Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Galiba en iyisi kan vermek. Çünkü ben hamilelikte hemen kesilmesi gereken bi hormon içiyorum. (Prolaktin için)

canım hangi marka erken test kullandın ben bu ay laboquick kullandım erkekn strip testlerden 5 testte de hayalet çizgi gördüm ama malesef olmadı bu ay da.En iyisi hiç strese girme kan verene kadar bekle yarın sakin ol kendini iyisine de kötüsüne de hazırla inşallah hayırlısı olsun ben bu ay test mest almıyorum rahat takılcam bebek olsun diye dualarımız güzel ama hayırlısını istemek lazım çok istemek de iyi değil bazen strese giriyoruz

Days comfort diye bişi. Daha önceden kulllanmıştım. Ama sanki ilk defa böyle silik çıkıyor.

Canım hamileysen bile batına 5-6 gün kala silik çizgi görmene şaşırdım.İnşallah hamişsindir.Ama bence hergün yapma.Cumartesi veya sabredebilirsen pazar tekrarla.Bebiş varsa anca koyulaşır tatlım.Hadi bakalım,güzel haberler vermeni dilerim :80:

Ya erken gebelik testlerinden yaptım. Normal olanlardan değil. Off nilemedimki

meraba arkadaşlar. bende artık bebek istiyorum. çalışmalara başladık ilk kez.bu aralar hamiş kalmak istiyorum. kısmet artık. rabbim herkesin gönlüne göre versin.bu arada bat ne demek onu anlamadım bide sat var. onlar ney acaba :)

meraba arkadaşlar. bende artık bebek istiyorum. çalışmalara başladık ilk kez.bu aralar hamiş kalmak istiyorum. kısmet artık. rabbim herkesin gönlüne göre versin.bu arada bat ne demek onu anlamadım bide sat var. onlar ney acaba :)

Merhaba anne aday adayı :3: sat:son adet tarihin , bat:beklenen adet tarihin . Hadi bakalım hayırlısı :34:

Merhaba anne aday adayı :3: sat:son adet tarihin , bat:beklenen adet tarihin . Hadi bakalım hayırlısı :34:

teşekkür ederiiiimmmmm :D o zaman benim sat :4 mayıs bat büyük ihtimal 3 haziran. ay 31 çekiyo çünkü.normalde günü gününe olurum. bakalım hayırlısı. bizim ilk denememiz 22 mayıstı. hamiş kalma şansım varmıki acabaaa

Hadi bakalım eczanelere.Yarın sabah kesin test yaparım tabi sabaha kadar gelmezse :18: :18:
Off ya bu ne zor bi bekleyiş böyle ya. Ben imki de dün ve bugün ysptım hayalet çizgi çıktı. Ama demin bi arkadaş cuma ya da cumartesi yap varsa ancak koyulaşır demişti. Çok kötü bi bekleyiş bu ya

Hadi bakalım eczanelere.Yarın sabah kesin test yaparım tabi sabaha kadar gelmezse :18: :18:

pöfff bende sabahı bekliyorum aysee yaa kesın dayanamaz gece kalkar yaparım belki. ya olumsuz olsada benım gelecegını sanmıyorum cunku korunmayı bıraktığımız bu ıkı aydır bır ıkı gun gerı atıyor adetım neden anlamadıma ma o yüzden alıştım. ama yarın yaparsam bu zamana kadar olmuştur heralde cıkar

Off ya bu ne zor bi bekleyiş böyle ya. Ben imki de dün ve bugün ysptım hayalet çizgi çıktı. Ama demin bi arkadaş cuma ya da cumartesi yap varsa ancak koyulaşır demişti. Çok kötü bi bekleyiş bu ya

aaaa hayalet mayalet oda pozirif sayılırrr :D))) olmasaydı keskin bir şekilde tek çizgi çıkardı demekki var bişeler hadi bakalım :D

e hadi hayırlısı ayşe ne dersin hissediyormusun bişeyler. ben sanki olacak giibi hissediyorum ama olamasada üzülmiycem nasip D:)

Valla canım,ümitlenmek istemiyorum çift çizgiden önce.Ama şöyle bir durum var;her adet dönemi tam olarak kırmızılaşmadan bir gün önce lekenme mutlaka olurdu.Hâlâ lekelenme bile yok.Daha hiç beklediğim adet tarihinden sonra olduğumu hatırlamam.Mutlaka ya beklediğim gün ya da öncesinde olurum.O yüzden itiraf ediyorum biraz ümitli gibiyim :18: İş çıkışı alacağım test ama sabahı beklemek istiyorum.En iyi sonuç sabah çıkıyomuş ya!Nasıl bekleyeceğim onu da bilmiyorum tabi! :18: Ay canım inşallah ikimiz de yarın çift çizgiyi görürüz.Sen de yapacaksın değil mi test?

Canım, benim ilk hamileliğimde günüm geçmeden 2 gün önce çok silik çıkmıştı.ikişer gün arayla tekrar ettim ve battan 4 gün sonra kesin bir çizgi gördüm O zaman kan tahlili yaptırdım.Yani genellikle silik çizgi de bebiş sayılıyor canım.Zaten bazı aldığım testlerin üzerinde bile yazıyomuş,geçen ay farkettim.''İkinci çizgi silik bile olsa testi pozitif değerlendirin'' İnşallah hamişsindir :34:

Back