• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na 'bozkurt işareti' tepkisi

simon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2010
6.359
1.917
248
Kaynak: Mynet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den, 'bozkurt' işareti yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'nın Polatlı ilçesinde düzenlenen mitingte halka hitap etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan eski MHP'li Mansur Yavaş ile bozkurt işareti yapmasına tepki gösteren Bahçeli, "Bu gafillere seçimde dersini vereceksiniz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun otobüsten "gayri samimi şekilde" bozkurt işareti yaptığını belirten Bahçeli, "Otobüslerden bir başkasını gördüğünde şöyle yapanlar (zafer işareti) ülkücülerin harman olduğu yerden geçerken böyle yaparak (bozkurt işareti) sizi aldatacaklarını mı zannediyorlar. Bu gafillere dersini vereceksiniz. Bu gafillere 9 gün sonra haddini bildireceksiniz. MHP üzerinden kimse kurban kesmeye çalışmasın. Çünkü MHP hakkını kimseye yedirtmez" diye konuştu.

$kilicdaroglu-bozkurt-isareti-yapti-4179547.Jpeg

Son düzenleme:
AK parti kazanmasında kim kazanırsa kazansın . ... slagonuyla yola çıkan (CHP. MHP. VE CEMAAT)'in işaretlerinin karışmasına şaşırmıyorum hiç :9:

kılıçdaroğlu bilerek mi yapmış dalgınlıkla mı anlamadım
ama güldürdü beni açıkçası :1:

Gayet normal, ortada kurulmus coklu bir ittifak var.
CHP li vekiller doguda HDP ye BDP ye oy verin cagrisi yaparken, Kilicdaroglu bozkurt isareti yapmis cok mu?:)))

Bari ayri ayri secime girmeseler, birlesip bir parti kursalar:))

Bi grup mhpliyi selamlamış adam.. Mansur Yavaş'ı sevenler muhtemelen o şekilde selam verdi, o da öyle cevap vermiş. Bahçeli de amma abartmış. :)

Türklük sembolü olan "bozkurt işareti" mhpnin tekelinde olamaz. Atatürk'ün chpnin tekelinde olmadığı gibi... her türbanlının akpli olmaması gibi...

Diğer taraftan pkk yanlısı kılıçdaroğlu için samimiyetsiz... :ssz:

AK parti kazanmasında kim kazanırsa kazansın . ... slagonuyla yola çıkan (CHP. MHP. VE CEMAAT)'in işaretlerinin karışmasına şaşırmıyorum hiç :9:

kılıçdaroğlu bilerek mi yapmış dalgınlıkla mı anlamadım
ama güldürdü beni açıkçası :1:

Gayet normal, ortada kurulmus coklu bir ittifak var.
CHP li vekiller doguda HDP ye BDP ye oy verin cagrisi yaparken, Kilicdaroglu bozkurt isareti yapmis cok mu?:)))

Bari ayri ayri secime girmeseler, birlesip bir parti kursalar:))

Yorumlarınıza bayıldım:1::46::46:

face de de cemaatin "yeni cici ablası" fotoğrafı vardı başında mavi türban birde üzerinde siyah fiyonk felan çok güldüm ya:))

face de de cemaatin "yeni cici ablası" fotoğrafı vardı başında mavi türban birde üzerinde siyah fiyonk felan çok güldüm ya:))

:1: ben de gördüm o resmi
geçen gün de samanyolunda konuşuyodu şaşırdım
ben anlamıyorum bu saatten sonra devletin her yerine sızmış bi yapıyla çıkar uğruna böyle bi yakınlaşma nasıl oluyo
tepkilerden de mi çekinmiyolar
ilkeleri de mi yok bunların çok ilginç gerçekten

:1: ben de gördüm o resmi
geçen gün de samanyolunda konuşuyodu şaşırdım
ben anlamıyorum bu saatten sonra devletin her yerine sızmış bi yapıyla çıkar uğruna böyle bi yakınlaşma nasıl oluyo
tepkilerden de mi çekinmiyolar
ilkeleri de mi yok bunların çok ilginç gerçekten

çok komikti yanlız resim hala gülüyorum :))
bir ilkeleri var bence o da "daldan dala daldan dala" :)

Back