Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

cnmmmm hoşgeldin. ne güzel haberler getirdinnnn :)

hamişler topiğe girince çok mutlu oluyorum pozitif enerjim daha da çoğalıo sanki :21:

ben o minicik keseciği yerimmmmmmmmmmmmmmmmmm

teyzoşunun minik kelebeğiiiii

Canım şimdi gördüm yazdıklarını.. Teşekkür ederiz teyzesii =) Mercimek kadar odası var benim meleğimin :1:

Kızlar uzun bi süre topiği sizlere emanet edicem. 2 Haziran itibariyle eşimin tatili başlıyor ve önce İzmir'e (8 haziranda kardeşinin düğünü var), sonra 1 haftalığına Gümüldür'e, oradan da 1 hafta Antalya'ya gideceğiz kısmetse. 23 Haziran'da dönüş.

Normalde kayınvalidemlerde internet vardı ama şimdi kapattırdılar. Çünkü eşimin kardeşi evleniyor ve gidiyor, doğal olarak kadın tek kalıyor. Ne bilgisayar ne de internet kalacak... Kendi annemlere gittiğim günlerde arasıra topiğimizi ziyaret edicem ama 13 Haziran-24 Haziran arası maalesef girebilme imkanım olmayacak. (Antalya'da olcaz)

Benim Bat 6 haziran gibi. Sizi haberdar etcem durumdan merak etmeyin. Tüm gelişmeleri yazmaya devam edin burada. Ben de dönüşte listemizi güzelce güncelleyeyim.

İnşallah dönüşte 3 kişi olarak geliriz Ankara'yaaa :52:

Canımcıımm iyi tatiller size.. Bol bol eğlen bütün stresini at ve inşallah 3 kişi olarak dön tatilden... :24:

selam kızçeler....

2 gün giremedim foruma bakıyorum tatil hazırlıkları başlamış pufum... iyi dinlen iyi eğlen ve hamiş olarak geri dön :)

prensesim çok sevindim..bende 20 sinde görmüştüm keseyi 30unda tekrar gel dedi ama ben ayın 3ünde gidebileceğim yoğun bir iş temposu var şuan. benimde büyük bir ihtimal 24 nisan :) doktor demişti 2-3 gün sonra düşer yumurtan ilişkiye girebilirsiniz diye.. yani 5+2 oluyor..ama doktorlar bat a göre hesaplıyor.. ki benim son bat yok :) düşükten sonra hemen hamiş olduğum için bat hesaplama olmuyor şuan.. ama 3 haziranda belli olacak bakalım kaç haftalık :)

çok hastayım kızlar... bademciklerim berbat.. ne yapsam bilemiyorum... ateşim var.. :(

selam kızçeler....

2 gün giremedim foruma bakıyorum tatil hazırlıkları başlamış pufum... iyi dinlen iyi eğlen ve hamiş olarak geri dön :)

prensesim çok sevindim..bende 20 sinde görmüştüm keseyi 30unda tekrar gel dedi ama ben ayın 3ünde gidebileceğim yoğun bir iş temposu var şuan. benimde büyük bir ihtimal 24 nisan :) doktor demişti 2-3 gün sonra düşer yumurtan ilişkiye girebilirsiniz diye.. yani 5+2 oluyor..ama doktorlar bat a göre hesaplıyor.. ki benim son bat yok :) düşükten sonra hemen hamiş olduğum için bat hesaplama olmuyor şuan.. ama 3 haziranda belli olacak bakalım kaç haftalık :)

çok hastayım kızlar... bademciklerim berbat.. ne yapsam bilemiyorum... ateşim var.. :(

Geçmiş olsun canımmmm =( Dikkat et kendine çok.. Bu zaman önemli biliyorsun.. Bende 24'ünde gittim 31'inde tekrar çağırdı bakalım büyümeye devam ediyormu diye 8'inde de kalp atışını görürüz dedi.. Bende ovulasyon testi yapmıştım 28 nisanda çift çizgi çıkmıştı değerlendirmiştik bizde.. Yani tahminime göre 28 günlük filan olması lazım meleğim... :1:

selam kızçeler....

cnmcm biliosun ki kanunen, gebe biri ne zmn isterse o zmn doktora görünmekte serbest. öncelikle sen önemlisin.

bademciklerin için de sorardın hem. çorba yap kendine. şöyle bol limonlu. ılık ılık iç canımcım. bol bol c vitaminli meyveler ye. ateş için duş al. sirke ile ıslatıp bezi alnına koy. bileklerini sil.

kızlar malesef az önce kırmızılar geldi iki gün önce geldiler üzgünüm, hiç belirtide olmadı umutlar hazirana kaldı...

