Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

tebrik ederim cnm Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah böyle güzel haberler duyunca umutlarım çoğalıyo belirtilerin varmıydı cnm?

Saolasın canım Allah razı olsun rabbim sizlere de nasip etsin inşallahh yok canım adet ağrısı gibi kasıklarım karnım ağrıdı regl olucam sanmıştım hatta
gögüslerim şişkin ve hassas

teşekkürler canım darısı başına inşallahhh rabbim sizlere de nasip etsin canımm

teşekkürler tatlımmm rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşallah geri sayım başladı heyecan çok
sizlere nasip olsun tez zamanda inşallahh

teşekkür ederim canım inşallah sağlıcakla kucağıma alırım Allahım sizlere de nasip etsin güzel haberler getirin inşallah

canım testinin resmini çekip eklesene bi hadi inşallah hamile olabilirsin kaç gün var bata canım

Canım demin çektim ama ekleyemedim. Fotoğrafta pek gözükmüyo zaten. Ama eşim eve geldi o da gördü silik çizgiyi. Ama var ya bildiğin hayalet yani. Bakalım işte bide yarın sabahki ilk idrarımla yapıcam cuma günü de doktordan randevu aldım kan vericem o zaman kesşnleşcek. Bata 6 gün var.

Son düzenleme:

hımm anladım canım yarın bir daha yap gittikce belirginleşir inşallahh ben bat günümde yapmıştım testi

Kızlar az önce 3 saatlik idrarında erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?

koşşşşşşşşşşşşşşşş kan verrrrrrrrrrrrr
heyecan yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sabah ilk idrarla yaptım gene hayalet gibi çıktı. Kendimizi mi kandırdık acaba

Canım hamileysen bile batına 5-6 gün kala silik çizgi görmene şaşırdım.İnşallah hamişsindir.Ama bence hergün yapma.Cumartesi veya sabredebilirsen pazar tekrarla.Bebiş varsa anca koyulaşır tatlım.Hadi bakalım,güzel haberler vermeni dilerim :80:

Sabah ilk idrarla yaptım gene hayalet gibi çıktı. Kendimizi mi kandırdık acaba

canım hangi marka erken test kullandın ben bu ay laboquick kullandım erkekn strip testlerden 5 testte de hayalet çizgi gördüm ama malesef olmadı bu ay da.En iyisi hiç strese girme kan verene kadar bekle yarın sakin ol kendini iyisine de kötüsüne de hazırla inşallah hayırlısı olsun ben bu ay test mest almıyorum rahat takılcam bebek olsun diye dualarımız güzel ama hayırlısını istemek lazım çok istemek de iyi değil bazen strese giriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…