- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Mhp hdp sevmiyor pkk yı seviyorBahçeli'nin bir siyasi parti lideri olarak siyasi partiler kanununu bilmemesine şaşırdım mı?tabi ki hayır.
Kanunun 100.maddesine göre ;
Anayasada yazılı nedenlerle cumhuriyet başsavcılığı
tarafından bir siyasî partinin kapatılması davasının açılması;
a) re’sen,
b) bakanlar kurulu kararı üzerine adalet bakanının istemiyle,
c) bir siyasî partinin istemi üzerine,
olur.
Ancak, bir siyasi partinin cumhuriyet başsavcılığından dava açılmasını isteyebilmesi için, bu partinin son
milletvekili genel seçimlerine katılmış olması, Türkiye Büyük Millet meclisinde grubu bulunması, ilk büyük kongresini
yapmış olması, partinin merkez karar ve yönetim kurulunun üye tamsayısının salt çoğunluğunun oyu ile dava açılmasının
istenmesi yolunda karar alınmış bulunması ve istemin parti adına parti genel başkanı tarafından cumhuriyet başsavcılığına
yazılı olarak yapılmış olması gerekir.
Türk dediğin sarı ırka mensup bir ırktır aynaya bak ne kadar sarı ırktansın belki ataların rum ermeni bulgar yunan belkide kürttürNe günlere kaldık. Mecliste teröristler var ama bazıları mhp den dem vuruyor. Neymiş milliyetçiymiş. İyi ki de öyle. Bir o kaldı çünkü TÜRK e değer veren. Bu şerefsizler olduğu sürece ben de milliyetçiyim. Bununla da gurur duyuyorum.
Kesinlikle!bu devirde hala parti kapamadan bahsediyorlar,
partiler, temsil ettikleri bir insan kitlesi oldugu surece ayakta kalmalidir. Demokrasinin geregi budur
Türk dediğin sarı ırka mensup bir ırktır aynaya bak ne kadar sarı ırktansın belki ataların rum ermeni bulgar yunan belkide kürttür
Ve türkiyede yaşayan türkler safkan değiller
Güzel bir ironi
Laz, Çerkez, Kürt niye Türküm desin ya hu? :)Ben Türküm bu kadar net. Damarlarıma kadar hissettiğim şey bu. Lazı Çerkezi Kürdü kim Türküm diyorsa buyursun gelsin. Sen diyemiyorsun galiba. Böyle biriyle muhatap olamam. Kendime saygımdan. Cevap falanda vermem
Türkçülük ırkçılık değilmibunu bir fransıza söylesen sana hakaret davası açardı.
sen insanları safkan kırma olarak mı değerlendiriyorsun? ırkçılık midemi bulandırıyor.
Amaç o değil ki... :) bi ırka ait insanın farklı bi ırka ait olduğunu belirtmesi epey ilginç geliyor sadece... "İsteyen" de istediği olmaya devam edebilir ayrıca... :)Türküm Türk
ne mutlu Türküm diyene
asıl ırkçı ayrımcı insanları kategorilere bölen bölmeye çalışan
zaten herkes böyle hissedebilse kendini ayrıştırmaya çalışmasa sorun kalmayacakKürdum ama ne mutluki iliklerime kadar TÜRKUM
zaten herkes böyle hissedebilse kendini ayrıştırmaya çalışmasa sorun kalmayacak
Belirtsinler iyi güzel bunun yolu terör estirmek miAmaç o değil ki... :) bi ırka ait insanın farklı bi ırka ait olduğunu belirtmesi epey ilginç geliyor sadece... "İsteyen" de istediği olmaya devam edebilir ayrıca... :)
Yalnız şuan forumda yeni bi akım başlatmış oldum sanırım. Sıradakileri alalım? :))