• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeli'den Ankaralılara tavsiye: İnadına..

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Alışveriş merkezini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ben Ankara halkına söylüyorum, inadına alışveriş merkezlerine geliniz. Sokaklarda geziniz. Parklarda oturunuz ve Cenab-ı Allah sizleri korur merak etmeyiniz." dedi.
Sitene Ekle
Bahçeli, beraberindeki partililerle birlikte Eskişehir yolu üzerinde bulunan CEPA Alışveriş Merkezi'ne geldi. Burayı gezen ve alışveriş yaparak kol düğmesi alan Bahçeli, vatandaşlarla sohbet etti.

AVM'nin son katında bulunan alanda çay içen Bahçeli, gazetecilere yaptığı açıklamada, alışveriş merkezinde vatandaşları görmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Geliş amaçlarının alışveriş merkezlerindeki durumu incelemek ve insanlara moral vermek olduğuna dikkati çeken Bahçeli, şöyle devam etti:

"Millet olarak, devletimiz olarak çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Zaman zaman canlı bomba adı altında insanlığı katleden davranışlarla hem Türkiye genelinde hem de Ankara'da bazı acı olaylara muhatap olmaktayız. Tedbirler alınmış olsa da psikolojik yönden halkta bir moral bozukluğu oluşmakta. Dolayısıyla alışveriş merkezleri başta olmak üzere sokaklarda insanımız bulunmaktan çok imtina etmeye gayret göstermektedir.

Biz bu sürecin böyle devam etmesinden yana değiliz. Türk milleti asil bir millettir. Her türlü saldırıya rağmen, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yönelik duruşlarını sergileyebilmelidir."

Vatandaşlara çağrıda bulunan Bahçeli, "Millet korkmaz. Millet ihtiyatlıdır ama korkak değildir. Onun için bugün zannediyorum çok sayıda insanımız akşam üstü burada olurlar diye düşünüyorum. Olmaları lazım. Ben Ankara halkına söylüyorum, inadına alışveriş merkezlerine geliniz, sokaklarda geziniz, parklarda oturunuz ve Cenab-ı Allah sizleri korur merak etmeyiniz." diye konuştu.

- TBMM Başkanı'nın çağrısı

Bahçeli, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın terörle mücadele konusunda dört siyasi partiye "Perşembe günü Grup Başkanvekillerinizi gönderin toplanalım" şeklinde bir mektup gönderdiğinin hatırlatılması üzerine, kendilerine bir mektup ulaşmadığını belirtti.

Mektup geldiğinde muhtevasını inceleyerek gerek görüldüğünde temsilci gönderebileceklerine işaret eden Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında da ayrıntılı değerlendirmelerde bulunduğunu bildirdi. Bahçeli, "Meclis Başkanımız onu dikkatlice okur ise zannediyorum aradığı soruların hepsi orada vardır." dedi.

ABD'de tutuklanan iş adamı Reza Zarrab'la ilgili soruya ise Bahçeli, ayrıntılı bilgiye sahip olmadıkları ve olayı yakından takip ettikleri yanıtını verdi.

- "Uluslararası boyutta terörle mücadele esas alınmalı"

Bahçeli, "Brüksel'de eş zamanlı iki saldırı gerçekleştirildi. Ankara'nın hemen ardındanİstanbul'da saldırı gerçekleştirildi. Hem Türkiye hem bütün dünyaya terör tehdidi altında buna yönelik mesajınız olur mu?" şeklindeki soruya, şu yanıtı verdi:

"Terör küresel bir olgu haline dönüştü. Nerede teröre karşı bir davranış varsa oraya karşı bir cevap vermeye gayret gösteriyorlar. Öyleyse uluslararası boyutta terörle mücadele esas alınmalı. Birleşmiş Milletler bunda öncülük yapmalı ve milletler arasında, uluslar arasında terörü ortadan tamamen silebilecek modeller, projeler geliştirilmeli, terörle ilgili bir siyasetoluşturulmalı."

http://www.milliyet.com.tr/bahceli-den-ankaralilara-tavsiye-/siyaset/detay/2214128/default.htm

Ah be Devlet'im Bahçeli'm senin ağzın ne konuşur:-)
İnsanlar korkuyor doğal olarak, kolay mı öyle sokağa çıkmak, ülke genelinde hala aranan canlı bombalar varken, o canlı bombaların ne zaman nerede patlayacağı meçhulken İçişleri bakanı terörü engelleyemeyiz derken AVM'ye nasıl gitsin halk?

arkadaşlar yapmayın, bakın haftasonu İstanbul ve Ankara'daki avm ler boş kalmış, amcalar zarara uğramış.

vatan haini olmayın, çıkın para harcayın, ülkemizi ayakta tutun.

ben ve çocuklarım evdeyiz canım, ya da sayın devlet büyüklerimiz bir koruma ordusu verirse bir şeyler planlayacağım haftasonu için.

Şaka gibisin Bahçeli bari deseydin ki Türk ün gücünü korkusuzluğunu gösteriyorum bakın sokakdayım parktayım meydandayım... AVM ye gidin ne demek...

Kizilay'a da gelsin, bekleriz =) kpss kursuna gidiyoruz, guvenparka cok yakin :-)

Utanmasalar, bomba görürseniz tekme atın, kafa atın diyecekler..

Hmmm o AVM'ye girerken önceden kaç koruma hallaç pamuğu gibi attı o merkezi Sayın Bahçeli? Ölenleri neden korumamış Allah? 2,5 yaşında bebeye garezi mi varmış Allah'ın.
Şu fotoğrafa bakmış mı Bahçeli:

indir (1).jpg

Bu fotoğraf ne kadar acıdır, bir fikri var mı? Bir bebek arabasının iki yanında ölmüş güvercinler. Dilimde zehir gibi kelimeler var. O yüzden susuyorum.
2,5 yaşındaki bebeklerin canlarıyla cebelleştiği bir ülkede, korkmayın AVM'ye girin diyorsunuz. Sokakta yaralandı bu bebek, yolda anasıyla yürürken, pusetinde. Nerede kaldı AVM? Değil AVM, bakkaldan ekmek alırken bile ölebiliriz. Bu örneği verdim çünkü o gün kameralara elinde ekmek poşetiyle hem ağlayıp, hem koşan, hem belki anasını babasını çoluğunu çocuğunu arayan bir genç kadın takılmıştı. Onu görünce tüylerim diken diken olmuştu. Belki de saniye farkıyla kurtulmuştu.
Böyle bir ülkeyiz, şu anda. Bence beyhude laflara hiç gerek yok.

Benimde komplo teorim şöyle: Aslında partilerin hiçbiri muhalefet değil . birbirine sırf bize karşı masucuktan muhalefetmişler gibi davranıyorlar.Sonra hepberaber toplanıp" biz bu milleti ortadan nasıl kaldırırız ama öyle bir yapalım ki dikkat çekmesin" diye konuşup plan yapıyorlar..Ondan sonrada iki güne bir birileri çıkıp insanları ölmeye teşvik ediyor.

Çok mu ütopik ???

Yazık zavallıcık avm esnafcıkları para kazanamadı tabi son günlerde. Kıyamam ben onlara.

Sen çık devlet amca ben destekliyorum seni. Avmlerde gez, sinemaya git, parkta güvercinlere yem at...

Back