• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bahçelievler-bakırköy civarında iyi bir çocuk doktoru yokmu???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yamisy

Duduşlum :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2012
994
42
73
merhaba. 2,5 aylık oğlum için çocuk doktoru arıyorum. bildiğiniz gittiğiniz doktorlar varsa lütfen benimle paylaşırmısınız?? bu doktor konusu artık bana kafayı yedirtecek ramak kaldı. yokmu yaa depresif olmayan, akşam saatlerindede ulaşabileceğim, kibirli olmayan, başından savmayan, mama diye sayıklamayan, çocukla ilgilenen işini iyi hakkıyla yapan, her türlü gelişimini kontrol eden, ben sormamı beklemeden kendisi anlatan... lütfen yardım edin bana

bahçelievle haznedar şubesi medikana da Özlem Özsoy Yolcu' ya götürdüm uzun bi süre çok memnun kaldık herşeyi soruyoduk itinayla anlatıyordu şimdi doğum izninden dönmüş olabilir bizde tavsiye üzerine ona gitmiştik

bahçelievle haznedar şubesi medikana da Özlem Özsoy Yolcu' ya götürdüm uzun bi süre çok memnun kaldık herşeyi soruyoduk itinayla anlatıyordu şimdi doğum izninden dönmüş olabilir bizde tavsiye üzerine ona gitmiştik

çok teşekkür ederim listeme alıyorum araştırayım bakalım.

başka önerilerde bekliyorum kızlarr

Back