Bahcelievler devlet hastanesi hakkında

yvzpinar

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
15
0
6
34
İstanbul
Arkadaslar merhabalar
ben yenı acılan bahcelıevler devlet hastanesi ne giden kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidenlerden bilgi almak istiyorum bende gidicem fakat karar veremıyorum ıstıyorum kı ıyı bır doktorum olsun yardımcı olabılırmısın?

Bnde bahcelievlerde oturuyorum daha hic gitmedim. Sitesi olsa arastrcam doktorlari ama yok sanirim. Ozel dusunursenz yeni bosnada nisa hast oneririm dr olarak asiye hnm cok memnunum

Olur gorusebiliriz. Gercekden siddetle tavsiye ederim cok memnunum. 2013 mayisdan itibaren gidiyorum daha eski hastalriylada sohbet ediyorum bekleme sirasinda herkes cok iyi diyo.

Olur gorusebiliriz. Gercekden siddetle tavsiye ederim cok memnunum. 2013 mayisdan itibaren gidiyorum daha eski hastalriylada sohbet ediyorum bekleme sirasinda herkes cok iyi diyo.

fiyatları hakkında bilgin varmı ve kontrollerını nasıl yapıyo alttan falanmı yoksa ultrasyonla mı sana ulaşabılcegım bişey varmı

fiyatları hakkında bilgin varmı ve kontrollerını nasıl yapıyo alttan falanmı yoksa ultrasyonla mı sana ulaşabılcegım bişey varmı

canım face falan kullanıyormusun ozelden yazamıyorum ben sana daha yennı uyeyım sanırım oyuzden gıtmıyor. ne tarafta oturuyosun sen

kızlar nisada doğum yapan var mı odaları nasıl tek kişilik mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…