• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bahar/yaz için sizde hangi koku

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
68
Ben yine yerimde duramıyorum, iki tane parfüm alacağım kızlar :52:
Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğim, tatlımsı (çiçeksi bir tatlılıkta olabilir farketmez) ama ağır olmayan
aynı zamanda bir odaya girdiğinizde, ya da yanınızda biri geçtiğinde hissedilebilecek bir koku hissediyorum (yani bağırsın parfüm ama rahatsız edici bir şekilde değil :D )

gül kokusu olmasın içinde ve d&g light blue tarzıda olmasın (zaten var ,severek kullanıyorum, farklı bir koku istiyorum)

tecrrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim, hele ki karşı cins tarafından beğenilmiş olanları <3
sevgilim üzerinde denemeler yapacağım :1:

aklımda şu an daha önce hiç denemediğim ama duyduğum victoria's secret bombshell var.
coco mademoiselle'yi denedim birde hiç hoşuma gitmedi, ağır ve hacıyağımsı koktu bana :5:

Ben yine yerimde duramıyorum, iki tane parfüm alacağım kızlar :52:
Bahar ve yaz aylarında kullanabileceğim, tatlımsı (çiçeksi bir tatlılıkta olabilir farketmez) ama ağır olmayan
aynı zamanda bir odaya girdiğinizde, ya da yanınızda biri geçtiğinde hissedilebilecek bir koku hissediyorum (yani bağırsın parfüm ama rahatsız edici bir şekilde değil :D )

gül kokusu olmasın içinde ve d&g light blue tarzıda olmasın (zaten var ,severek kullanıyorum, farklı bir koku istiyorum)

tecrrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim, hele ki karşı cins tarafından beğenilmiş olanları <3
sevgilim üzerinde denemeler yapacağım :1:

aklımda şu an daha önce hiç denemediğim ama duyduğum victoria's secret bombshell var.
coco mademoiselle'yi denedim birde hiç hoşuma gitmedi, ağır ve hacıyağımsı koktu bana :5:

ralph lauren ralph öneririm dp ' den alabilirsin aynı kokuyor orjinaliyle..deo olarak watsonslarda superdrug' ın deoları var ya mavisi ya yeşili ralph' in versiyonu...gün içinde tazelenmen için alabilirsin..çok ferah bir koku deniz kokusu gibi

watsosn-superdrug-indirim-mayis.jpg

ya da yine dp' den sexy graffiti şekerimsi hoş bir koku çok soranı olur...

ralph lauren ralph öneririm dp ' den alabilirsin aynı kokuyor orjinaliyle..deo olarak watsonslarda superdrug' ın deoları var ya mavisi ya yeşili ralph' in versiyonu...gün içinde tazelenmen için alabilirsin..çok ferah bir koku deniz kokusu gibi

watsosn-superdrug-indirim-mayis.jpg

ya da yine dp' den sexy graffiti şekerimsi hoş bir koku çok soranı olur...

ahh ralph lauren ralph'ı seviyorum ama kardeşimin kız arkadaşı kullanıyor -.- gıcık oluyorum,sırf bu yüzden alamıyorum :D

diğer dediklerini de muhakkak deneyeceğim teşekkürler ^^

ayrıca ange ou demon le secret givenchy kullananlar var mı? sizce bu koku bahsettiğim gibi mi?

victoria's secret kokularınada taktım şu an :D özellikle bombshell'e :)

Son düzenleme:
yok mu başka önerisi olan kızlar ? :(
bombshell'i alıyorum kesin ,bir tane kaldı

victoria's secret parfümleri çok hoşuma gidiyor benimde birde armani pink çok güzeelll kesinlikle tavsiye ediyorum :)

teşekkür ederim canım :) armani pink'e bakacağım hemen :D
aslında keşke victoria's secret'ın lovespell'ine benzeyen bir parfüm bulabilsem asıl :D

sanırım beyaz çiçekli aynı zamanda tatlı bir koku istiyorum ben ikinci alacağım parfümü,var mı öneriler bakayım?

edit : canım ben armani pink diye arattım ama bulamadım :/

Son düzenleme:
armani pink tıpkı chanel candy gibi zeki girişimcilerin ürünü, böyle bir parfüm yok var olanlar ise sahte, armaninin böyle bir kokusu hiiç olmadı, emin olmak için fragranticayada baktım. orada da yok. sakın olaki bu parfüme gidip bir sürü para verme:52:

ben bu parfümü kuzenimde gördüm daha 1-2 hafta önce çok hoşuma gitti almaya niyetlendimde böyle olduğundan hiç haberim yok :S

armani pink tıpkı chanel candy gibi zeki girişimcilerin ürünü, böyle bir parfüm yok var olanlar ise sahte, armaninin böyle bir kokusu hiiç olmadı, emin olmak için fragranticayada baktım. orada da yok. sakın olaki bu parfüme gidip bir sürü para verme:52:

bende fragrantica'dan notalarına bakmak istemiştim bulamayınca yazmıştım yorumu,nette de araştırdım sadece türkçe sayfalarda çıkıyordu :D
o zaman bu kalacak :/
başka öneriler bekliyorum kızlarr :D
çiçeksi ama tatlı bir koku,tatlı derken candy falan gibi şeker bombası kastetmiyorum :(

Back