Hani diyolar sirf Akp dusmanligindan hayir diyorsunuz kendi partiniz getirseydi teklifi evet derdiniz.ben bu gelişmeden sonra seçimlerde mhp nin durumu ne olacak merak ediyorum, çünkü oy verenlerin %60 ı mhp nin bu kararını desteklemiyormuş okuduğuma göre
Tarafım demokrasi, özgürlük, hukuk, eşitlik tarafıdır. Profilimde kurt resmi var diye Sayın Bahçeli'yi/Mhp'yi eleştirmem mi garip geldi size anlamadım? Halbuki savunduğum fikirler o kadar belli ki...Beyaz kurt ben de sizi anlayamadim tarafinizi da anlayamadim.. tabiki hayir diyenler de vatan sevdalilari evet diyenlerde.Bahceli halkin menfaatine olan durumlarda muhalefetlik yapmiyor bi oturup dusunuyor hemen hayir demiyor ya destek oluyor ya ben de bunda varim diyebiliyor ya da olmadi diyor.bu vatan icerisinde yasayan insanlari dusundugunu gosteriyor cunku iletisime cozume kapali degil..vatan deyince toprak parcasi anlamayin icinde vatandas is as hizmet ekmek sen ben hepimiz variz..genel anlam...hayir diyen vatandaslar da kendi dusuncelerince vatana sahip cikiyor tabiki.
Tabiki elestirebilirsiniz..ona lafim yok..sizi anlayamiyorum yorumlarinizi da.ya da cahil oldugumdan da olabilir..Tarafım demokrasi, özgürlük, hukuk, eşitlik tarafıdır. Profilimde kurt resmi var diye Sayın Bahçeli'yi/Mhp'yi eleştirmem mi garip geldi size anlamadım? Halbuki savunduğum fikirler o kadar belli ki...
İslami sosyalistim. Türkiye'de benim görüşümü temsil eden bir parti yok. Hayatımda hiç ak partiye/mhp'ye oy vermedim. Genelde Chp'ye oy veririm ama yerden yere de vururum gerektiğinde; asla çekinmem.Tabiki elestirebilirsiniz..ona lafim yok..sizi anlayamiyorum yorumlarinizi da.ya da cahil oldugumdan da olabilir..
Tesekkur ederim acikladiginiz icin.Hayatinanlamisensin estağfurullah. Asla cahil olduğunuzu düşünmedim. sadece sordunuz diye görüşümü söyledim.
İslami sosyalistim. Türkiye'de benim görüşümü temsil eden bir parti yok. Hayatımda hiç ak partiye/mhp'ye oy vermedim. Genelde Chp'ye oy veririm ama yerden yere de vururum gerektiğinde; asla çekinmem.
Ben Mülk, Allah'ındır; her yaratılan eşit ve onurlu yaşamalıdır diyenlerdenim.
Umarım yeterli olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?