Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Mayıs Ayı Tüp Bebek Başlayacaklar...

Merhaba ben haziranda tedaviye başlayacağım.size sormak istedigim bir şey var 15 saat uzaklıktan gelicem ve ist hiç bilmiyorum hastanenin yakınlarında güvenilir kalabilecegim bildiğiniz bir yer varmı

Merhaba ben haziranda tedaviye başlayacağım.size sormak istedigim bir şey var 15 saat uzaklıktan gelicem ve ist hiç bilmiyorum hastanenin yakınlarında güvenilir kalabilecegim bildiğiniz bir yer varmı
Merhaba canım tedavin şimdiden hayırlı olsun sonu bebişli olur inş merkezin anlaşmalı yerleri var bi oraları araştır istersen

peki bu aşamalarda neler oluyor benim testlerim yeni çıktı rezerv düşük çıktı amam adeti bekliyoruz. kübra hnmla bakıyor mustafa bey
merhaba ben uzun süredir bakamadım foruma.Biz bütün testlerimiz hazır gittik.Yumurta toplama ve transfer klasik tüp bebek radavisi.daha önce yaptırdıysan aynı işlemlerden geçiyorsun.Benim 5. denememdi malesef olmadı.Şehirdışı hasta olduğum için çok zor oldu gidip gelmek.6. için görüştüm Kübra hanımla PGD yapalım embryolarına diyor eşimde kızdı bizim 5. denemeizdi neden ona yapalım demediler diye.Benimde kafam karışık.İnşallah sen olumlu sonuç alırsın...

Herkese slm... ben de Bahceci tup bebekte tedavi gordum suan 2 evladim var sukurler olsun...herkese umut olsun insallah.. Rabbim isteyene bagislasin... oğlum 2.5 yasinda suan... kizimda dondurulmus embriyo ile hamile kaldim tuttu 1.5 sene dondurduk gecen sene koydurduk ...oda 6 aylik suan Bahceci fulya cok iyi bi yer.. tavsiye ederim.. basari oranlari cok yuksek önce Yuce Rabbimin sayesinde sonra Bahceci bize evladlarimizi verdi. .. Allahim herkese tattirsin insallah... :)

Herkese slm... ben de Bahceci tup bebekte tedavi gordum suan 2 evladim var sukurler olsun...herkese umut olsun insallah.. Rabbim isteyene bagislasin... oğlum 2.5 yasinda suan... kizimda dondurulmus embriyo ile hamile kaldim tuttu 1.5 sene dondurduk gecen sene koydurduk ...oda 6 aylik suan Bahceci fulya cok iyi bi yer.. Doktorumda cok iyiydi.. tavsiye ederim.. basari oranlari cok yuksek önce Yuce Rabbimin sayesinde sonra Bahceci bize evladlarimizi verdi. .. Allahim herkese tattirsin insallah... :)
Mesajınız ne güzel insanın içini rahatlatıyor Allah çocuklarınızı size bagıilasın bende üç yıllıl evliyim bu ay başlıcam bahçecide sebepsiz infertilite diyorlar umarım mutşu son olur benimkide

Mesajınız ne güzel insanın içini rahatlatıyor Allah çocuklarınızı size bagıilasın bende üç yıllıl evliyim bu ay başlıcam bahçecide sebepsiz infertilite diyorlar umarım mutşu son olur benimkide

Ahhh bilirim o duyguyu bende cocuklar olmadan once okurdum buralari ve boyle olumlu mesajlari okuyunca icim umut dolardı. . 4.5 sene ugrastik biz. Ilk tup bebegi umut tup de yaptik tutmadi kismet.. 2. Denememiz Bahceci de oldu mutlu sonla bitti hamd olsun.Allahim bu yolda emek verenlerin yardimcisi olsun çok zor zahmetli bir sinav bu ama inanarak sukrederek mutlu sona ulastirdi Rabbim.. isteyenin kucagini bos birakmasin cok zor gercekten... Rabbim bagislasin sizede innsallah canim..

