pufumm benimm sende cansın caaaann :13: Her haberi yazmaya çalışıcam buraya..
Ama ilk haberim kötü maalesef dün akşam kanamam oldu biraz böyle pembe akıntı gibi doktora gittik hemen şükür keseciğimiz yerindeydi ama çok küçük dedi gittiğimiz doktorilaç verdi düşük önleyici şuan sabahtan beri kanama yok çok şükür ara ara kasık ağrısı var sadece :2:
Ama ilk haberim kötü maalesef dün akşam kanamam oldu biraz böyle pembe akıntı gibi doktora gittik hemen şükür keseciğimiz yerindeydi ama çok küçük dedi gittiğimiz doktorilaç verdi düşük önleyici şuan sabahtan beri kanama yok çok şükür ara ara kasık ağrısı var sadece :2:
cnmcm madem doktor dedi, bişi olmaz o zmn. mesela bana farklı bi ilaç vermişti enfeksiyon için. bıraktıktan 72 saate kdr ilişki yok demişti. ben onu dinlemedim bile. 36 saat sonra olan oldu
Canım benim doktorum stres prolaktini yani süt hormonunu yükseltiyor oda spremle yumurta arasına görünmez bir duvar örüyor demişti... Rahat ol düşünme, tek birkerede bile hamile kalabilirsin demişti ki öylede oldu benim hamile kaldığım ay eşimle 15 gün kadar neredeyse hiç konuşmuyorduk tartışmıştık. En son birlikteliğimizden geldi meleğim ve hiç umudum yoktu...
Biliyorum çok çok zor ama düşünmemeye çalış...
.......................
meleğimmm ??? noldu..
benim ilk doktorum şunu söylemişti benim iki düşükten sonra..belki bugüne kadar ailelerinizi sizi es geçen bir genetik hastalık olabilir oda etkiliyebilir demişti.. ama onu sadece tüp bebek aşamasında anlayabiliyoruz yumurtayı ve spermleri incelerken dedi.. bu iş yazı tura işi dedi.. sadece stresi ve bebek düşüncesini atın ve zevk alın dedi :) walla sırf bebeğe odaklanmayın dedi.. rahatlık... önemli ama biliyorum ki kolay değil..
canımcım şöyle söyleyim ben regl olmayı bekliyordum çünkü 7 nisanda kimyasal gebelik geçirdim...dedim her an olabilirim regl..ve regl olmadan hamile kaldığımı öğrendim.. yani umudum yoktu.. hiç.. sırf kocam için regl olmadan arada uzamıştı..o yüzden ilişkiye girdim ben mayısta regl düzene girince olur inşallah diyordum ama oldu işte.. şimdide sağlıklı gelişsin diye dua edip duruyorum..
geçmiş olsun cnm, Allah beterinden saklasın, sağ salim kavuşun kucaklaşın inşallah kuzunuzlaama her ay malum günlerde eşinle yakınlaşıp da "acaba..." dememek nasıl mümkün ki.. :97: bunun yine de en güzel yolu tatil sanırım. tebdil-i mekanda huzur varmış.. ama şimdi temmuz ayında seyahat işimiz var bizim ve bnm tam ov. günlerine denk geliyor. şimdiden onu bile düşünüp stres yapıyorum acaba o günler kafam dağılınca olur mu bebeğimiz diye
cnm yanlışlıkla oldu :)
ben 32 yaşındayım, eşim 42 yaşında, ocak ayında doktorlarımıza göründük bana prolaktin dendi düşürdük, eşimin durumu maşşallahı var onuntutu! mart nisan ayında prolaktin normal seviyedeyken de olmayınca, bi de doktor mayısa kadar olmazsa gel demişti, bu ay regl bitince geçtiğimiz cuma gün gittm vetüplerime bakıldı. işlem sırasında yapışık olduğu görülen sağ tüpüm açıldı. aksi gibi ben de nisan ayındaki takipte sağdan yumurtlamıştım hedefimiz haziran bizim de ve bugün yarın yumurtluyorum. TR'ye gelinceye kadar olmazsa ağustosta orda aşılama düşünüyoruz. gerek kalmasa bari diye dua ediyorum. rüyalarıma giriyo. daha dün sabah oğlum olmuş, mavi örtüler içinde evde kucağıma alıyorum. adını soruyolar, Kerem koyacaktık ama Şansal oldu diyorum Allah hayırlara çıkarsın inşallah..
geçmişimi özetledim de bir şey sormak istiyorum kızlar, ben rahim filminden dolayı cuma gününden beri fitil kullanıyorum. bugün 6. gün ve son fitili sabah uyanınca kullandım. bu gece yarın sabah değerlendirmemiz lazım ov. testi pozitif ve sancılar da geliyo kasıktanbi sakıncası olur mu diye merak ediyorum. yani fitilin etkisi ne zmn geçer, sperme sakıncası olur mu bu önemli iki gün için.. doktor hemen birlikte olabilirsiniz demişti ama internette bişey bulamadım.. :26: bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim..
prensesimmm .. uzat ayaklarını dik birazda...progestan kullanıyorsun sanırım... kalkma ayağa...hadi git yatağa hemen...
cnmmm kendine dikkat et, ağır kaldırma, stres olmamaya çalış. ilişki yok demişti arkadaşıma tehlike bitene dek. sana da demiştir herhalde. o da etkiliyormuş. progesteron vermişti. onun da 8. haftada bu kanama oldu. 1 hafta sürdü sadece. şimdi 14. haftadaaaaa. senin de geçecek. yeterki dikkat et
Canım benim aman dikkat et. suyunu bile imkanın varsa tabi ayağına iste. çalışıyorsan izin al. İnşallah yaramazzlık yapmıştır bunla biter gider.
canım erkek bebek iyidir hayırlı haberdir inşallah bebişine kavuşursun ben rahim filmi çektirdiğimde fitil vermemişti eğer doktor birliktelikte sakınca yok demişse bişey olmaz herhalde
Ah şu doktorların dediğini b de ben yapabilsem. aklıma hep geliyo. Kendime engel olamıyorummmmm
İşte böyle extra durumlar yaratmak lazım ama nasıl???:44:
folikasitka hislerimin tercümanı olmuşsun. Zaten baksana nickin bile folikasit:)
Kızlar az önce 3 saatlik idrarında erken gebelik testi yaptım. İkinci çizgi hayalet gibi çıktı hani uzaktan bakan çizgi yok der. Sizce ikinci tesi yarın sabah mı yapim, Cuma sabahı mı? Ne dersiniz?
12.5 mg lık B HCG yi bile ölçen hassas gebelik testi oluyorArkadasim ya erken gebelik testi nasil oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?