Evet bu millet çile çekmeye alışık, birçok şehirde ve ilçelerde doğalgaz yok, buna benim oturduğum ilçede dahil, ben doğalgazı geçtim, olsa da olur olmasa da diyorum, sorun değil lakin 2015 yılındayız, kömürlü ütü, pilli radyo, leğende çamaşır yıkama, gaz lambasıyla aydınlanma devrini çoktan kapadık, yıl 2015 şu an oturduğum bölgede an itibariyle ne fırtına, ne hortum, kasırga, ne kar yağışı, ne bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor amma velakin gelin görün ki elektriklerimiz 30 dakika arayla bir kesiliyor, bir geliyor, bir kesiliyor, bir geliyor, 2 düz bir ters.
Niye??? Eh döşenen kablolar, trafolar çok eski, devletim Anka park yapıyor, AVM'ler, Saray'lar, Allah hayırlı etsin ama 2015 yılında elektriği olmayan hiçbir yer olmasaydı, olan elektrikte eften püften kesilmeseydi.
Belediyeye bağlanmazsa sevinirim zira ben bunu İstanbul'da da yaşadım, İstanbul'dan göçeli topu tüfeği 4 yıl oluyor, o zaman ve hala minik ilçemizin başkanı iktidar partisinden, Büyükşehiri ise zaten Kadir bey yönetiyor.