Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

yildirimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
158
2
Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.

sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...

Slm canım.ben Bahçeci Fulyada tedaviye başladım yani bundan 3 hafta önce ön görüşme yaptık ve gayet olumlu bi görüşmeydi. şimdi adet olmayı bekliyorm. gerek doktorum gerek tüm ekip ilgi alaka çok iyiydi. bende 2 aşılamadan sonra tüp bebek deniycem ve bahçeciyi bende çok duymuştm. bence sende ön görüşme yap. görüşmeden sonra karar vermen daha doğru olur ben öyle karar verdim.

Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.

sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...

merhaba canım aramıza hoşgeldin. ben Bahçeci Fulyadan Güvenç Beyin hastasıyım ve şuanda hamileyim :))))) doktorumdan ve merkezden çok çok memnunum ben Bahçeci kliniğini herkese tavsiye ediyorum. Allahım isteyen herkese bebek nasip etsin. bana bu mutluluğu yaşattıkları için onlara sonsuz teşekkürler ediyorum :)) seninde hakkında hayırlısı olsun canım.

selam canım.ben Nisanda tedaviye başlıcam ve bende Bahçeci ile ön görüşme yaptım çok memnun kaldım. diğer doktorların hiç istemedikleri testleri istediler ve farklı şeyler söylediler. o zaman anladım farklı olduklarını ve bende Bahçecide karar kıldım. inş nisanda adetimle başlıcaz umarım sonucuda güzel olur :)

Canım bende Bahçecide tedavi görüyorum gerçekten çok memnunum.doktorlar, ekip, merkez her anlamda çok iyi ve başarılılar.. ama gidip görmen gerek.bu şekilde yanıltıcı olabilir ben tavsiye ediyorum sürekli kontrol altındasın, istedğin zaman arayıp bilgi alabiliyosun bunlar çok güzel artılar bana göre.

Kızlar selaamm. ben şiddetle Bahçeci diyorum :)) görüşmeye gittiğimde tamam burası demiştim eşime :) şuan şehir dışındaym döndüğüm gibi randevu alcam histereskopi yapılcak ve sonra tüp bebeğe geçicez Allahım nasip ederse inş. tercih tabiki senin canım içine neresi sinerse orda devam et bu çok önemli çünkü.

merhaba yildirim seni gerçekten iyi anlıyorum bende 33 yaşındaym ve 2 negatifim var.. ondan öncede 2 aşılama.. her defasında bi ümitle başlıyorz ama sonuç hüsran. Bende Bahçeci hakkında güzel şeyler duydum zaten gitmediğim bi orası kaldı galiba :) Allah izin verirse 3. denemeyi Bahçecide istiyorum ben. ön görüşmeye gitcez eşim işini ayarlicak bigün bence sende bi görüş öyle karar içimden bu kez Bahçeci geçiyor inş bu son olur görüşürz...

merhaba canım aramıza hoşgeldin. ben Bahçeci Fulyadan Güvenç Beyin hastasıyım ve şuanda hamileyim :))))) doktorumdan ve merkezden çok çok memnunum ben Bahçeci kliniğini herkese tavsiye ediyorum. Allahım isteyen herkese bebek nasip etsin. bana bu mutluluğu yaşattıkları için onlara sonsuz teşekkürler ediyorum :)) seninde hakkında hayırlısı olsun canım.

gmzcim bende güvenç beyin hastasıyım ne mutlu hamıle olduğunu duymak banada umut oldun.ayrıca bende çok memnunum doktorumdan tıtız ve dıkkatlı.rıske gırmıyo ...inşallah benımde göbişim dolar...ilk denemem transferde bu ay:)

gmzcim bende güvenç beyin hastasıyım ne mutlu hamıle olduğunu duymak banada umut oldun.ayrıca bende çok memnunum doktorumdan tıtız ve dıkkatlı.rıske gırmıyo ...inşallah benımde göbişim dolar...ilk denemem transferde bu ay:)

Amin canım inşallh hamile haberini alırız :) ama şunu rahatlıkla söyleyebilrm Güvenç bey olsun Bahçeci ekibi olsun gerçekten çok başarılı emin ellerdesin korkma :) eğer Allah da nasip etmişse göbüşün dolacaktır :))

Amin canım inşallh hamile haberini alırız :) ama şunu rahatlıkla söyleyebilrm Güvenç bey olsun Bahçeci ekibi olsun gerçekten çok başarılı emin ellerdesin korkma :) eğer Allah da nasip etmişse göbüşün dolacaktır :))

gmzcım sana bıkaç soru sorabılırmıyım mesela ilk denememıydı?sorun neydı?kacıncı gun transferıydı?nelere dıkkat ettın?teşekkur sımdıden...

