BAHÇECİ TÜP BEBEK

Pnr Akr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
31
6
24
Herkese merhaba bahçeci tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyorum Anadolu yakasında umut tüp bebek merkezine orada Önder sakin doktor var bu doktora tedavi gören yada kendi hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı birde Özkan hoca var yardımcı olursanız çok sevinirim

iki kez bahçeci Fulya’da tüp bebek denemesi yaptık. Mehmet Reşit Asoğluydu doktorum. İyi bir merkez iyi bir doktor diye sonsuz bir güvenle ne dediyse tamam dedik. İki denememiz de kimyasal gebelikle sonuçlandı. İyi kalitede embriyo elde edilemedi. 3. Tüp bebek tedavimdi bahçecide ise 2. Beta hcg transferden sonra 7. Gün 79 çıkmıştı 4 gün sonra tekrar test yaptırdık heyecanla sonucu öğrenmek için doktorun yanına gittik. Değer yükselmemiş düşmüştü.Doktorun “Senin için yapılabilecek her şeyi yaptım, yapılacak bir şey kalmadı.”deyişi, yaşadığım o hayal kırıklığı ve çaresizlik daha dün gibi hatrımda. Uzun süre kendime gelemedim günlerce ağladım. Sonra Brüksel tüp bebek merkezi Yücel hocaya gittim. Yanına embriyoloji uzmanı çağırdı ve benim durumumla ilgili görüş aldı tedavim planlandı. Gittiğim doktorların hiçbirinin fark etmediği bir sorunum olduğunu tespit etti. Transferimi erteledi geçici menapoza soktu beni. İyi kalitede 2 embriyom oldu transferim yapıldı ve ben kızımı kucağıma aldım. tüp bebek tedavisi maddi- manevi çok yorucu bir süreç. Gideceğiniz merkezi ve doktoru iyi araştırıp seçmenizi tavsiye ederim. Ben 4. Denememde kavuştum yavruma. Etrafımdaki herkese de Yücel hocayı ve Brüksel tüp bebek merkezini öneriyorum. Bu forumda çok okudum yıllardır ilk kez üye olup yazıyorum. Umarım yavrunuzu sağlıkla kolaylıkla alırsınız kucağınıza.

Bahçesinin bazı doktorlar çok şovmen. Embriyologları çok iyi ona laf yok. Tavsiyem sosyal medya paylaşımlarına aldanmayın. Ben Bursa bahçecide Betül hocanın hastasıyım. Kendisinin sosyal medyayla pek işi yok. Kadın işine odaklı. Ara sıra video paylaşır o kadar. Çok popüler olan, sürekli paylaşım yapan doktorlarından uzak durmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…