• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baharatlı ve odunsu kadınsı koku

tugcetugce

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
288
199
323
Ankara
ArkadaslarFresh kokular pek hosuma gitmiyor, oyuzden hem baharatlı hemde odunsu kokan super muhtesem dediginiz kadınsı parfümler hangileri acaba? orta notalarinda gül esansi olan kokular da olabilir :21:

Son düzenleme:
calvin klein in2u women benm kokum tüm çevrem çok sever yopldan cevirip sorarlar her defasında cok güzel bir koku artık arkadaslarım ayrı odadayken kokumdan tanıyorlar gülden mi burda diye o derece benimsediler:)

calvin klein in2u women benm kokum tüm çevrem çok sever yopldan cevirip sorarlar her defasında cok güzel bir koku artık arkadaslarım ayrı odadayken kokumdan tanıyorlar gülden mi burda diye o derece benimsediler:)

bu parfum ne kadar acep? Acık parfumerıde satılıyo mu

Christian Dior Dolce Vita, Gucci Rush, Lancome Magie Noir, Lancome Magnifique, Givenchy Ysatis, Givenchy Organza Indecence, Gaultier 2, Donna Karan Cashmere Mist de dene bence:12:

tam senin istediğin baharatlı ve odunsu süper bir parfüm biliyorum çünkü bende bu tarz seviyorum hafiften erkeksi olucak ama bi o kadarda çekici hugo boss intense kesinlikle mükemmel derim piyasada belki onu bulman zor olabilir o olmazsa diesel fuel for life :34:

Sensous'u sormuşsun.Ben yanıtlayayım.Sıcak ve odunsu bir parfüm.İçeriğinde zambak,yasemin,manolya,sandal ağacı bulunuyor.Karabiber baharat olarak baş köşede.Unutmadan bal da önemli bu parfümde.Sıktığından bir saat sonra balı daha iyi hissediceksin.Teninde çok baskın da olabilir,farkedilirliği zor da olabilir.Bir de Sensous Noir versiyonu var o bunun mor şişede olanı.

Merhaba,

hem odunumsu, hem baharatli ve de gül kokan bir parfüm ariyorsan, sana Paco Rabanne´dan "Black XS for her" tavsiye ederim.
Bildigin gül kokularina benzemez,daha gizemli bir havasi var.

Türkiyede Dsquared markasi satiliyor mu bilmiyorum ama bu kokudan daha odunumsu bir parfüm tanimiyorum Dsquared "Wood".

Iyi denemeler Tatlim

Back