baharatlık sorunu...

sweetwitchhh

duru'nun annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
515
3
318
Manisa
$baharatlık 2.jpg
$baharatlık 3.jpg
$baharatlık.jpg
arkadaşlar benim baharatlıklarım bunlar çok beğenerek almıştım ama içine koyduğum nescafe taş gibi olmuş aldığım yere sordum ıslak kaşık sokmuşsundur dedi acaba ağzı kapalı değil diye mi oldu bunlar kullanışlı olur mu çok karasızım..

ağzı tam kapanmadığından nem çekmiştir kaşıkla alakalı bir durum değil nemden sertleşmiş
bunların kullanışlı olduğunu düşünmüyorum görsellik işlevi düper ama kullanışlılıktan sınıfta kalır:)
az miktarlı ürünlerini bunlara koyun derim
fazla miktarlıları ise kapaklı bir kap kullanabilrisiniz

canım bu baharatlıklar hiç kullanışlı değil hem içleri ufacık oluyo hemde hava alıyo ben normal kapaklı kavanozlara koyuyorum çok daha kullanışlı hem bayatlamıyo havada almıyo bende çeyizime kavanoz takımı almıştım baharatlık onu kullanıyorum

bende düşünüyorum değiştirmek istedim kullandığın için değiştiremem dedi 120 lira vermiştim ya...

Canım kullandıgını söylemeseydin keşke neticede yıkardın temizler verirdin ama değişmiyorsa yapacak bişey yok olmazsa onu birine hediye edersin hani elinde kalmasını istemiyosan kendine kavanoz türü kapaklı bişeyler alırsın.

görsel olarak çok şık ama kullanışlı değil evet.
birde sanırım taşlı falan bunlar ınasıl temizliyorsun merak ettim. taşlarına bişey olmuyormu. 1 yıl sonra deforme olmazmı acaba, ocağın yanında durduğu için yağ oluyor ve sıcak su olmadanda çıkmıyor o yağ.
eme görsel olarak gerçekten çok beğendim güle güle kullan.

nescafe gibi şeyler ağzı sıkıca kapalı olan yerde saklanmalı bence.

Back