bahceci umut tup bebek merkezinde tedaviye baslayacak olanlar

cananu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
590
233
Kizlarrrrrr hadi bismillah deyip ikinci denememe basliyorum onca merkez arastirdiktan sonra bahcecide karar kildim.burda tedaviye basliycak olanlar gelin beraber paylasalj bu mutlulugu...

Ztn iki tane dr var bi bayan bi erkek erkek olan yeni geldi ztn.
Bilgim yok dr ilgili yeni geldigini bilmiyodum.yarin on gorusmem var bizim rahatsizligimizda erkek dr daha iyi diye dusunuyorum.o yuzden erkek dr randevu sldim degistirmelimiyim sence

Bilgim yok dr ilgili yeni geldigini bilmiyodum.yarin on gorusmem var bizim rahatsizligimizda erkek dr daha iyi diye dusunuyorum.o yuzden erkek dr randevu sldim degistirmelimiyim sence

yok canim neden degistiresin gorusmede memnunn kalmazsan degistir. Ayrica yeni bahceviye basladi diye tecrubesiz olacak degil. Ayrica bayan dok. Cok daha yogun oldugu icin erkek dr daha rahat olur diye dusunuyorum.

yok canim neden degistiresin gorusmede memnunn kalmazsan degistir. Ayrica yeni bahceviye basladi diye tecrubesiz olacak degil. Ayrica bayan dok. Cok daha yogun oldugu icin erkek dr daha rahat olur diye dusunuyorum.
Anladim canim hayirlisi olur ins

Kizlarrrrrr hadi bismillah deyip ikinci denememe basliyorum onca merkez arastirdiktan sonra bahcecide karar kildim.burda tedaviye basliycak olanlar gelin beraber paylasalj bu mutlulugu...
İyi tercih. Ben 3. Denememi Bahçeci umutta yaptım. Şükür kızım 18 aylık şu an. Allah yardımcınız olsun

arkadaşlar bende umutta yaptım selen hanımda pazartesi transferim oldu sonuç bekliyoruz sonuç ne olur bilinmez ama ben memnun kaldım çok rahat bi süreç geçirdim çalışanlar olsun doktorum olsun embriyoloğum olsun gerçekten memnun kaldım inşallah sonucumuzda hayırlısıyla pozitif olur. inşallah sizlerinde gönüllerinizdekiler kucağınızda olur

Merhaba, benim transferimde salı günü umutta oldu..hemen hemen aynıyız.:) Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…