- 22 Nisan 2016
- 85
- 27
- Konu Sahibi mucizemibekliyorumm
merhaba herkese bahçeci umut tüp bebek merkezi dr cem çelikte tüp bebek yaptıran var mı?? bilgilerinizi paylaşır mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geçen hafta gittim bana şeker yüklemesi istedi tüp bebeğe başlamadan önce sizede yaptı mıArkadaşım ben yaptırdım ilkinde tuttu şükürler olsun. Çok memnundum cem bey den. Yaklaşımı ,bilgisi ,tavrı ,samimi davranışları
hayırlısı olsun bende geçen hafta gittim görüşmeye muayane de oldum test istediBende Nisan başında görüşmeye gidecem bakalım nolcak
Merhaba kaç yaşındasınız. Ben 43 yaşında yım. Amh çok düşük 0.1 yumurta çok kalitesiz dedi doktorun biri estrofem verdi 2.gün aradı tüp bebek tedavi izi üstlenmek istemiyorum dedi amh ınız çok düşük dedi. Yardımcı olun lütfenArkadaşım ben yaptırdım ilkinde tuttu şükürler olsun. Çok memnundum cem bey den. Yaklaşımı ,bilgisi ,tavrı ,samimi davranışları
Hangi doktor dedi bunu tedaviyi üstlenmiyorum diyeMerhaba kaç yaşındasınız. Ben 43 yaşında yım. Amh çok düşük 0.1 yumurta çok kalitesiz dedi doktorun biri estrofem verdi 2.gün aradı tüp bebek tedavi izi üstlenmek istemiyorum dedi amh ınız çok düşük dedi. Yardımcı olun lütfen
bende trabzondan gittim canım. kanda genetik, kızamıkçık,hıv, hbs, tsh ,hcv,prl,tam kan sayımı,bide bana 75 gr şeker yüklemesi istedi. gıda takviyesi için vitamin verdi.Bende randevu aldım temmuzda gideceğim yakinda oturma hemen giderdim ne testi istiyorlar ilk
hangi doktor dedi onu size merk ettimMerhaba kaç yaşındasınız. Ben 43 yaşında yım. Amh çok düşük 0.1 yumurta çok kalitesiz dedi doktorun biri estrofem verdi 2.gün aradı tüp bebek tedavi izi üstlenmek istemiyorum dedi amh ınız çok düşük dedi. Yardımcı olun lütfen
sizin sorun neydiMerhabalar ben de Cem BEY de 1. denememi tüp bebekte ise 3. denemeyi yapmıştım, ngs den sağlıklı gelen embiryo transferi oldum. Pozitif sonuç aldık fakat kalp atışı oluşmadı, sağlıksız gebelik nedeni ile kürtaj oldum. Geçenlerde 4. deneme ve Cem Bey de 2. deneme için dondurulmuş embiryo transferi için gittişm, kısmet olursa Ağustos ya da Eylül gibi transfer düşünüyorum. Cem Bey iyi bi doktor bize de mutlu haberler verir inş.
Canım ben 31 yaşındayım sebepsiz infertiliteydi bizimkisi cem bey Amh ı düşük ama gebelik oluşmuş hastalarını sosyal medyadan paylaşıyor bir deneyin inşallah tez vakitte güzel haberler alirsiniz.Merhaba kaç yaşındasınız. Ben 43 yaşında yım. Amh çok düşük 0.1 yumurta çok kalitesiz dedi doktorun biri estrofem verdi 2.gün aradı tüp bebek tedavi izi üstlenmek istemiyorum dedi amh ınız çok düşük dedi. Yardımcı olun lütfen
Yapmadı sanırım kişisel tedavi uyguluyordur siz güvenin doktora inşallah güzel haberler alırsınızbende geçen hafta gittim bana şeker yüklemesi istedi tüp bebeğe başlamadan önce sizede yaptı mı
Bende düşünüyorum Cem beyi kadın daki problemlere mi yoğunlaşıyor yoksa erkekleremi
Bizim 3.denemede negatif oldu başka yerlerde