Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Mayıs Ayı Tüp Bebek Başlayacaklar...

glsmgzc

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
162
32
arkadaşlar merhaba ben bahçeci fulyada mayıs ayında başlayacağım..orada başlayıp sonuç alan veya düşünen arkadaşlar hadi gelin beraber paylaşalım...

merhaba arkadaşım bende kısmetse mayısta bahçeci fulyada başlıyorum. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah. :)

merhaba ben geçen ay başladım 3 tane embryom donduruldu mayıs ayı içerisinde transfer olacak herşey yolunda giderse.Ben şehirdışı hastayım Mustafa beyin hastasıyım 5. denemem olacak .Memun kaldım çok inşallah olumlu sonuç alırız da dahada memnun oluruz:)

Bende başladim mustafa beyin hastasiyim,en gec cuma opum olcak son kontroller artik ,herkese hayirli olsun dilerim...

peki bu aşamalarda neler oluyor benim testlerim yeni çıktı rezerv düşük çıktı amam adeti bekliyoruz. kübra hnmla bakıyor mustafa bey

Selam kızlar ben de tüp bebek düşünüyorum ..Bahçeci de hangi doktoru tavsiye edersiniz..ilk defa gidenler için çok test istiyorlar mı kaç gün sürer tahminen...şehir dışından gelicem ona göre bütceyi ayarlayayım bir de memurlar için rapor veriliyor mu bu hususta bilgisi olan var mı ...inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz...

merhaba arkadaşım benim doktorum güvenç bey kısmetse adetimle birlikte başlıyıcaz onu bekliyoruz. ben güvenç beyi tavsiye ederim çok ilgili ve bilgili. İnşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

Ne zaman gitmek gerekiyor adetli iken mi gelin dediler ben regl bitince gideyim diyordum..inşallah güzel haberini alırız canım

Selam,bende güvenç beyin hastasıyım 5 aydır tedavim sürüyor ,rezerv azlığı benim sorunum,havuz uyguluyor bana .

kızlar merhaba bende bu ay başlıyoprum tedaviye mustafa beyle. allah hepimizin yardımcısı olsun. benim 3. denemem olacak bu.

Bende bu ay tekrar devam tedavime başladım güvenç bey doktorum,bugün iğnelerin 3,günü,salı kontrolüm var inşallah bu sefer güzel sonuç çıkar,donduruluyor benim embriyo ,transfer sonra yapılacak tek tek oluyor neredeyse folikül .

Merhaba arkadaşlar ben de Mustafa bey ile tedavime devam ediyorum. İlk tüp bebek denemem ve pzt Allah izin verirse opu var. Sormak istediğim şu opu dan sonraki ay transfer yapılacak. Opu sonrası ilk adette ilaç verilecekmiş. Ne ilaci veriliyor? Süreç nasıl işliyor? Tecrübel arkadaşlar yza rmısınız?

MERHABA NE YAPTINIZ TRANSEFER GERÇEKLEŞTİMİ?

Arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı. Adetimle beraber haplar başlanacak. Çok merak ettiğim bir konu var. Yumurta toplamadan kaç gün sonra adet oldunuz?

ben henüz adet olmadım 1 hafta önce toplanmıştı sanırım günümde olurum diye düşünüyorum ama gecikebilirde netice ilaç kullandık birde ben antibiyotik kullandım oda geciktirebilir benimkini diye düşünüyorum..

Tünaydın kızlar,bugün son kontrolüm vardı tek yumurtam 18 mm.olmuş Pazartesi opu var ama balon gibi üste çıkmış dedi ,hormon testi filan yapmadı be defa.Dr.çatlama riski varmış,yat dinlen dedi.endol fitil verdi ilave çatlamasın diye,çatlatma iğnemi bu gece olcam,çatlarsa iptal etcek .dedim aşılama yapsakmı o zaman yaparız tabi bi seçenek dedi boşa gitmesin diye.bende durumlar böyle.inşallah çatlamaz ve dolu çıkar yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…