12.5 mg lık B HCG yi bile ölçen hassas gebelik testi oluyor
Allah sağ salim kavuştursun sizitebrik ederim hayatımmm
tebrik ederim cnm Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah böyle güzel haberler duyunca umutlarım çoğalıyo belirtilerin varmıydı cnm?
İşte bu kadar.
Kocaman öpüyorum seni.
Oyyyyyy maşallah. Hadi gözün Aydın canım benim en sonunda geldi afacanın göbişine. Bu ay bende çok hamile gibi hissediyorum. Üstelik eşimde ilk defa bu kadar olmuş gibi davranıyor. Karnımı sevip okşuyor onunla konuşuyor. Umarım kendimizi kandırmıyoruzdur.
İnşallah biz de böyle güzel haberler alırız.Hayırlı olsun canım.Allah kavuştursun bebişine.Çok sevindim senin adına.
tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere olsun inşallah...
teşekkürler canım darısı başına inşallahhhrabbim sizlere de nasip etsin canımm
cnmmm geçen gün aklımdaydın. dedim bat gelio naptı acaba? çok güzel haberlerle geldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Güzel bi hamilelik geçir inşallahhhhh.
Not:Bu arada hamilelik 40 hafta hesabına göre yapıldığından son adet tarihine göre sayılır haftaları. yani evet 5 haftalıksınnnnn:)
AYYY canım benım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı naıp etsın ve önce aılesıne sonrada vatanına mılletıne haırlı bır evlat olsun ınsallah... ne güzel haber oldu)
bizde böyle yazabılecekmıyız acaba
mayısı bekleyenler 2 gun sonra
canım bişi sorucam senin de idrarının kokusu keskin miydi? hatta hala keskin bile olabilir tabi de. BEn ondan şüphelenip de yaptım erken gebelik testini 2. çizgi silik çıktı.
canım testinin resmini çekip eklesene bi hadi inşallah hamile olabilirsin kaç gün var bata canım
Canım demin çektim ama ekleyemedim. Fotoğrafta pek gözükmüyo zaten. Ama eşim eve geldi o da gördü silik çizgiyi. Ama var ya bildiğin hayalet yani. Bakalım işte bide yarın sabahki ilk idrarımla yapıcam cuma günü de doktordan randevu aldım kan vericem o zaman kesşnleşcek. Bata 6 gün var.
hımm anladım canım yarın bir daha yap gittikce belirginleşir inşallahhben bat günümde yapmıştım testi
Kızlar az önce 3 saatlik idrarında erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?
Sabah ilk idrarla yaptım gene hayalet gibi çıktı. Kendimizi mi kandırdık acaba
arkadaşlar aşılama öncesi rahim filmi şart mı?
cevap veren yok mu? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?