Ahhh bilirim o duyguyu bende cocuklar olmadan once okurdum buralari ve boyle olumlu mesajlari okuyunca icim umut dolardı. . 4.5 sene ugrastik biz. Ilk tup bebegi umut tup de yaptik tutmadi kismet.. 2. Denememiz Bahceci de oldu mutlu sonla bitti hamd olsun.Allahim bu yolda emek verenlerin yardimcisi olsun çok zor zahmetli bir sinav bu ama inanarak sukrederek mutlu sona ulastirdi Rabbim.. isteyenin kucagini bos birakmasin cok zor gercekten... Rabbim bagislasin sizede innsallah canim..
Aminn benim ilk denemem olacak isteyen herkese nasip olur inşallah

Ben tedavide esimle birlikte ari sütü bal polen yedik tedaviden 2 ay once bbile dik transfere kadar sürdü. . Rabbimin mucizesi diyorum ben ona... hamile kalmayi yumurta kalitesini sperm kalitesini cok iyi yaptigina inaniyorum arastirmalarim sonucu... transfer sonrasi bol ananas yedim tutunmaya yardimci.. ve ilk 4 gun yattim sadece... 5. Gunden itibaren evde yürüdüm ki vucudumda kan akışı olsun..arada yatip dinlendim ilk tup bebekte 12 gun yatmistim ... ve hastanede doktordan rica ettim odaya yatağıma koydular beni 3 saat yattim. Her 2 transferimde bunu özellikle istedim tuvalete bile gitmedim ki zaten transfere sıkışık giriliyo. Bazi doktorlar yarim saat 1 saat yeterli desede dinlemedim 3 saat o yataga çakıldım resmen :KK70: cunku ilk saatler cok cok onemli... ilk tup bebek de tecrubesizdim 1 saat bile dolmadan kaldirmislardi. 2. De akillandim ve 3 saat yattim hastanede..

Son düzenleme:
Ben tedavide esimle birlikte ari sütü bal polen yedik tedaviden 2 ay once basladik transfere kadar sürdü. . Rabbimin mucizesi diyorum ben ona... hamile kalmayi yumurta kalitesini sperm kalitesini cok iyi yaptigina inaniyorum arastirmalarim sonucu... transfer sonrasi bol ananas yedim tutunmaya yardimci.. ve ilk 4 gun yattim sadece... 5. Gunden itibaren evde yürüdüm ki vucudumda kan akışı olsun.. ilk tup bebekte 12 gun yatmistim ... ve hastanede doktordan rica ettim odaya yatağıma koydular beni 3 saat yattim. Her 2 transferimde bunu özellikle istedim tuvalete bile gitmedim ki zaten transfere sıkışık giriliyo. Bazi doktorlar yarim saat 1 saat yeterli desede dinlemedim 3 saat o yataga çakıldım resmen :KK70: cunku ilk saatler cok cok onemli...
Ne yazıkki ben ist dışından gelicem ve ist bilmiyorum oralarda apat daire kiralıcaz ve transferden sonrada dönmemiz gerekecek ama söylediklerinizi aklımda tutucam:)

Ne kadar uzaksin istanbula ? Transfer sonrasi hemen mi gidiceksiniz ? Ilk 3 gun cok onemli insallah tutar çünkü bahceci ucuz bi yer degildir. Hayirlisi olsun sizin ve herkes icin insallah..

Ne kadar uzaksin istanbula ? Transfer sonrasi hemen mi gidiceksiniz ? Ilk 3 gun cok onemli insallah tutar çünkü bahceci ucuz bi yer degildir. Hayirlisi olsun sizin ve herkes icin insallah..
On beş saat uzaktayım kendi arabamızla gelicez beş gün yatarım dönmem sonrasındada uçakla dönerim umarım sıkıntı olmaz on beş tatilde geldim uçakla doktorla tanışmak için akşamındada geri döndüm çok güvendim erbil beye bakalım hayırlısı

Aaa doktorun erbil beyse sonuna kadar güven. . Benim doktorum da erbil beydi :).. cok yardim etti bize de Allah razi olsun cok sevdigim bi doktor dur...

Insallah alirsin.. erbil bey cok iyi.. en riskli hastasi bendim 9 ay cok iyi takip edip dogumumu yapti.. bol sanslar ..

