Valla doktor sıkı sıkı tembihledi hergün 45dk yürüyecesin asla tatlı yemeyeceksin diye baya bi diyet programı verdi bende küçük çikolata kistleri vardı aanırım onlar büyümeain diye ama bu arada işe aradı inşallah senden bebişden sonra eski formuna dönersin kafana takma kilolar geçer nasılsaTebrik ed
E
Tebrik ederim seni ben onu yapamadim malesef
Valla doktor sıkı sıkı tembihledi hergün 45dk yürüyecesin asla tatlı yemeyeceksin diye baya bi diyet programı verdi bende küçük çikolata kistleri vardı aanırım onlar büyümeain diye ama bu arada işe aradı inşallah senden bebişden sonra eski formuna dönersin kafana takma kilolar geçer nasılsa
merhaba arkadaşlar,
umarım hepimiz için hayırlısı olur bende transferi bekliyorum... perşembe günü test vereceğim inşallah hayırlı ise bu ay olur.
evet transferi bekliyorum perşembe sabah kan testi verecekmişim e2 mi yapıyorlar..Test vericem derken arkadasim yumurtalarin toplandi transfer icin mi bekliyorsun benimde gecen ay e2 yukselmedi transfer ertelendi bu ay adet olunca bant kullancam istenilen seviyede olursa transfer yapilcak bakalim herkes icin hayirlisi olsun...
merhaba canım ben de perşembe test yaptırıcam inşallah ikimiz için de bu ay hayırlısı olur, transferlerimiz gerçekleşir :) sürecimiz aynı sanırım çok sevindim...evet transferi bekliyorum perşembe sabah kan testi verecekmişim e2 mi yapıyorlar..
Bendesen arkadasim sen bu surecte be kullandin estrofem hapmi yoksa bantmimerhaba canım ben de perşembe test yaptırıcam inşallah ikimiz için de bu ay hayırlısı olur, transferlerimiz gerçekleşir :) sürecimiz aynı sanırım çok sevindim...
canım hap kullanıyorum sen bant mı kullanıyorsun?Bendesen arkadasim sen bu surecte be kullandin estrofem hapmi yoksa bantmi
canım hap kullanıyorum sen bant mı kullanıyorsun?
sorma canım ben de stresliyim yarın kontrol var değerlere bakılacak inşallah güzel çıkar stres olmiyim diyorum ama elde değil...Ben gecen ay hap kullandim ama malesef e2 degerim yukselmedi iptal oldu transfer bu ay adetle birlikte bantlara basliycam onunla deniycekler bakalim hayirlisi stres oluyor insan beklerken
e 2 kaç olması gerekiyormuş. yükselmeme nededi kullandığımız hormon ilaçlarından mı kaynaklı acaba?Ben gecen ay hap kullandim ama malesef e2 degerim yukselmedi iptal oldu transfer bu ay adetle birlikte bantlara basliycam onunla deniycekler bakalim hayirlisi stres oluyor insan beklerken
e 2 kaç olması gerekiyormuş. yükselmeme nededi kullandığımız hormon ilaçlarından mı kaynaklı acaba?
bence bir tüp bebek uzmanına görün o ne der mesela bana en son gittiğim doktor vakit kaybetme tüp beebk yaptır dedi bende transfer sürecini bekliyorum. rahim filmi çekindiniz mi?arkadaşlar merhaba. bir sorum olacaktı. ben 1,5 yıldır gebe kalamıyorum. evleneli zaten 22 ay oldu. eşimdede bendede sorun yok. sadece eşimin morfoloji değeri %8 aslında bu değeride normal ama sınırda bir değer diyor bazı doktorlar. aşılama yerine tüp bebek yaptıralım 1 ay sonra diyoruz. acaba erkenmi tüp bebek için biraz beklemelimiyiz?? çok ama çok kararsızım
Eğer siz testlerinizi yapıp giderseniz daha çabuk prosedür ilerleyebilir yapılacak olan testler kan testi,genetik test hem sizin hemde eşinizin ,hormon testi bu testi regl döneminde 2veya 3 günü yaptırmanız gerekiyor birde rahşm filmi buda regl döneminiz biterbitmez ilişki olmadan çektirmeniz gereken bir film eşiniz içinde spermgrafi testi ve kan testi var unutmadan genetik testi eşinizinde yaptırması gerekiyor bu arada hemen konuya girdim ismim seçil bende yeni başladım tedaviye Mustafa bahçeci beyefendinin hastasıyımSelam kızlar ben de tüp bebek düşünüyorum ..Bahçeci de hangi doktoru tavsiye edersiniz..ilk defa gidenler için çok test istiyorlar mı kaç gün sürer tahminen...şehir dışından gelicem ona göre bütceyi ayarlayayım bir de memurlar için rapor veriliyor mu bu hususta bilgisi olan var mı ...inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...