Bahçecimi acıbadem tüp bebekmi

albatros23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
147
35
28
Merhabalar tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu tekrar denemek istiyorum . Bahçeci ve acıbadem arasında kararsız kaldım . Hangisini tavsiye edersiniz . Mehmet reşit asaoğlu acıbademde de cem fıcıcıoğlu çipdem yayla abideyi buldum tavsiyelerinizi alabilirmiyim .

Merhaba ben Acıbadem de Cem fıçıcıoğlunda tedavi gördüm pozıtıf sonuç aldım memnun da kaldım hastane temiz sayıca az hastası olan bir yer di her gittiğimde sıra beklemeden muayene oldum o konuda çok ölebilirim hastaneyi ama Bahçeciyi bilmiyorum yani olumsuz olsa idi sonucum sırada gideceğim yer bahçeci idi ama pozıtıf alınca bahceci ye yönelmek durumunda kalmadım

Merhabalar tüp bebek yaptırdım olumsuz oldu tekrar denemek istiyorum . Bahçeci ve acıbadem arasında kararsız kaldım . Hangisini tavsiye edersiniz . Mehmet reşit asaoğlu acıbademde de cem fıcıcıoğlu çipdem yayla abideyi buldum tavsiyelerinizi alabilirmiyim .
Merhaba bahçecinin ön görüşmesi ücretsiz gidip muayene olmanızı tavsiye ederim ben hem bahçeci hem Acıbadem Maslak hastanesi’ne gittim tercihim Acıbadem de Prof Yiğit Çakıroğlu oldu.Çok iyi bir insan ve hekim

Merhabalar bahceciye gidecekseniz Ebru hocayi tavsiye ederim Mehmet hoca cok yogun ilgilenemiyor gerektigi gibi tecrubeyle sabit ilk denemem negatig ikinci transfer icin Ebru hocayi tercih ettim.
Ebru hoca nın ilgisi nasıldı ? Kadın doktorlara karşı biraz ön yargım var. Sanki daha az ilgileniyorlar gibi geliyor ya da umursamaz.

Merhaba bahçecinin ön görüşmesi ücretsiz gidip muayene olmanızı tavsiye ederim ben hem bahçeci hem Acıbadem Maslak hastanesi’ne gittim tercihim Acıbadem de Prof Yiğit Çakıroğlu oldu.Çok iyi bir insan ve hekim
Ön görüşme ücretsiz ama muayene olmak istersen ücret alıyorlar

Ebru hoca nın ilgisi nasıldı ? Kadın doktorlara karşı biraz ön yargım var. Sanki daha az ilgileniyorlar gibi geliyor ya da umursamaz.
Ebru hıca iyi ama erkek doktorlar daha ilgili bende eğer o cesaret ve parayı bulursam erkek doktorda denemek isterim

Bide bahçeci umut çok yoğun bir merkezdi ne yaptığını unutup doktorlar genelde ekrandan asistanlarına soruyorlar muayane kısa sürüyor ama temiz herşey saatinde oluyordu

Bende aynı merkezler arasında kaldım acıbademde karar kılıp oraya başladık

Serdar koç metroport . 4. Demememde kendisiyle tanıştım. Serdar hoca ile ilk denemede ikizlere hamileyim hamd olsun. İlk muayesi ücretsiz bir görüşmenizi tavsiye ediyorum

Merhabalar bahceciye gidecekseniz Ebru hocayi tavsiye ederim Mehmet hoca cok yogun ilgilenemiyor gerektigi gibi tecrubeyle sabit ilk denemem negatig ikinci transfer icin Ebru hocayi tercih ettim.
Ebru hoca benimde doktorum cok memnunuz. Olurda 2.cocuk niyetim olursa ki zor tabi😀yine ona giderim

Bahçcecı Mehmet hoca ilk denemem negatif , 2 cıye hazırlanıyorum aynı doktorlar , ilgisiiz biraz ama bilgili ılgızloyde çok hastası olmadınfa kaynaklı

Peki ücret fiyatları nasıl ne kadar gidiyor tüp bebeğe bende tedavi görüyorum 3 yıldır tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ücret olarak bilgisi olan var mı

Back
X