aynen benim için de öyle oldu :(

kızlar inşallah haziranda meleklerinize kavuşursunuz..üzülmek yok dimi...tüm iyi dileklerimiz dualarımız sizinle..

cnmcm biliosun ki kanunen, gebe biri ne zmn isterse o zmn doktora görünmekte serbest. öncelikle sen önemlisin.

bademciklerin için de sorardın hem. çorba yap kendine. şöyle bol limonlu. ılık ılık iç canımcım. bol bol c vitaminli meyveler ye. ateş için duş al. sirke ile ıslatıp bezi alnına koy. bileklerini sil.

topicin doktoru :) çorba içiyorum iki gündür... dün gece duş aldım.. adaçayı ile gargara yaptım içemiyorum.. tavsiye edilmiyor hamileyken...

kocaman öpüyorum herkesi iyi akşamlar..

merhaba kızlar bu haftam çok yorucuydu önce üç günlük tatile gittik stres attık dönünce kötü haber geldi babam hastalandı apar topar memlekete gittik,şimdi iyi çok şükür döndük. Yumurtlama haftamda ise sadece 2 kez ilişki oldu biri yumurtlama günüm veya 1 veya 2 gün öncesiydi. Şimdi batıma 7 gün var göğüslerimde ağrı yok biraz şişkinlik var sadece, hafif kramplar girmeye başladı, biraz da uyku hali ve halsizlik var bide çok iştahım açıldı. Acaba hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım ama bir taraftan da korkuyorum ya bir daha kimyasal gebelik olursa diye yada değilsem herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum Rabbimden,sizinle paylaşmak istedim çünkü insan eşi de dahil bazı şeyleri paylaşamıyor bazen

kızlar malesef az önce kırmızılar geldi iki gün önce geldiler üzgünüm, hiç belirtide olmadı umutlar hazirana kaldı...

Yaa! Çok üzüldüm. Gerçekten buradaki paylaşımlar arttıkça duygular da yoğunlaşıyor.Sizler üzülünce üzülüyorum,mutlu haber alınca ben de çok mutlu oluyorum. Benim gibi heyecanlandığını okuyup,diğer sayfada kırmızıların geldiğini okuyunca şaşırdım. Yıllar sonra bugünleri tebessüm ederek hatırlayacağız biliyorsun dimi canım! Bir gün güleceğimize yürekten inanıyorum. Bu ay veya daha sonraki aylardan birinde...Sabrın sonu selamettir

merhaba kızlar bu haftam çok yorucuydu önce üç günlük tatile gittik stres attık dönünce kötü haber geldi babam hastalandı apar topar memlekete gittik,şimdi iyi çok şükür döndük. Yumurtlama haftamda ise sadece 2 kez ilişki oldu biri yumurtlama günüm veya 1 veya 2 gün öncesiydi. Şimdi batıma 7 gün var göğüslerimde ağrı yok biraz şişkinlik var sadece, hafif kramplar girmeye başladı, biraz da uyku hali ve halsizlik var bide çok iştahım açıldı. Acaba hamile olabilir miyim çok heyecanlıyım ama bir taraftan da korkuyorum ya bir daha kimyasal gebelik olursa diye yada değilsem herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını istiyorum Rabbimden,sizinle paylaşmak istedim çünkü insan eşi de dahil bazı şeyleri paylaşamıyor bazen

cnm baban için çok çok geçmiş olsun. inşallah iyidir.

valla bazen bi spoş bile olayı halledio. kimbilir belki de hamişsindir. :52:

ama belirti aramaaaaa, gerçi ben de habire kendimi dinliyorum ya heheheheh. kasık ağrısı nedir bilmezken hissedioz artık.

dur bakalım çok var daha. aynı zamanlarda öğrencez neler olduğunu senle:32:

Adet dönemi yaklaşırken, bebek sahibi olmayı planlayan bayanlara birçok belirti hamileliğin habercisi gibi gelebilir. Fakat erken gebelik belirtileri her kadında aynı değildir ve belirtilerin de aynı şiddette olması beklenemez. Bazı kadınlar bu erken belirtilerin çoğunu yaşarken bazılar ise gebeliğin 6. 7. haftasına kadar hiçbir sıkıntı hissetmeyebilir. Yani her kadının hamilelik macerası kendine özgüdür.

Gebeliğin en erken belirtileri:

İmplantasyon (Yerleşme) kanaması:

Halk arasında üstüne görme olarak da bilinen implantasyon kanaması gebeliğin en erken belirtilerinden biridir. Döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında meydana gelir ve döllenmenin ardından yaklaşık 6-12 gün sonra görülür. Kanama genellikle lekelenme şeklindedir ve birkaç gün sürer. Gerçekleşme zamanı adet döneminden bir hafta öncesinde olabileceği gibi tam olarak adet döneminizin başlangıç tarihlerine de denk gelebilir. Bu sebepten birçok kadın implantasyon kanamasını adet dönemiyle karıştırabilmektedir.

