Aşılama bahcecide aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

melisesra

maşallah benim oğluma
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
13.753
14
42
selam kıslar aranıza yenı katıldım bahcecı klınıgınde aşılama yaptıran varmı
ucretler nasıl bılgılendırırsenız sevınırım

ama başka bi konu olursa bilgim oldugu sürece muhakkak cvp yazarım merak etme.. yada sen sormak istersen elimden geleni yaparımm..

saol canım bende regl olmayı beklıyorum
2.aşılamamı yaptıracagım yaptırdınmı tup bebek sonuc ne

saol canım bende regl olmayı beklıyorum
2.aşılamamı yaptıracagım yaptırdınmı tup bebek sonuc ne

Ben ilk tüp bebegimi nisanda yaptırdım malesef sonuç negatif bi kaç ay bekleyip ikinciyi bahcecide yaptırmayı düşünüyorum bakalım Allahdan hayırlısı.. İnsallah sende ilk aşılamanda mutlu sona ulaşırsın.. Senin sorun ne neden bebiş olmuo:emir_bebek:

selam kıslar aranıza yenı katıldım bahcecı klınıgınde aşılama yaptıran varmı
ucretler nasıl bılgılendırırsenız sevınırım

selam.iki üç gün önce alman hastanesine gidip araştırdım.alman hastanesi ile bahçeci kliniği aynı gibi.bazı doktorları ortak.ama kliniğin laboratuvarı yokmuş alman hastanesinde yapılıyomuş işlemler.binevi ha bahçeci ha alman hastanesi.ben de karar veremedim.

bahçeci kliniğinin fiyatları 2350 euro +kdv .tüp bebek raporu olursa 1850 euro ya düşüyorlar.artı tahmini150 ytl tahlil ücreti.ayrıca oluşan embriyoları 1 yıl ücretsiz donduruyorlar.bu beni cezbetti aslında.
alman hastanesinde tüp bebek yaptıranlar yorumlarını yazarlarsa sevinirim.Hangi doktoru önerirsiniz.

naz 1982 kusura bakma ben tüp bebeğe şartlandığım için senin aşılama yazdığını sonradan fark ettim.ama yanlış bilmiyorsam aşılamanın fiyatı 600 euro civarında .

süleyman tosunu onerırım sana canım benım doktorum çok iyi biri ve butun sorunlarını dınlıyor

ne zaman gorusceksın canım bende regl olmayı beklıyorum baslıcaz tedavıye bakalım
hayırlısı olsun

merhaba..ben 3.denememde alman has...ne gidenlerdenim..ve neden daha önce oraya gitmedim diye pişman olanlardanım..yazık ilk 2 denememmde kiler meğer amötörmüş anladım.....ben halit beye gittim orada...
bu konuda en iyilerden biri alman hastanesi ben şiddetle tavsiye ediyorum..hepinize bol şans

X