Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

prensesimmm .. uzat ayaklarını dik birazda...progestan kullanıyorsun sanırım... kalkma ayağa...hadi git yatağa hemen...

cnmmm kendine dikkat et, ağır kaldırma, stres olmamaya çalış. ilişki yok demişti arkadaşıma tehlike bitene dek. sana da demiştir herhalde. o da etkiliyormuş. progesteron vermişti. onun da 8. haftada bu kanama oldu. 1 hafta sürdü sadece. şimdi 14. haftadaaaaa. senin de geçecek. yeterki dikkat et

cnmcm madem doktor dedi, bişi olmaz o zmn. mesela bana farklı bi ilaç vermişti enfeksiyon için. bıraktıktan 72 saate kdr ilişki yok demişti. ben onu dinlemedim bile. 36 saat sonra olan oldu

elbette doktorum öyle söyledi ama bnm doktor tövbe estağfurullah böyle bi tuhaf da o yüzden güvenemiyorum. hastalarını takip etmiyor hiç. her seferinde sıfırdan alıyorum hikayemi. dikkatsiz ve özensiz bi hatun. ben ocak ayından beri ona gidiyorum, daha geçen hafta rahim filmi için gittiğimde bana diyor ki "senin prolaktin dışındaki diğer hormonlara neden bakılmadı, onlara da bakmak lazım, regl olunca bakalım onlara gelecek ay" ölür müsün öldürür müsün!

ne mutlu sana! sağ ol cnm, darısı başımıza inşallah..

Ah şu doktorların dediğini b de ben yapabilsem. aklıma hep geliyo. Kendime engel olamıyorummmmm

İşte böyle extra durumlar yaratmak lazım ama nasıl???:44:

folikasitka hislerimin tercümanı olmuşsun. Zaten baksana nickin bile folikasit:)

Canım benim aman dikkat et. suyunu bile imkanın varsa tabi ayağına iste. çalışıyorsan izin al. İnşallah yaramazzlık yapmıştır bunla biter gider.

canım erkek bebek iyidir hayırlı haberdir inşallah bebişine kavuşursun ben rahim filmi çektirdiğimde fitil vermemişti eğer doktor birliktelikte sakınca yok demişse bişey olmaz herhalde

prensesimmm .. uzat ayaklarını dik birazda...progestan kullanıyorsun sanırım... kalkma ayağa...hadi git yatağa hemen...

evet canım progestan kullanıyorum ama iş yerindeyim izinde alamıyorum sürekli zaten bu ara doktor işleri için falan çok izin aldım =( Çıkıcam zaten bi kaç aya inş. iştende

Aaayy canımm moral oldun valla inş. bişey olmaz benim meleğimede....

Canım benim aman dikkat et. suyunu bile imkanın varsa tabi ayağına iste. çalışıyorsan izin al. İnşallah yaramazzlık yapmıştır bunla biter gider.

İnşallah cnm. çalışıyorum maalesef ama işim ağır değil allahtan masa başındayım sürekli istediğim zaman kalkıp yürüye biliyorum ama işte korkuyorum yinede...

canım erkek bebek iyidir hayırlı haberdir inşallah bebişine kavuşursun ben rahim filmi çektirdiğimde fitil vermemişti eğer doktor birliktelikte sakınca yok demişse bişey olmaz herhalde

cevabın için teşekkür ederim cnm, senin ne zmn çekildi rahim filmi? ya doktorum öyle dedi ama o da ayrı bi enstantene ki hiç sorma neyse biz de bu gece deil de yarın sabah değerlendirelim diye karar verdik, en azından 24 saat geçmiş olur son fitilin üstünden diye, hayırlısı olsun bakalım..

ayyynen öyle, al benden de o kadar, düşüncek başka hiç bi şeyim kalmadı, yatıp kalkıp bi şekilde bu konu çevresinde dönüyo aklım Allah yardımcımız olsun

Ben gene rüya gördüm kızlar. Umarım rüyalarımın tersi değil kendileri çıkar. Hatta öğrendiğimde 5 haftalıksın diyorlardı. Erken yumurtlamışsın diyorlardı.

Kızlar az önce 3 saatlik idrarında erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…