Yerleşme kanamasını adet kanamasından ayıran en önemli faktör kanamanın yoğunluğudur. Adet kanaması yerleşme kanamasına göre daha uzun sürer ve akış miktarı da daha fazladır.Yerleşme kanaması ise daha çok lekelenme şeklindedir ve genellikle açık pembe / kahverengidir.Kimi zaman da kendini pembe renkli akıntı şeklinde gösterebilir. Eğer adet kanamanızın herhangi bir şekilde normalden farklı olduğunu hissediyorsanız,yoğunluğunda, süresinde bir değişiklik olduğunu düşünüyorsanız doktorunuza başvurmanız ve gebelik testi yaptırmanız gerekmektedir.

Adet gecikmesi

Adet kanamasının gerçekleşmemesi gebeliğin doğal bir sonucudur. Yine de her adet gecikmesi hamile olduğunuz anlamına gelmez. Strese, çeşitli hastalıklara, mevsim değişikliklerine, hormonal bozulmalara bağlı olarak da görülebilir. Adet gecikmesini takiben birkaç gün içerisinde kanda yapılan gebelik testleri(hcg) gebeliğin varlığı hakkında kesin bilgi verebilmektedir. İdrar testlerinde doğru sonucu alabilmek için, gecikmeden sonra yaklaşık bir hafta geçmesini beklemek gerekir.

Göğüslerin sızlaması / şişmesi

Şişmiş ve hassasiyeti artmış göğüsler hamileliğin erken habercilerinden olabilir. Göğüsler döllenmeden yaklaşık olarak iki hafta sonra kendilerini süt vermek için hazırlamaya başlar. Bu durum da göğüslerinizde dolgunluk ve sızlamaya yol açabilir.

Mide Bulantısı ve Kusma

Gebeliğin 4-8. haftaları arasında görülebilecek belirtilerden birisi de mide bulantısı ve kusmadır. Bulantılar genellikle sabahları daha şiddetli olup akşama doğru azalır. Bunun yanı sıra bazı yiyeceklere karşı hassasiyet ve tiksinme de hissedebilirsiniz.

Sık İdrara Çıkma

Döllenmeden yaklaşık 6.- 8. hafta sonra idrara çıkma sıklığında bir artış gözlemleyebilirsiniz.

Yorgunluk

Gebeliğin ilk haftalarında görülen belirtilerinden biri de aşırı yorgunluk hissidir. Artan progesteron seviyelerine bağlı olarak gün içerisinde uyku hali ve yorgunluk hissiyle sık sık karşılaşabilirsiniz.

cnm baban için çok çok geçmiş olsun. inşallah iyidir.

valla bazen bi spoş bile olayı halledio. kimbilir belki de hamişsindir. :52:

ama belirti aramaaaaa, gerçi ben de habire kendimi dinliyorum ya heheheheh. kasık ağrısı nedir bilmezken hissedioz artık.

dur bakalım çok var daha. aynı zamanlarda öğrencez neler olduğunu senle:32:

saol cnm sana da iyi tatiller inş bebişle geri dönersin inş hamiş oluruz

güzel topiğimizin tatlı hamişleriiiiiiiiiiiiiii

ilk sayfadaki listede sizler için yeni bi ekleme yaptım. kese göründü, pıtpıtlar duyuldu, 2li test zamanı, cinsiyeti belli oldu gibi şeyleri yazıyorum artık. böylece ne durumdasınız daha iyi takip edebilcez. güncel bilgilerinizi vermeyi unutmayın oldu mu fıstıklarrr?

özellikle çileğim, prensesim, bafsım cansınız cannnnn!:13:

Diğerleri haberi verip kaçıp gittiler keratalar :20:

Son düzenleme:
bat bekleyen anne adaylarııı, ilk sayfadaki yamuk listemizi sonunda düzenledim :)
artık daha net görebilcez.

hepimizin üstteki hamiş kısmında yer alması dileğiyle, iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

:(

cnm o zmn yeni döngün hayırlı olsun diyelim. üzülmemeye çalışalım.

sen tahlil vs yaptırmış mıydın?

Teşekkür ederim canım bu ay sanki daha az üzüldüm; pazartesi doktora gideceğim tedaviye başlayacağım artık, malum yaş 33 ve tık yok. listeye ekleyebilirsin canım yeni bat 29 haziran sat 28 mayıs.

Back