Ben tedavide esimle birlikte ari sütü bal polen yedik tedaviden 2 ay once bbile dik transfere kadar sürdü. . Rabbimin mucizesi diyorum ben ona... hamile kalmayi yumurta kalitesini sperm kalitesini cok iyi yaptigina inaniyorum arastirmalarim sonucu... transfer sonrasi bol ananas yedim tutunmaya yardimci.. ve ilk 4 gun yattim sadece... 5. Gunden itibaren evde yürüdüm ki vucudumda kan akışı olsun..arada yatip dinlendim ilk tup bebekte 12 gun yatmistim ... ve hastanede doktordan rica ettim odaya yatağıma koydular beni 3 saat yattim. Her 2 transferimde bunu özellikle istedim tuvalete bile gitmedim ki zaten transfere sıkışık giriliyo. Bazi doktorlar yarim saat 1 saat yeterli desede dinlemedim 3 saat o yataga çakıldım resmen :KK70: cunku ilk saatler cok cok onemli... ilk tup bebek de tecrubesizdim 1 saat bile dolmadan kaldirmislardi. 2. De akillandim ve 3 saat yattim hastanede..
Merhaba bende 2 ay kendim yedim arısütü bal polen karışımını hazırlardan ama yanlışım kullandım acaba,sen hergümü yedin,adetkenmi ,tedavideykenmi,bende bahçecideyim tedavide ama pek iyi gitmiyor ...rezerv az bende tek tek folikül oluyo maalesef

Merhaba , ben aktardan kendim aldim ari sütü ve poleni sonra kaliteli bir bal alip karistirdim ve tedaviye baslamadan 2 ay once sabah ve aksam yatarken 1 tatli kasigi yedik eşimle. . Kasik mumkunse tahta kasik olsun.. Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah kavusursun yavruna yada yavrularina canim.

Allah evlatlariniza uzun hayirli omurler versin ne guzel sonuc almissiniz,benimde bahcecide 3.denemem,konyadan gidip geldim,yasim 41 bu beni cok korkutuyor,daha oncede kendiliginden gebeliklerim oldu ama 5 hft gecemedik hic,mustsfa beyin hastasiyim ama kendisini cokda gordugum soylenemez,gecen ay transferim ertelendi e2 yukselmedigi icin bakalim bu adetle bant kullancaz umarim hayirlisi olur,birde bana ocak ayinda ilk gittigimde omega 3,qenzimq10 ve elevit vermisti,vitaminler cok kilo yapti bende hayatim da olmadigim kiloya geldim istahimi acti bu durumdan çok rahatsizim...

Allah evlatlariniza uzun hayirli omurler versin ne guzel sonuc almissiniz,benimde bahcecide 3.denemem,konyadan gidip geldim,yasim 41 bu beni cok korkutuyor,daha oncede kendiliginden gebeliklerim oldu ama 5 hft gecemedik hic,mustsfa beyin hastasiyim ama kendisini cokda gordugum soylenemez,gecen ay transferim ertelendi e2 yukselmedigi icin bakalim bu adetle bant kullancaz umarim hayirlisi olur,birde bana ocak ayinda ilk gittigimde omega 3,qenzimq10 ve elevit vermisti,vitaminler cok kilo yapti bende hayatim da olmadigim kiloya geldim istahimi acti bu durumdan çok rahatsizim...
Banada vitamin verdiler kasım ayında ocakta başlayacaktım ama iznimizi ayarlayamadık ve yaza kaldı doktor bırakma ilaçları dedi yani aylardır kullanıyorum ama vitaminlerle birlikte diyete başladım sıfır şeker unle herşeyden uzak durdum kilolu degildim ama şu an itibariyle on kilo daha verdim

Tebrik ed
Banada vitamin verdiler kasım ayında ocakta başlayacaktım ama iznimizi ayarlayamadık ve yaza kaldı doktor bırakma ilaçları dedi yani aylardır kullanıyorum ama vitaminlerle birlikte diyete başladım sıfır şeker unle herşeyden uzak durdum kilolu degildim ama şu an itibariyle on kilo daha verdim
E

Tebrik ederim seni ben onu yapamadim malesef

X