- Konu Sahibi BaharDoganAy
-
canım burnum küçük yamuk değil ciddi yamuk. neyse. inşallah dediğin çıkar düzelir
benim daha 4 ay oldu ama belki içini rahatlatır diye yazayım yaşadıklarımı. 2. aydan sonra burnumun ortasında çukur gibi bişey oluştu. yani nasıl desem böyle bir kademe gibi. ve burun derim oldukça kızarıktı. cildime hiç makyaj malzemesi kullanmazken bu izi ve kızarıklığı kapatmak için makyaj yapmaya başladım. doktoruma sorduğumda, derinin iyileşme aşamasında olduğu için şekil aldığını söyledi. sabrettim ve yavaş yavaş düzeliyor.
burun deliklerimden biri daha küçüktü. şu anda da hala bir fark var ama gittikçe azalıyor. ayrıca burun ucum hala sert.
sorunlarımız farklı olabilir ama ben de 6. ayıma geldiğimde tamamen düzelmiş olacağını sanmıyorum. bu tür durumları normal karşılayarak iyileşmesini bekliyorum.
cevap yazdığın için teşekkür ederim. gitgide iyi olması beklenirken aylardır aynı şekilde kalması ve daha da kötüleşmesi beni çok yordu. yamukluk çıkıntı vs. zaten zor bir ameliyat süreci ve sonrası yaşadım. fenalardayım anlayacağın.
fotoğraf paylaşırsan daha çok yardımcı olan çıkacaktır. belki düşündüğün gibi kötü değildir, iyi yorumlar alırsan moralin düzelir.
Kime olmuştunuz acaba ameliyatınızı?
Ben ameliyat olmadım, ama olan herkes tamamen oturma sürecinin en az 1 yıl olduğunu söyledi, hatta 1,5 yıl, o zamana kadar türlü türlü şekillere giriyormuş burun...
Umarım her şey bir an önce yoluna girer ve istediğiniz gibi bi burna kavuşursunuz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?