- 5 Şubat 2013
- 347
- 60
- 323
cnmmmm hoşgeldin. ne güzel haberler getirdinnnn :)
hamişler topiğe girince çok mutlu oluyorum pozitif enerjim daha da çoğalıo sanki
ben o minicik keseciği yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm
teyzoşunun minik kelebeğiiiii
Kızlar uzun bi süre topiği sizlere emanet edicem. 2 Haziran itibariyle eşimin tatili başlıyor ve önce İzmir'e (8 haziranda kardeşinin düğünü var), sonra 1 haftalığına Gümüldür'e, oradan da 1 hafta Antalya'ya gideceğiz kısmetse. 23 Haziran'da dönüş.
Normalde kayınvalidemlerde internet vardı ama şimdi kapattırdılar. Çünkü eşimin kardeşi evleniyor ve gidiyor, doğal olarak kadın tek kalıyor. Ne bilgisayar ne de internet kalacak... Kendi annemlere gittiğim günlerde arasıra topiğimizi ziyaret edicem ama 13 Haziran-24 Haziran arası maalesef girebilme imkanım olmayacak. (Antalya'da olcaz)
Benim Bat 6 haziran gibi. Sizi haberdar etcem durumdan merak etmeyin. Tüm gelişmeleri yazmaya devam edin burada. Ben de dönüşte listemizi güzelce güncelleyeyim.
İnşallah dönüşte 3 kişi olarak geliriz Ankara'yaaa
selam kızçeler....
2 gün giremedim foruma bakıyorum tatil hazırlıkları başlamış pufum... iyi dinlen iyi eğlen ve hamiş olarak geri dön :)
prensesim çok sevindim..bende 20 sinde görmüştüm keseyi 30unda tekrar gel dedi ama ben ayın 3ünde gidebileceğim yoğun bir iş temposu var şuan. benimde büyük bir ihtimal 24 nisan :) doktor demişti 2-3 gün sonra düşer yumurtan ilişkiye girebilirsiniz diye.. yani 5+2 oluyor..ama doktorlar bat a göre hesaplıyor.. ki benim son bat yok :) düşükten sonra hemen hamiş olduğum için bat hesaplama olmuyor şuan.. ama 3 haziranda belli olacak bakalım kaç haftalık :)
çok hastayım kızlar... bademciklerim berbat.. ne yapsam bilemiyorum... ateşim var..
kızlar malesef az önce kırmızılar geldi iki gün önce geldiler üzgünüm, hiç belirtide olmadı umutlar hazirana kaldı...
Canımcıımm iyi tatiller size.. Bol bol eğlen bütün stresini at ve inşallah 3 kişi olarak dön tatilden...
selam kızçeler....
2 gün giremedim foruma bakıyorum tatil hazırlıkları başlamış pufum... iyi dinlen iyi eğlen ve hamiş olarak geri dön :)
prensesim çok sevindim..bende 20 sinde görmüştüm keseyi 30unda tekrar gel dedi ama ben ayın 3ünde gidebileceğim yoğun bir iş temposu var şuan. benimde büyük bir ihtimal 24 nisan :) doktor demişti 2-3 gün sonra düşer yumurtan ilişkiye girebilirsiniz diye.. yani 5+2 oluyor..ama doktorlar bat a göre hesaplıyor.. ki benim son bat yok :) düşükten sonra hemen hamiş olduğum için bat hesaplama olmuyor şuan.. ama 3 haziranda belli olacak bakalım kaç haftalık :)
çok hastayım kızlar... bademciklerim berbat.. ne yapsam bilemiyorum... ateşim var..
kızlar malesef az önce kırmızılar geldi iki gün önce geldiler üzgünüm, hiç belirtide olmadı umutlar hazirana kaldı...
aynen benim için de öyle oldu
cnmcm biliosun ki kanunen, gebe biri ne zmn isterse o zmn doktora görünmekte serbest. öncelikle sen önemlisin.
bademciklerin için de sorardın hem. çorba yap kendine. şöyle bol limonlu. ılık ılık iç canımcım. bol bol c vitaminli meyveler ye. ateş için duş al. sirke ile ıslatıp bezi alnına koy. bileklerini sil.
merhaba kızlar bu haftam çok yorucuydu önce üç günlük tatile gittik stres attık dönünce kötü haber geldi babam hastalandı apar topar memlekete gittik,şimdi iyi çok şükür döndük. Yumurtlama haftamda ise sadece 2 kez ilişki oldu biri yumurtlama günüm veya 1 veya 2 gün öncesiydi. Şimdi batıma 7 gün var göğüslerimde ağrı yok biraz şişkinlik var sadece, hafif kramplar girmeye başladı, biraz da uyku hali ve halsizlik var bide çok iştahım açıldı. Acaba hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım ama bir taraftan da korkuyorum ya bir daha kimyasal gebelik olursa diye yada değilsem herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum Rabbimden,sizinle paylaşmak istedim çünkü insan eşi de dahil bazı şeyleri paylaşamıyor bazen
cnm baban için çok çok geçmiş olsun. inşallah iyidir.
valla bazen bi spoş bile olayı halledio. kimbilir belki de hamişsindir.
ama belirti aramaaaaa, gerçi ben de habire kendimi dinliyorum ya heheheheh. kasık ağrısı nedir bilmezken hissedioz artık.
dur bakalım çok var daha. aynı zamanlarda öğrencez neler olduğunu senle
cnm o zmn yeni döngün hayırlı olsun diyelim. üzülmemeye çalışalım.
sen tahlil vs yaptırmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?