- 2 Mart 2021
- 977
- 536
-
- Konu Sahibi golden rose
Bende gittim bana göre orası direk tüp bebek yapıyor hani yumurta takibi vs yapmadan cok anlamsız geldi boşuna bin tl muayne ücreti verdim. En son gidecegım yer herhalde şuan başka yere gidiyorum canım inşallah pozitif yakalarsınArkadaşlar merhaba , bahçeci umut tüp bebek merkezi prof ebru öztürk te tedavi olmaya devam eden ya da olmuş kişiler varsa görüşlerini almak istiyorum gebelik oranlarını merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Canım benım 2.5 3 yıldır bebek sahıbı olamadık suan benım ıcın son care oldugu ıcın bılınclı olarak gıttım tedavıye baska cıkıs yolu yok gıbı yani insallah olur ılk denemem olacakBende gittim bana göre orası direk tüp bebek yapıyor hani yumurta takibi vs yapmadan cok anlamsız geldi boşuna bin tl muayne ücreti verdim. En son gidecegım yer herhalde şuan başka yere gidiyorum canım inşallah pozitif yakalarsın
Cok sagol canım benımBahceci iyidir ebru hoca bitanedir ❤icin rahat olsun kuzum ins guzel sonuc yakin❤
Zaten alanında iyi bir doktor kişilik olarakds iyi. Para kahmagı görüyorlar insanları sadece hepsii.benımde 2yıldır cocuk hasretim var en son kapım orası asla gitmem demem çünkü laboratuvarları iyi canımmCanım benım 2.5 3 yıldır bebek sahıbı olamadık suan benım ıcın son care oldugu ıcın bılınclı olarak gıttım tedavıye baska cıkıs yolu yok gıbı yani insallah olur ılk denemem olacaksen ne ıcın gıtmıstın
Once allah sonra ebru hoca sayesinde dunyaya gelen oglum bugün 40 gunluk oldu allah sizlerede nasip etsinBende yeni başladım oraya iyi bir doktor güleryüzlü ve bilgili sadece çok yoğun bir merkez . Şimdilik iyi elinden geleni yapıyorlar takdir Allahtan .
İnşallah amin çok saolunOnce allah sonra ebru hoca sayesinde dunyaya gelen oglum bugün 40 gunluk oldu allah sizlerede nasip etsin
Benim negatifti ama doktor iyi şans kısmet işi bu işlerArkadaşlar merhaba , bahçeci umut tüp bebek merkezi prof ebru öztürk te tedavi olmaya devam eden ya da olmuş kişiler varsa görüşlerini almak istiyorum gebelik oranlarını merak ediyorum şimdiden teşekkürler
Merhaba benim ilk denemede poztif oldu suan bebegim kucagimdaBenim negatifti ama doktor iyi şans kısmet işi bu işler