Bahçeli: Büyük bir başarı, inkârı imkânsız bir kazanımdır

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
Bahçeli: Büyük bir başarı, inkârı imkânsız bir kazanımdır
Paylaş
Paylaş

"Büyük Türk milleti ülkesinin geleceği hakkında son sözünü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır"

inPaylaşın
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli anayasa değişikliğine ilişkin referandum sonuçlarına ilişkin olarak "büyük bir başarı" değerlendirmesini yaptı. Bahçeli"Türk milleti cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesine hür iradesiyle oy vermiştir. İnkârı imkânsız bir kazanımdır. Büyük Türk milleti ülkesinin geleceği hakkında son sözünü söylemiş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır." dedi.
http://t24.com.tr/haber/bahceli-buyuk-bir-basari-inkari-imkansiz-bir-kazanimdir,399444

Amaan oldu bitti gitti. Alıştık böyle şeylere. Ne biçim siyaset ne biçim işler bunlar. Yarın başkan yardımcısı olur bakar keyfine. Kendi tabanı kimin umrunda

Bunları hiç unutmayacağım.
Benim gibi kendi tabanı da kuvvetle muhtemeldir ki unutmayacaklar, unutmamışlar.

İnkar'ı imkansız demek için %100 olmasına gerek yok ,Ysk kabül gördü kuvvetle muhtemel...

Ahepsinden tiksiniyorum ben sadece ATAMA VE O DONEMDEKI atalarimiza uzuluyorum kimler icin savasmislar , kimler icin oluk oluk kan dokulmus
Ya he he...
İsmet İnönü notlarında Mustafa Kemal'in ömrü yetseydi başkanlık sistemini getireceği yazıyor, üzülmeyin isterseniz boş yere

Ya he he...
İsmet İnönü notlarında Mustafa Kemal'in ömrü yetseydi başkanlık sistemini getireceği yazıyor, üzülmeyin isterseniz boş yere
Mus derken ? Saol canim teselli icin sen kendine teselli bul bu sekilde dusunmek yorar seni

Bu adama bi püskevit verin şekeri düşmüş saçmalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…