bahçeci kliniği sizce nasıl hangi doktoru tavsiye edersiniz

NXIXKO

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
226
2
96
Diğer
bugün kanamam oldu.yarın test günümdü.artık çok iyi bir merkez arıyorum.en son teknoloji ve labaratuvar olarak en iyi doktor olarak entecrübeli merkez neresidir ki?

ben oraya gıdıyon ıyı bı merkez ama mustafa beyı secmenı onermem adamı bı ılk gorustugun zaman gorusuyon baska goremıyon cok ıyı bı doktor ama goremıyon bence esra hanıma gıt ben bı daha kıne ona gıtcem akupunturuda onerırım

mustafa beyi isteseniz de seçemiyorsunuz , o sadece ön görüşme ve transferi yapıyor , tabi transfer günü başka bir tv programı gibi bir şey yoksa ..
ben süleyman tosun'a gitmiştim , çok iyi bir dr. , samimi .. ama bora cengiz de yapıyorsa tüp bebek takibi onu a öneririm . ona da bir kontrole gittim detaylı usg için .. riskli gebe takiplerini o yapıyor , dalında çok başarılı bir dr , o da mithiş keyifli ve samimi ..

Bora bey yüksek riskli gebelik uzmanı gebelik takibi yapıyor sadece
Mustafa bey asla ilgilenmiyor benim yaptırdım donemde bı yazar ark ile resmen ekstra para verelim o baksın bize ddik kesinlikle torpil yok beni Ali beye yönlendirmişti hatta transferide Ali bey yaptı o ark aynı akilde ikimizinde tuttu illa Mustafa beyin yapmasına gerek yok bu isin önemli kısmı lab düzeyi yoksa yumurta toplama ve transfer dunyanın her yerinde aynı sekilde yapılıyor lab kısmı sizin sansinzizi yükseltmeZ ama azaltabilir ben tavsiye ederim sana 2.denememde başardım

arkadaşım nerde oturuyorsun ben ist tüp bebekte tedaviye başlıyorum enver bey iyi bir doktor tavsiye ederim

Back