Herkese günaydn. kızlar bugün opum var herkesten dua istiyorum Allah hepimizn yardmcısı olsun...

günaydn canm dularım seninle lütfen sakin ol bebişlere kavuşcaksn inş.. Bende Bahçeciye gelcem inş. deneyimlerini yaz lütfen heyecanla bekliyorum........

Herkese günaydn. kızlar bugün opum var herkesten dua istiyorum Allah hepimizn yardmcısı olsun...

canım Rabbim yardımcın olsun ama stres yapma ben bu konuda epey deneyimliyim sakin olmaya çalışl ve dua et kendi kendini rahatlat. hayırlı haberlerle gel işallahh

gmzcım sana bıkaç soru sorabılırmıyım mesela ilk denememıydı?sorun neydı?kacıncı gun transferıydı?nelere dıkkat ettın?teşekkur sımdıden...

selam canm akşam erken uyudum k.bakma şimdi yazabiliyorm elbette soru sorabilrsin :) benim ilk denememdi canm evlenince 4 ay korunduk ve hemen çocuk istedk ama 1 yıl olmadı. sonra doktora gittik herşey normal görünüyo dedi farklı doktorlar ama nedense olmadı işte . sonra Bahçeciye gittik ve benim 3. gün transferiydi canm genelde 5. gün transferlerinin başarı oranı yüksekmiş ama şansıma bizim tuttu :)

Kızlaaarr belim ağrımaya başladı sanırım adet olcam. bende bi iki gün önceden hafif bel ağrısı başlar yani haber verir bana :))) 2-3 gün sonrada adet olurum bide azcık mide bulantım var :KK43:(

Kızlaaarr belim ağrımaya başladı sanırım adet olcam. bende bi iki gün önceden hafif bel ağrısı başlar yani haber verir bana :))) 2-3 gün sonrada adet olurum bide azcık mide bulantım var :KK43:(

oleyyy desene bi tüp bebek tedavisi daha başlıyor :)) kızlar valla sizin kadar heyecanlanıyorm çünkü herkeste kendimi görüyorm :))

selam canm akşam erken uyudum k.bakma şimdi yazabiliyorm elbette soru sorabilrsin :) benim ilk denememdi canm evlenince 4 ay korunduk ve hemen çocuk istedk ama 1 yıl olmadı. sonra doktora gittik herşey normal görünüyo dedi farklı doktorlar ama nedense olmadı işte . sonra Bahçeciye gittik ve benim 3. gün transferiydi canm genelde 5. gün transferlerinin başarı oranı yüksekmiş ama şansıma bizim tuttu :)

güvenç bey genelde hep 3.gün transferi yapıyo kıme sorduysam hep 3.gün dedi ve inan tutuyoda inşallah benım dondurulmuşlarımda 3.gun benımde tutar ilk denemede:)

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar :) nisan ayında Bahçecide tedaviye başlıyorum doktorum Gürkan bey ve Gürkan beyin hastası olan varmı

güvenç bey genelde hep 3.gün transferi yapıyo kıme sorduysam hep 3.gün dedi ve inan tutuyoda inşallah benım dondurulmuşlarımda 3.gun benımde tutar ilk denemede:)

selam piti günaydın :) sanırım bu bi totem :) inş sendende hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. bu arada senin durumun nedir yani test mi bekliyosun?

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar :) nisan ayında Bahçecide tedaviye başlıyorum doktorum Gürkan bey ve Gürkan beyin hastası olan varmı

günaydın karapek, benim doktorum Gürkan bey ve şuanda 3 aylık bi oglum var çok çok iyi ve ilgili bi doktor canım.

X