• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçe dekorları

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Bahçe dekor fikirleri..

$bahce_dekorlari (1).webp$bahce_dekorlari (2).webp$bahce_dekorlari (3).webp$bahce_dekorlari (4).webp$bahce_dekorlari (5).webp$bahce_dekorlari (6).webp$bahce_dekorlari (7).webp$bahce_dekorlari (8).webp$bahce_dekorlari (9).webp$bahce_dekorlari (10).webp$bahce_dekorlari (11).webp$bahce_dekorlari (12).webp$bahce_dekorlari (13).webp$bahce_dekorlari (14).webp$bahce_dekorlari (15).webp$bahce_dekorlari (16).webp$bahce_dekorlari (17).webp$bahce_dekorlari (18).webp$bahce_dekorlari (19).webp$bahce_dekorlari (20).webp$bahce_dekorlari (21).webp$bahce_dekorlari (22).webp$bahce_dekorlari (23).webp$bahce_dekorlari (24).webp$bahce_dekorlari (25).webp$bahce_dekorlari (26).webp$bahce_dekorlari (27).webp$bahce_dekorlari (28).webp$bahce_dekorlari (29).webp$bahce_dekorlari (30).webp$bahce_dekorlari (31).webp$bahce_dekorlari (32).webp$bahce_dekorlari (33).webp$bahce_dekorlari (34).webp$bahce_dekorlari (35).webp$bahce_dekorlari (36).webp

bunlar ne kadar güzel yaa, hele gitar şeklinde olana bayıldım hem sade hem cok şşeker :)

hepimiz keyif sürebileceğimiz güzel bir bahçemiz olsun istiyoruz. biz eşimle küçücük bir bahçesi olan müstakil bir ev aldık. hem de daire fiyatından çok daha düşük bir fiyata. ve bahçenin bir kenarını toprak bıraktık birşeyler ekebilmek için. öteki tarafa da armut koltuklar kolyduk. hiç tahmin etmiyorduk ama çok güzel durdu. sizlere tavsiyem armut koltuk kullanmanız. balkonda bile kullansanız bahçe hissini yakalarsınız. şu siteden bir bakın isterseniz. :40:

http://www............/bahce-mobilyalari/c/178

Hepsi birbirinden güzel bahçeli bir evim olsun çok isterdim inşallah birgün olur.

hepimiz keyif sürebileceğimiz güzel bir bahçemiz olsun istiyoruz. biz eşimle küçücük bir bahçesi olan müstakil bir ev aldık. hem de daire fiyatından çok daha düşük bir fiyata. ve bahçenin bir kenarını toprak bıraktık birşeyler ekebilmek için. öteki tarafa da armut koltuklar kolyduk. hiç tahmin etmiyorduk ama çok güzel durdu. sizlere tavsiyem armut koltuk kullanmanız. balkonda bile kullansanız bahçe hissini yakalarsınız. şu siteden bir bakın isterseniz. :40:

http://www............/bahce-mobilyalari/c/178

ben şu armut koltukları hiç sevemedim. öylesine bi oturumu varki, karşılıklı 2 çift laf edemiyorsun

Back
X