BaharDoganAy Burun Estetiği Ameliyatı

BaharDoganAy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
648
5
46
44
Trabzon
6. aya doğru ilerliyorum. Burnum michael jackson gibi. gülüşüm... çok yapayım. burun ucum top gibi. ince uzun. pinokya gibi. bu durum ileriki zamanlarda düzeliyor mu? böyle olup sonradan düzelen var mı?

Son düzenleme:
canım benimde burnumun tam ortasında kıkırdak çıkıntısı gibi bi tepecik vardı bariz belliydi, sanki deri altında kocaman bi sivilce çıkmış gibiydi, 3 aydan sonra yavaş yavaş küçüldü bazen çıkıyo bazen kayboluyodu son bi aydır tam gitti şimdi dokununca az elime geliyo ama artık hiç belli deyl elimle hisettiğim kısımda gidck buna inanıyorum çünkü iyleşme sürecine paralel oda zamanla kayboluyo, senin iyleşme sürecin geç ilerliysa 7 aydan önce düzelmez, sonra bi bakmışsın bi ay içinde gitmiş olcak, benim burnum ameliyattan sonra çok yamuktu, ama şimdi oda azaldı, tam düzelmesede eskisi gibi deyl dahada düzelck, yani sadce kendim farkedebilirm, hiç kimse durup burnumuzu çok küçük yamuklukları falan farkedecek kadr incelemez, zaten doğal olan hiç bi burun dört dörtlük deyl en beğendiğimiz burunlar bile, senin alt kısımına kıkırdak eklenmiş olması iyleşme sürecini uzatıcaktır buda normal bi şey, sorsan burnun alt kısmına kıkırdak ekleyenlerin hepsinin iyleşme süreci normalinden daha uzun olur, senin en az 6 ay deyl, 1 yıl beklemen lazım.

6. aya giriyorum. aylardır aynı hiçbi değişiklik yok.

6. aydan sonra değişiklik yaşayan var mı? ne gibi değişiklikler yaşadığınızı da ayzarsanız çok sevinirim. (burun ucum hala beton gibi bu arada)

benim daha 4 ay oldu ama belki içini rahatlatır diye yazayım yaşadıklarımı. 2. aydan sonra burnumun ortasında çukur gibi bişey oluştu. yani nasıl desem böyle bir kademe gibi. ve burun derim oldukça kızarıktı. cildime hiç makyaj malzemesi kullanmazken bu izi ve kızarıklığı kapatmak için makyaj yapmaya başladım. doktoruma sorduğumda, derinin iyileşme aşamasında olduğu için şekil aldığını söyledi. sabrettim ve yavaş yavaş düzeliyor.
burun deliklerimden biri daha küçüktü. şu anda da hala bir fark var ama gittikçe azalıyor. ayrıca burun ucum hala sert.
sorunlarımız farklı olabilir ama ben de 6. ayıma geldiğimde tamamen düzelmiş olacağını sanmıyorum. bu tür durumları normal karşılayarak iyileşmesini bekliyorum.

cevap yazdığın için teşekkür ederim. gitgide iyi olması beklenirken aylardır aynı şekilde kalması ve daha da kötüleşmesi beni çok yordu. yamukluk çıkıntı vs. zaten zor bir ameliyat süreci ve sonrası yaşadım. fenalardayım anlayacağın.

fotoğraf paylaşırsan daha çok yardımcı olan çıkacaktır. belki düşündüğün gibi kötü değildir, iyi yorumlar alırsan moralin düzelir.

Kime olmuştunuz acaba ameliyatınızı?
Ben ameliyat olmadım, ama olan herkes tamamen oturma sürecinin en az 1 yıl olduğunu söyledi, hatta 1,5 yıl, o zamana kadar türlü türlü şekillere giriyormuş burun...
Umarım her şey bir an önce yoluna girer ve istediğiniz gibi bi burna kavuşursunuz inşallah...

Son düzenleme:
fotoğraf paylaşırsan daha çok yardımcı olan çıkacaktır. belki düşündüğün gibi kötü değildir, iyi yorumlar alırsan moralin düzelir.

ne yazıkki foto ekleme imkanım yok. gerçekten kötü burnum. 10 doktor ile görüştüm internetten. hepsi de fazla kısaltıldığını, aks rotasyonu olduğunu, revizyona ihtiyacım olduğunu söylüyor. görünen köy kılavuz istemiyor zaten hergün aynada görüyorum... doktor ismi de bana kalsın. zaten bilindik biri değil.

6 aydır aynıyım. daha da kötüye gidiyor. artık çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…