Bahçeci klinik mi,memorial hast. Mi ?yorumlarinizi bekliyorum.

fulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2008
56
0
44
Ben Ankara'da yaşıyorum.ama İstanbul'daki bu iki klinik hakkında çok iyi şeyler duydum ,yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben kesinlikle Bahçeci derim. Ben 2 kez Yeditepe Hast.de tüp bebek tedavi oldum ve 2si de başarısız. Hem ilgi yok hem de kobay gibisi bu teknik olmadı 2. de şunu yapalım bu da olmadı 3. şunu yapalım diyorlar ama Bahçecide tedavi olan 2 arkadışım da birinci denemelerinde başarılı oldu. Hem de birinin üçüz diğerinin ikiz bebeği oldu. Ben de 3. denememi orada yapacağım. Diğerlerine göre pahalı ama daha yeni teknoloji ile daha yüksek başarı sağlıyorlar.

Arkadaşım ben ikinci denememi orada yaptım.Gerçi gene olmadı ama bir önceki yerden çok daha iyiydi.Açıkcası öyle muazzam bir ilgi görmedim ama kötü bir yanlarıda yoktu.Zaten bu tedavide herşey kullanılacak ilaçlara kadar aynı olduğu için çok değişen birşey olmuyor.En azından benim için öyle idi.Benim iki tedavimde de gelişen embriyolarım çok kaliteli idi.Tutma olasılığı yüksek olan hastalardan idim. Ama ikisindede tutmadı ve görülebilen bir problem yok.Yaınız semra hanım birebir ilgilenirse insan kendini çok daha rahat hissediyor.Birde tabiki laboratuar önemli.Ben bu gidişle 3 yüde orada deneyeceğim.Çok fazla merkez değiştirmekte iyi olmuyor.Ben 2 sene de 6 doktor değiştirdim.Başatan beri tek doktorum olsa belki kendimi daha rahat hissederdim.

Bu arada ben memorial hastanesinde yaptırıyorum.Semra hanımın hastasıda olsanız o bir vaya iki defa muayene ediyor.Onun dışında genelde hep farklı doktorlar ilgileniyor.Bilgin olsun

çok teşekkür ederim.Bişey sormak istiyorum Bahçeci'nin bir kliniği var bir de Alman Hastanesi Tüp Bebek merkezi.ben kliniğinden 6 Ekim'e randevu aldım.Ama farkı varmıdır acaba?

bahçeci kliniğine gidersen yumurta takibin klinikte yapılıyor yumurta toplama ve transfer alman hastanesinde oluyor.klinik fiyat olarak biraz daha pahalıdır sanırım 2 yıl önce muayene 200 ytl idi.

ben memorialde yaptırdım. çokda memnun kaldım. ilkini başka yerde yaptırmıştım. hiç ilgili değillerdi.denek gibi kullandılar. memorial çok iyi ilgili ve işlerini ciddiye alıyorlar. olumlu sonuçta aldım. tavsiye ederim.

Saolun arkadaşlar Bahçeci Ekibi çook iyi diyorlar....Geçen randevu aldım ekip den Üroloji Doktoru Eşimi cepten kendi cep telefonuyla aramışş..Anlatmışş herşeyii eşimdeki sendronomu.ve bişi olursa eğer gelirsen beni ara seni alayım garajdan demişş(SAOLSUNLAR)....Bizde İstanbul'a gidecek gibiyiz...

Arkadaşlar 25 ağustosta laparoskopiyle dermoit kistim alındı tüplerim açık şuan herşey normal ve normal yollarla bebek deneyeceğiz ..
ama size bir tavsiyede bulunmak istiyorum Brüksel tıp merkezi Prof Yücel Karaman ameliyatımı kendisi yaptı ayrıca tüp bebek uzmanıymış çokta iyi bir ekibi var ben muayne için gittiğimde bekleme sırasında bir kaç hastasıyla sohpet etme fırsatı bulmuştum herkes çok memnundu ve birçok başarı hiyakesi dinledim aklınızda bulunsun sevgiler..

alman hastanesi bahçeci kliniği. transfer hastanede yapılıyor.tutduktan sonra gebe takibi bahçecide yapııyor. doktorum halit fırat erden di. çok memnun kaldım 17 sene sonra basardım ilk denemem cerrahi hastanesi. number one alman ve bahçeci klinii number one halit beyhihoyyytkaydirigubbakcemile:teytey::sm_cool:

çok teşekkür ederim.Bişey sormak istiyorum Bahçeci'nin bir kliniği var bir de Alman Hastanesi Tüp Bebek merkezi.ben kliniğinden 6 Ekim'e randevu aldım.Ama farkı varmıdır acaba?

geç okudum kusura bakma. ikisinde de halit bey çalışıyr. hafta da 2 gün bahçecide takip yapıyr.6 ekime randevu almıssınız gittiniz mi nasıl geçtişutarafagitti:Saruboceq:

Bende kesinlikle Bahçeci derim harikalar. Doktorum Mustafa Bahçeci gerçekten çok ilgili ve başarılı. Bize çok güven ve huzur veren bir ekip. Onlara bütün emekleri için gerçekten çok teşekkür ederiz.

geç okudum kusura bakma. ikisinde de halit bey çalışıyr. hafta da 2 gün bahçecide takip yapıyr.6 ekime randevu almıssınız gittiniz mi nasıl geçtişutarafagitti:Saruboceq:

birtanecik tşk.ederim.evet gittik.Mustafa Bahçeci'den randevu almıştım onunla görüştük.tedavime başlıyoruz.31 ekimde iğnelerim başlıyor.kasım sonu gibi transfer gerçekleşecek.Mustafa bey,henüz diğer doktorlara yönlendirmedi.acaba kendisi mi takip edecek..hiç bilmiyorum.adetimin 3.günü Allah'ın izniyle gideceğiz.bakalım neler olacak.kaydirigubbakcemile

Bende kesinlikle Bahçeci derim harikalar. Doktorum Mustafa Bahçeci gerçekten çok ilgili ve başarılı. Bize çok güven ve huzur veren bir ekip. Onlara bütün emekleri için gerçekten çok teşekkür ederiz.

stef merhaba,benim doktorum da bahçeci,daha doğrusu ilk kez görüştük.duyduğuma göre sonra diğer doktorlardan birine yönlendiriyormuş,ama henüz yönlendirmedi.Neler oluyor anlatırmısın tedavide ....?kaydirigubbakcemile

X