• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar'ında yuvasının mobilyaları alındı :)

Pamukum22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
1.264
723
323
:nazar:Kızlar mobilyalarımı beğenerek aldım herbirini çok sevdim inşallah hayırlısıyla, mutlu ,huzurlu, sağlıklı bir şekilde kocişimle birlikte eskitmek nasip olur... :) :69: hepsini izmirden aldık, mutfak masası ve oturma odam için tv ünitesi beğenemedim onlarıda en kısa zamanda halledicez bakalım. Salon takımım için aklımda hiç olmayan bir renk aldım her zaman grili yada siyahlı bir takım düşünüyordum ama taki bu pembiş koltukları görüpte içim kıpır kıpır olana kadar:16: inşallah evimede yerleşince fotoğraflarını çekip paylaşırım :31:haydi bakalım şimdi mobilyalarımıza bakalım :71:

Eklentiler

• $DSCF6397.webp
    $DSCF6397.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 162
  • $DSCF6398.webp
    $DSCF6398.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 178
  • $DSCF6399.webp
    $DSCF6399.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 161
  • $DSCF6400.webp
    $DSCF6400.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 160
  • $DSCF6401.webp
    $DSCF6401.webp
    22 KB · Görüntüleme: 166
  • $DSCF6402.webp
    $DSCF6402.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 168
  • $gri (1).webp
    $gri (1).webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 177
  • $gri (2).webp
    $gri (2).webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 160
  • $gri3 (1).webp
    $gri3 (1).webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 158
  • $pembişim.webp
    $pembişim.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 147
  • $pembişim2.webp
    $pembişim2.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 159
  • $pembişim3.webp
    $pembişim3.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 164
  • $pembişim4.webp
    $pembişim4.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 160
  • $pembişim5.webp
    $pembişim5.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 148
  • $pembişim6.webp
    $pembişim6.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 150
Hepsi çok güzel güle güle kullan ağız tadınla koltukların değişik geldi kimsede görmemiştim evinede yakışır çok hoş hepsi.. (:

bende izmirdeyim ve bende mobilya araştırıyorum bir mahsuru yoksa nerden aldın mobilyalarını nerelerde araştırma yaptın tecrübenden yararlanmış olayım:)

canım kısıkköye gittik eminim duymuşsundur orayı çeşit bol fiyatlar daha uygun olur die düşündük ama şaka gibi fiyatları vardı bir yatak odası için 32 bin istediler öyle ahım şahım bir özelliğide yoktu açıkçası kısıkköy bize hitap etmedi:1: 126 mağaza vardı 10 mağazadan sonra gezmeyi bıraktık avangard tarzlar 6 binden aşağı değildi, kısıkköyden sadece pembiş koltuklarımı aldım yoğun bir pazarlıktan sonra :46: diğer mobilyalarımı karşıyaka çetmen mağzasından aldım, personel harika ilgileniyor özelliklede onur bey çok yardımcı oluyor, fiyat açısındanda orası bizim keseye daha uygun geldi arkadaşım, güzel fiyata tam istediğim gibi ürünlere sahip olduk, darısı senin başına olsun inşallah canım :71:

Hepsi çok güzel güle güle kullan ağız tadınla koltukların değişik geldi kimsede görmemiştim evinede yakışır çok hoş hepsi.. (:

iiyi dileklerin güzel sözlerin için teşekkürler canım, inşallah perdelerimle halılarımlada güzel bir kombin sağlayabilirim, evime yerleştikten sonra öylede fotoğraflarını çekip yüklerim:31:

güle güle kullan inş pembe koltuklar harika :nazar::16:

ah o pembe koltuklarrrrr :1: nişanlım hiç beğenmemişti onları ama küçük çocuk gibi tutturdum onları beğendim onları istiyorum die :27: zorla aldırdım valla ohhh iyide yapmışım dimi ama, şimdi gösterdiğimiz arkadaşlarımızda çok beğeniyor, benim inat aşkımında kafasına anca dank etti beğenmesede çok güzel seçim yaptın aşkım iyi aldık diyor, hele beğenmesin :47::38: yorumun için teşekkürler canım:71:

Mobilyaların hem çok sade, hem de çok şıklar ... Perde ve halılarını seçerken de sade olmasına özen gösterirsin.
Güle güle günler de kullan ve eskit inşallah... :nazar::nazar:

Son düzenleme:
yatak odası takımına bayıldım çok güzel.ama pembe koltuklar zevk meselesi benim çok hoşuma gitmedi..

Mobilyaların hem çok sade, hem de çok şıklar ... Perde ve halılarını seçerken de sade olmasına özen gösterirsin.
Güle güle günler de kullan ve eskit inşallah... :nazar::nazar:

çok teşekkürler arkadaşım yorumun içinde fikrin içinde bende sana katılıyorum sade halılar ve perdelerle güzelce tamamlarız inşallah canım :71:

güle güle kullan inş pembe koltuklar harika :nazar::16:

Katılıyorum :) bende internetten görmüştüm çok beğendiğim benzer model, oda böyle pembeydi, küçük çiçekleri olan yastıkları vardı :) bende böyle istiyorummmm :) olur inşaAllah :))

Diğerleri de çok güzel, hadi güle güle kullan, hayırlı olsun :nazar:

yatak odası takımına bayıldım çok güzel.ama pembe koltuklar zevk meselesi benim çok hoşuma gitmedi..

teşekkürler canım yorumun için, pembe koltukları o an gördüm vuruldum onlara inan bende hiç böyle bir model falan düşünmüyordum yani ama o an ne bileyim işte bu dedim:1: daha güzelleri senin olsun inşallah canım :71:

Back
X