- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
canım hangi marka erken test kullandın ben bu ay laboquick kullandım erkekn strip testlerden 5 testte de hayalet çizgi gördüm ama malesef olmadı bu ay da.En iyisi hiç strese girme kan verene kadar bekle yarın sakin ol kendini iyisine de kötüsüne de hazırla inşallah hayırlısı olsun ben bu ay test mest almıyorum rahat takılcam bebek olsun diye dualarımız güzel ama hayırlısını istemek lazım çok istemek de iyi değil bazen strese giriyoruz
Canım hamileysen bile batına 5-6 gün kala silik çizgi görmene şaşırdım.İnşallah hamişsindir.Ama bence hergün yapma.Cumartesi veya sabredebilirsen pazar tekrarla.Bebiş varsa anca koyulaşır tatlım.Hadi bakalım,güzel haberler vermeni dilerim :80:
Doktoruna sordun mu ? Bana sorarsan gerekli eğer tüpler kapalıysa aşılamanın bi anlamı kalmıyor. Genelde tedaviden önce isteniyor rahim filmi...
30 mayıs ve hala kırmızı gelmediPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPpp
Test yapmadın mı?
bulutefe ve ayşe siz ne durumdasınız?
meraba arkadaşlar. bende artık bebek istiyorum. çalışmalara başladık ilk kez.bu aralar hamiş kalmak istiyorum. kısmet artık. rabbim herkesin gönlüne göre versin.bu arada bat ne demek onu anlamadım bide sat var. onlar ney acaba :)
Benimki de gelmedi :97: :97: :97:
Merhaba anne aday adayısat:son adet tarihin , bat:beklenen adet tarihin . Hadi bakalım hayırlısı
Off ya bu ne zor bi bekleyiş böyle ya. Ben imki de dün ve bugün ysptım hayalet çizgi çıktı. Ama demin bi arkadaş cuma ya da cumartesi yap varsa ancak koyulaşır demişti. Çok kötü bi bekleyiş bu yaHadi bakalım eczanelere.Yarın sabah kesin test yaparım tabi sabaha kadar gelmezse :18: :18:
Hadi bakalım eczanelere.Yarın sabah kesin test yaparım tabi sabaha kadar gelmezse :18: :18:
Off ya bu ne zor bi bekleyiş böyle ya. Ben imki de dün ve bugün ysptım hayalet çizgi çıktı. Ama demin bi arkadaş cuma ya da cumartesi yap varsa ancak koyulaşır demişti. Çok kötü bi bekleyiş bu ya
Ay bilmiyorum bu ay 2-3 kere rüya gördüm. Rahmetli annemi falanda gördüm. Bilmiyorum:2:aaaa hayalet mayalet oda pozirif sayılırrr))) olmasaydı keskin bir şekilde tek çizgi çıkardı demekki var bişeler hadi bakalım
e hadi hayırlısı ayşe ne dersin hissediyormusun bişeyler. ben sanki olacak giibi hissediyorum ama olamasada üzülmiycem nasip D:)
30 mayıs ve hala kırmızı gelmediPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPpp
Off ya bu ne zor bi bekleyiş böyle ya. Ben imki de dün ve bugün ysptım hayalet çizgi çıktı. Ama demin bi arkadaş cuma ya da cumartesi yap varsa ancak koyulaşır demişti. Çok kötü bi bekleyiş bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?