati senmi belirliyorsun.dr doğum şeklinden bahsettimi vs vs.ltf ne varsa yaz.şimdiden tşk ederim.

mrb ltf arkadaşınız başka neler dedi.doğuma kenditakip eden dr mu girmiş.doumu kaç saatte olmuş doktorlar nasılmış.tşk ederim.

hayır evi yakın olduğu için oraya giiti rutin kontrollere özele gidiyordu .sancılanmış gittiğinde açılma varmış 15 dk sonra dğum yaptım dedi

MRB SERİDAY .cvb için tşk ederim.kaç haftalıksın.ayrıntılı derken dr özenlimi yoksa sen 23 haftalıkmısın.izlenimlerinden kapsamlı bahsedersen çook sevinirim.randevuyu nasıl aldın saati senmi belirliyorsun.dr doğum şeklinden bahsettimi vs vs.ltf ne varsa yaz.şimdiden tşk ederim.
Mrb rica ederim. Ben 32 haftaligim ayrıntılı baktı derken güzel inceledi demek istedim acele etmeden her yerini hem bana da göstererek baktı. Doğumum ilki sezeryan olduğu için bu da mecbur sezeryan olacaktır doğum hakkında konuşmadık. Randevuyu da internetten aldım şu an randevu var alabilirsin bazen bulunamayabiliyor. Saati de ordan boş olan randevulardan secersin.

Odaları kaç kişilik acaba bir bilginiz var mi
Ben ikinci çocuğuna hamileyim doğumuna 15 gün kaldı. İlk bebeğim dede bu hastaneye girmiştim doktorum Soner neydi yine Soner beye gidiyorum. İlk bebeğinde hastane yeni olduğu için çocuk doktorru b geceleri yoktu ama sanırım şuanda varmış. İlk doğumumu bundan dolayi ozrl hastanede yaptim dogumdan sonra enfeksiyon oldu Bahçelievler devlette 1 hafta kadın doğum servisinde serum tedavisi gördüm servis çok güzel çok temiz hemşireleri doktorları çok ilgili aynı zamanda. Tek kişilik ve çift kişilik odalar var tanıdık falan varsa zaten tek kişilik odaya alıyorlar. Doğumu bende bahcelievlerde yapmayı düşünüyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Ben ikinci çocuğuna hamileyim doğumuna 15 gün kaldı. İlk bebeğim dede bu hastaneye girmiştim doktorum Soner neydi yine Soner beye gidiyorum. İlk bebeğinde hastane yeni olduğu için çocuk doktorru b geceleri yoktu ama sanırım şuanda varmış. İlk doğumumu bundan dolayi ozrl hastanede yaptim dogumdan sonra enfeksiyon oldu Bahçelievler devlette 1 hafta kadın doğum servisinde serum tedavisi gördüm servis çok güzel çok temiz hemşireleri doktorları çok ilgili aynı zamanda. Tek kişilik ve çift kişilik odalar var tanıdık falan varsa zaten tek kişilik odaya alıyorlar. Doğumu bende bahcelievlerde yapmayı düşünüyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Benimde doğumuma altı hafta kaldı kontrole cihan beye gidiyorum. İkinci doğumum olacak sezeryan inşallah tek kişilik odada kalabilirim yanımda eşimden başka kalabilecek kimse yok çünkü

Merhaba ben de 3. çocuğuma 23 haftalık hamileyim. İlk iki doğumu özelde yapmıştım. 8 ay önce eşim orada ciddi bir ameliyat geçirdi. Gittiğimiz pek cok özel ve üniversite hastanesine gore çok memnun kaldık. Hem sağlık hem de doktor/personel ilgisi olarak çok çok iyiydi. Ben de bu doğumu orada düşünüyorum. İlk ikisi sezeryan olduğu için bu da sezeryan.olacak mecburen. Dr. Sema Süzen ile takip muayenelerimi oluyorum. Doktorum da sezeryan.olacağım şekilde muayene notlarını aldı yazdığını gördüm. Randevu almak biraz zor ama, simdilik sorun olmadı. Her gidişimde bir önceki muayeneden beni hatırlaması ve ilgisinden çok memnunum. Bir ay sonra filan odaları da çıkıp görmeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hep iyi referanslara rastladım. İnşallah doğumda da öyle olur. Doğumu özellikle de sezeryan olanların tecrübelerini paylaşmalarına çok memnun.olurum. Ornegin ozeldeki gibi olmasa da oda kapısına ya da iceri küçük süslemeler yapmak mümkün olur mu acaba? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba bayanlar,
Bu gruba yeni katıldım bende. 28 haftalık gebeyim. İlk günümden itibaren bağcılar safa hastanesi feride hanıma kontrollerime gittim aslında doktorumdan çok memnunum ama planda olmayan bazı aksilikler yaşayınca maddi olarak sıkıntıya girdik bende devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum. Benim bir arkadaşım geçen yıl Bahçelievler devlet hastanesinde kontrollere gidip doğumunu da orada yaptığını çok memnun kaldığını söyledi hatta bana da orayı kesinlikle önerdi. Bu forum sitesinde daha öncede bu hastane ile ilgili başlıklar açılmış ve okuduklarım çok memnun kalmışlar. Bende uzun zamandır randevu almaya çalışıyordum nihayet bugün 1 ağustos Dr. Emine Öztürk hanımdan randevu alabildim. İnşallah bende gittiğimde memnun kalırım doktor hakkında pek bi bilgi bulamadım ama iyi bir doktordur inşallah. Muayeneye gittikten sonra fikirlerimi sizinle paylaşacağım. Rabbim herkese sağlıkla evlatlarımızı almayı nasip etsin.

Merhaba ben de 3. çocuğuma 23 haftalık hamileyim. İlk iki doğumu özelde yapmıştım. 8 ay önce eşim orada ciddi bir ameliyat geçirdi. Gittiğimiz pek cok özel ve üniversite hastanesine gore çok memnun kaldık. Hem sağlık hem de doktor/personel ilgisi olarak çok çok iyiydi. Ben de bu doğumu orada düşünüyorum. İlk ikisi sezeryan olduğu için bu da sezeryan.olacak mecburen. Dr. Sema Süzen ile takip muayenelerimi oluyorum. Doktorum da sezeryan.olacağım şekilde muayene notlarını aldı yazdığını gördüm. Randevu almak biraz zor ama, simdilik sorun olmadı. Her gidişimde bir önceki muayeneden beni hatırlaması ve ilgisinden çok memnunum. Bir ay sonra filan odaları da çıkıp görmeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar hep iyi referanslara rastladım. İnşallah doğumda da öyle olur. Doğumu özellikle de sezeryan olanların tecrübelerini paylaşmalarına çok memnun.olurum. Ornegin ozeldeki gibi olmasa da oda kapısına ya da iceri küçük süslemeler yapmak mümkün olur mu acaba? Şimdiden teşekkürler.
merhaba,
muhtemelen doğurmuşsunuzdur : ) hastane hakkındaki düşünceleriniz neler,süsleme yapılabiliyor mu?

teşekkür ederim.

Merhaba,
Bahçelievler devlet hastanesinde doğum yapanlar bilgi verebilirler mi lütfen.
Doğumhanesi odaları ve çalışanları nasıl hangi doktorda doğum yaptınız?
Oraya gidiyorum ama hiçbir bilgim yok :)

Bahçelievler devlet Hastanesi'nde hangi kadın doğum doktoruna gidiyorsunuz. Önerisi olan var mı.
Bahçelievler devlet hastanesi nde doğum yapanlar Olumlu olumsuz yonlerini yazarmisiniz

Back
X