• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci fulya tüp bebek merkezi

baronnes

minik bir kalp büyütüyorum...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.076
2.171
333
kızlar merhaba daha önce fulya başlığımız kapanmıştı.Burdan devam edelim ne aşamadasınız dr unuz kim yaptırdığınız işlemler neler
hepimize hayırlı olsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin amin

ben başlayayım erkek infertilitesi
4 başarısız tüp bebek denemem 1 dış gebelik geçmişim var
5. deneme yi remzi beyde yaptırmaya karar verdim

kromozon tahlili
cd 56
ngs
bunlar şimdilik yapılanlar
kromozon tahlillerim,zde bir sıkıntı çıkmadı
cd56 da %8 çıktı sonucum ama dr bey serum tedavisi uygulayacağız transfer aşamasında ve devamında dedi
işte böyle ngs yede 3 embriyo yolladık henüz sonuç gelmedi

kızlar merhaba daha önce fulya başlığımız kapanmıştı.Burdan devam edelim ne aşamadasınız dr unuz kim yaptırdığınız işlemler neler

kromozon tahlili
cd 56
ngs
cd56 da %8 çıktı sonucum ama dr bey serum tedavisi uygulayacağız transfer aşamasında ve devamında dedi

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende Remzi Bey’e gidiyorum
14 kasım 2016 da blast transfer edildi sonuç pozitif 31+2 günlük hamileyken preeklampsi geçirdim erken doğum oldu bebeğimizi kaybettik
14 mayıs 2018 ikinci blast transfer edildi beklemekteyim ama ümitli değilim çünkü
8.gün kanda 5.9 çıktı beta hcg bugün tekrar bakıcaz inşallah tutunmuştur
Remzi Bey iyidir her an ulaşabilirsin sorularını asla cevapsız bırakmaz halden anlar ilgilidir
İnşallah sana uğurlu gelir

Çok geçmiş olsun canım o kadar uğraşıp pozitif sonuç alıp kaybetmek daha zordur. Allahım sabır versin. Bahçeci doktorları da çalışanları da genel olarak yardımcı oluyor her konuda ben o dönem Asena hanımla bile çok psikolog görüşmesi yaptım

Canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bende Remzi Bey’e gidiyorum
14 kasım 2016 da blast transfer edildi sonuç pozitif 31+2 günlük hamileyken preeklampsi geçirdim erken doğum oldu bebeğimizi kaybettik
14 mayıs 2018 ikinci blast transfer edildi beklemekteyim ama ümitli değilim çünkü
8.gün kanda 5.9 çıktı beta hcg bugün tekrar bakıcaz inşallah tutunmuştur
Remzi Bey iyidir her an ulaşabilirsin sorularını asla cevapsız bırakmaz halden anlar ilgilidir
İnşallah sana uğurlu gelir
canım çok üzüldüm inş. bu sefer pozitiftir ve sağ salim kucağına alırsın inş. bende remzi beyden çok memnunum inş. iyi olur

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan clexan ve Prolutex var ihtiyacı olan özelden msj atsın

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan clexan ve Prolutex var ihtiyacı olan özelden msj atsın
Cnm iğneleri alan olmadıysa bnde talibim evladin da hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın ins peki bahceci de mi oldu senin denemen de

Cnm iğneleri alan olmadıysa bnde talibim evladin da hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın ins peki bahceci de mi oldu senin denemen de
3 denemem de orada oldu harika bi merkez remzi Abalı ya gittim ben mükemmel bi doktor şuan 5.ayımıza girdik çok şükür ve hala takıldığım sormak istediğim şeyler soruyorum melek hemşire dünya tatlısı zaten

Bahçecinin bütün doktorları melek gibi zaten allahım gücü yeten dileyen herkese nasip etsin çok zor mesaketki süreçler hem maddi hem manevi yoruluyoruz bizim kaderimize de böyle anne olmak yazılmış ne diyelim

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi

Kızlar Rabbim yardımcıniz olsun çok şükür ben 3.denemede olumlu sonuç aldım Rabbim size de nasip etsin inşallah kimsenin kucağını boş koymasın .Benim elimde tedavimden kalan 5 kutu clexan ve 1 kutu Prolutex var ihtiyacı olan arkadaş özelden msj atsın uyguna vericem aslında hiç almamam ama ilaçlar ateş pahasi
  1. Merhaba, SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabilceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !
    12:21 29 Kasım 2017 tarihli üye bilgilendirme bildirimi.

Kızlar bugün sizler için dua ettim inşallah bahçeci hepinize umut kapısı olur

Canım benim diğer sayfalardan takip ettiğim kadarıyla 9 bin olmuş 2019 fiyatları bahcecinin ama tüp bebek raporun varsa bahçeci umutta daha uygun fiyatla tedavi olabilirsin rapor geçiyor orda çünkü

Canım benim diğer sayfalardan takip ettiğim kadarıyla 9 bin olmuş 2019 fiyatları bahcecinin ama tüp bebek raporun varsa bahçeci umutta daha uygun fiyatla tedavi olabilirsin rapor geçiyor orda çünkü
Teşekkür ederim umut Anadolu yakasında galiba bana baya uzak

Slm canım hayırlı olsun allah bizlerde nasip etsin senin doktor on hangisi

kromozon tahlili
cd 56
ngs
Merhaba canim. Umarım hamile kalmışsındır.benim de doğal yolla iki düşüğüm var.ve cd56 testim 35.8 çıktı. Bende serum kullanmak istiyorum.sen bu serumu kullanınca olumlu sonuç alabildjnmi. Nasıl bir serum tedavisi uygulandı sana canım.tup bebek yaptırmadan ben bu serumu alıp kullanamazmiyim. Nolur bana da bir yol gösterin. Çok yoruldum artık yaşım 40 oldu.serum hakkında bilgisi olanlar lütfen bilgi versin. Eğer tup bebek merkezi şartsa bahceciye gidip sadece serum tedavisi alabilirmiyim acaba. Cevaplarinizi bekliyorum arkadaşlar 🙏

Merhabalar ben de Remzi beyin hastasıyım iki gün sonra yani 7 martta transferim var nasipse ilk deneyimim transfer sonrası neler yapmalıyım :dua:

Back