Milliyetçiliği ayaklar altına alan bir söylemini duymadım ben.Akp lehine az pozitif konuşunca hemen tü kaka olması mı lazımMilliyetçi Hareket Partisi basinda olup, milliyetçiliği ayaklar altina alan adam
Biz herturlu milliyetçiliği ayaklar altina aldik diyen partinin vagonuna takilip gitmesi ne demek oluyor canim. Sizi destekliyorum demek oluyor. Akepele lehine az pozitif miMilliyetçiliği ayaklar altına alan bir söylemini duymadım ben.Akp lehine az pozitif konuşunca hemen tü kaka olması mı lazım
Uslu durdukları için çikolata hakettiğini düşünen çocuklar gibiMHP muhalifliğini yitirdi, zaten sesi güçlü çıkmıyordu, artık hiç ses soluk yok
Bahçeli'nin kişiliğine saygı duyuyorum, efendi bir adam ama bir parti yönetmek, üstelik Meclis'teki 4 partiden birini yönetmek başka birşey, iktidar olma hevesi yok, kendisi söylüyor biz muhalefet olmak istiyoruz diye o zaman muhalefet parti olmanın gerekliliklerini yapmalı diyoruz o da yok.Uslu durdukları için çikolata hakettiğini düşünen çocuklar gibi
Etliye sütlüye karışmamakla muhalefet olunmuyor bana göre.Bahçeli'nin kişiliğine saygı duyuyorum, efendi bir adam ama bir parti yönetmek, üstelik Meclis'teki 4 partiden birini yönetmek başka birşey, iktidar olma hevesi yok, kendisi söylüyor biz muhalefet olmak istiyoruz diye o zaman muhalefet parti olmanın gerekliliklerini yapmalı diyoruz o da yok.
Etliye sütlüye karışmamakla muhalefet olunmuyor bana göre.
Mhp ne denilirse ya evet diyor yada çekimser kalıyor
Bulunduğum şehirde çoğu Mhp'nin kalesi olan yerler hep Akp'ye geçti.
Seçmen nede olsa farketmez kafasında sanırım..
Bence Bahçeli'ninde emekli olma yaşı geldi
Sanırım kafa şöle çalışıyor MuneTek bir çıkışını hatırlıyorum o da Haziran seçimlerinden sonra yaptığı konuşma, el kol hararetleriyle hararetli konuşunca heh dedim MHP Meclis'te aktif olacak ama olmadı, bakıyorsun ya kritik oylamalarda yok, çıkış yapması gereken konularda sesi soluğu yok.
Muhalefet ruhunu kaybettiyse istifa etmeli, MHP Meclis'te olmasını istediğim bir parti çünkü.
Yok yanlışın nameaver, Ensar vakfı olayı sonrası Aile bakanı için yapılan oylamaya katılmadılar, sesleri çıkmadı, ben hatırlamıyorum konuyla alakalı bir beyanatı olduğunu Bahçeli'nin.Sanırım kafa şöle çalışıyor Mune
"Bu adamlar iktidar,bu gidişle hep burda olcaklar.Çok göze batmayalım "
Bikeresinde Davutoğlu ile Bahçeli'nin bir görüşmesi vardı.Bahçeli'li resmen sözlüye kalkmış öğrenci gibiydi.
Sanırım enson Ensar vakfı olayında da çekimser kaldılar.(bu konuda yanlışım varsa düzelt lütfen)
Demem o ki Bahçeli'nin hem muhalef olarak hemde parti içi tutumunu yanlış buluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?