• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahar-yaz için erkek kokuları

morphine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
352
21
68
Merhabalar
erkek arkadaşım normalde Hugo kokularını beğeniyor ,bir fikir olsun diye söyliyeyim dedim.
Hugo olmayan baharlık ,yazlık ya da tüm sene kullanabileceği parfüm önerilerinde bulunur musunuz?
ve ağır bir koku olmazsa çok sevinirim,konu erkek parfümü olunca sudan çıkmış balık gibi oluyorum.
Sizin önerileriniz doğrultusunda liste yapıp gidip burnumu feda edip deneyeceğim hepsini ,umarım bulurum hediyesini :D

yaz ve bahar için erkekte en iyisi deodoran kullanımıdır.hem arada tazeler,hem de ferah olur. axe 'ın kokularının neredeyse hepsi güzeldir,kofre halinde bulabilirsen süper hediye olur. :31:

bvlgari aqva marine.. ben erkek arkadaşıma almıştım geçen yaz..çok beğenerek kullandı :)
bi de lacoste challenge refresh aldım şimdi.. daha görmedi onu, beğeneceğini düşünüyorum onu da.. ikisi de hafif, tam yazlık kokular :)
bir de benim favorilerimden biri olan hugo boss orange...

yaz ve bahar için erkekte en iyisi deodoran kullanımıdır.hem arada tazeler,hem de ferah olur. axe 'ın kokularının neredeyse hepsi güzeldir,kofre halinde bulabilirsen süper hediye olur. :31:

beyefendiyi deodorant kesmez,parfüm istiyor :D
sağol canım ,axe gerçekten bir harika
bvlgari aqva marine.. ben erkek arkadaşıma almıştım geçen yaz..çok beğenerek kullandı :)
bi de lacoste challenge refresh aldım şimdi.. daha görmedi onu, beğeneceğini düşünüyorum onu da.. ikisi de hafif, tam yazlık kokular :)
bir de benim favorilerimden biri olan hugo boss orange...

3'ünde not aldım,teşekkürler canım ya :D

hafif hoş yazlık bır koku olarak chanel edıtıon nefistir:)
lagos esentıol ferahtır.
bulgari exterm greyfurt kabuğu kokar ahh bayılırım bu kokuya.taza taze tam yazlık.Aklıma gelenler şimdilik bu kadar.

Back