Bahçeli'den: O söze çok alındım, çok üzüldüm

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu millet çileye alışık gerekirse tezek yakar" sözüne çok alındığını çok üzüldüğünü söyledi.
Sitene Ekle
MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter'dan gündeme ilişkin açıklama yaptı.

'BU MİLLET ÇİLEYE ALIŞIK SÖZÜNE ÇOK ALINDIM'
MHP lideri Bahçeli, twitter açıklamasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bu millet çileye alışık bir millettir. Kaldı ki Rus doğalgazı olmazsa biz yandık bittik diye bir durum yok' sözlerini eleştirdi. Bu söze alındığını kaydeden Devlet Bahçeli şunları söyledi:
"Şimdi de diyorlar ki, 'Biz hayat boyu doğal gazla yaşamadık. Bu millet çileye alışıktır.' Yetmedi, 'Gerekirse tezek yakarız' dediler. Gün geldi, Bingöl’de olmayan doğalgazı varmış gibi anlattılar, gün geldi doğalgaz bulunmayan Zonguldak’ta açık açık yalan söylediler. Sonra, doğalgaz gelmeyen il kalmayacak, Ayşe Hanım rahatlayacak, bodrumdan kömür çıkarma derdi kalmayacak dediler. Ne oldu? Geriye sardılar.
Bu milletin çektiği çile yeter. Artık sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın. Konuşması kolay, buyurun çileye biraz da siz ortak olun. Doğrusunu isterseniz bu millet çileye alışık sözüne çok alındım, çok üzüldüm.
http://www.milliyet.com.tr/bahceli-den-o-soze-cok-alindim-/siyaset/detay/2158238/default.htm

Gün geldi, Bingöl’de olmayan doğalgazı varmış gibi anlattılar,
aynen ya, erdoğan bu lafı ettiğinde ne gülmüştüm.
danışmanlar ya iyi çalışmıyor ya da bilinçli olarak sürekli yanlış yönlendiriyorlar

Evettt Bahçeli konuştu sonunda..
Seçimden sonra ağzından bir kelam çıktı sonunda..
Ve böyle bir konuyla haber oldu sonunda...
Ne mutlu sana Bahçeli.
Artık zamanı gelmedi mi geri çekilmenin?

aynen ya, erdoğan bu lafı ettiğinde ne gülmüştüm.
danışmanlar ya iyi çalışmıyor ya da bilinçli olarak sürekli yanlış yönlendiriyorlar
Ay güya damardan girecekler.
Önce siz yakında örnek olun, motive edin bizi.

Evet bu millet çile çekmeye alışık, birçok şehirde ve ilçelerde doğalgaz yok, buna benim oturduğum ilçede dahil, ben doğalgazı geçtim, olsa da olur olmasa da diyorum, sorun değil lakin 2015 yılındayız, kömürlü ütü, pilli radyo, leğende çamaşır yıkama, gaz lambasıyla aydınlanma devrini çoktan kapadık, yıl 2015 şu an oturduğum bölgede an itibariyle ne fırtına, ne hortum, kasırga, ne kar yağışı, ne bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor amma velakin gelin görün ki elektriklerimiz 30 dakika arayla bir kesiliyor, bir geliyor, bir kesiliyor, bir geliyor, 2 düz bir ters.

Niye??? Eh döşenen kablolar, trafolar çok eski, devletim Anka park yapıyor, AVM'ler, Saray'lar, Allah hayırlı etsin ama 2015 yılında elektriği olmayan hiçbir yer olmasaydı, olan elektrikte eften püften kesilmeseydi.

Belediyeye bağlanmazsa sevinirim zira ben bunu İstanbul'da da yaşadım, İstanbul'dan göçeli topu tüfeği 4 yıl oluyor, o zaman ve hala minik ilçemizin başkanı iktidar partisinden, Büyükşehiri ise zaten Kadir bey yönetiyor.

Nenem çekti,annem çekti ben ve çocuğum çekmesin yeter artık , ne çektiyse zaten bu politikacıların yanlış politikası yüzünden çekti ama onların çocukları refah içinde yaşadı amerikalara taşındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…