Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

evet cnm maalesef biz şimdi kime isyan edicez bilemedik faruk çelik'e hergün tweet yağdırıyorlar gruplar oluşturuldu facede ama umrunda değil yürüyüş deseler koşa koşa gideriz özelde bu sertifikayı isteyenide görmedim 400+yol parası rızkımızdan ayırdık koyduk kenara Allah onlarada aynı acıları yaşatsın

cnm maalesef ki özelde bi işe yaramıyor evet ne diyeyim tüm motivasyonum gitti... içime bişi oturdu sanki... eşimin görevi nedeniyle madem memur olmak zorundayım, bari kendi mesleğimi devam ettireyim devlette demiştim ama...

cnm morelini bozdum özür dilerim keşke hepsi şaka olsa ama bence sen gir sınava eskişehirdede oluyo yakın sana bakarsın tepkilere dayanamazlar atama yaparlar inşallah şimdi eşim iş güvenliği uzmanlığını düşünüyor ama onada kurs lazımmış konu saptı atılmayız dimi topikten :)

ehehehe atılmayız :) kızlar okurken geçerler buraları :)

iş güvenliği için kurs şart evet. bir de sadece bazı bölümler alabiliyor onu. mühendislik ve fizik bölümü diye biliyorum... bi incelersiniz.

kayraaaaa napıon bacımmm?
pufum canım geçmişi okuyorum derken görmedim senin yazdığını iyiyim napalım adet bitti pazar günü başladık çalışmalara bakalım bu ay yumurtlama falan hesaplamayacağım sadece yapabildiğim kadar günaşırı yapmaya çalışacağım hayırlısı hakkımızda perşembe günüde doktora gidiyorum zaten bakalım o ne diyecek nasıl bir yol izleyeceğiz bebeğime gitmek için.....

hadi hayırlısı bakalım tatlım. yeni döngün sana bebiş getirir inşallahhhh

Kızlar uzun bi süre topiği sizlere emanet edicem. 2 Haziran itibariyle eşimin tatili başlıyor ve önce İzmir'e (8 haziranda kardeşinin düğünü var), sonra 1 haftalığına Gümüldür'e, oradan da 1 hafta Antalya'ya gideceğiz kısmetse. 23 Haziran'da dönüş.

Normalde kayınvalidemlerde internet vardı ama şimdi kapattırdılar. Çünkü eşimin kardeşi evleniyor ve gidiyor, doğal olarak kadın tek kalıyor. Ne bilgisayar ne de internet kalacak... Kendi annemlere gittiğim günlerde arasıra topiğimizi ziyaret edicem ama 13 Haziran-24 Haziran arası maalesef girebilme imkanım olmayacak. (Antalya'da olcaz)

Benim Bat 6 haziran gibi. Sizi haberdar etcem durumdan merak etmeyin. Tüm gelişmeleri yazmaya devam edin burada. Ben de dönüşte listemizi güzelce güncelleyeyim.

İnşallah dönüşte 3 kişi olarak geliriz Ankara'yaaa

Olmaz mı diyorum ya dün gece eşimde bende aynı rüyayı gördük. Ayın 5 ine çok az kaldı. Cuma günü erken gebelik testi yapıcam

ya ben de istiyorum yapmak ama o kdr çok okudum ki forumda, onlar net çıkmıo diye. yani çizgi oluomuş ama hamiş olmuosun. b-hcg 10 ve üstü çıkıo onlarda. normal gebelik testlerinde 20 ya da 25 üstü çıkıyor. O yüzden onlarda bat geçmesi beklenio.

Bir de 5 gün önceden çıkar mı ki? napsammmm

Predictor Early hamile bir kadının idrarında bulunan hCG gebelik hormonunun miktarını ölçer. Bu hormon sadece gebe kalındığında plasentadan implantasyon gerçekleştikten hemen sonra salgılanır ve gebeliğin ilk dönemlerinde hızla artar. Normalde gebe olmayan bir kadında hCG seviyesi 5mIU/mll'nin altındadır. Predictor Early idrardaki 12.5 mIU/ml ve üzeri yoğunluktaki hCG hormonunu %99'un üzerinde doğrulukla tespit eder. Test, yüksek hassasiyeti sayesinde adet gecikmesinden 4 gün önce kullanılabilir.
Testi çok erken yaparsanız hamile olmanıza rağmen idrarınızda testin tespit edebileceği yeterlilikte hCG olmayabilir. Eğer negatif sonuç aldıysanız ve buna rağmen hamile olduğunuzu düşünüyorsanız yeni bir Predictor Early ile adet gecikmenize daha yakın bir günde testi tekrarlayın.
Eğer sonuç pozitifse, yine de adet görmeniz mümkün. Gebe kalma ile adetin geciktiği gün arasındaki sürede implantasyon veya diğer biyolojik sorunlar sebebiyle hala erken düşük riski vardır. Bu sebeple hamile olup olmadığınızı doğrulamak için adet görmeyi beklediğiniz gün Predictor gebelik testi almanız tavsiye edilir.

Ya biliyorum bunları ama pozitif çıkarsa hemen Dr a gidicem kan testi vericem. Ona göre sevinin sevinmemeye karar veririm diyorum.
Yoksa 5 Haziran'ı nasıl beklerim.

Son düzenleme:
Ya biliyorum bunları ama pozitif çıkarsa hemen Dr a gidicem kan testi vericem. Ona göre sevinin sevinmemeye karar veririm diyorum.
Yoksa 5 Haziran'ı nasıl beklerim.

off yaa, ben de hamişsem ama erken yaptım diye testte negatif çıkıp erkenden üzersem kendimi diye yapmak istemiyorum. yok yok ben beklicem. en azından kırmızıyı görünce üzüntü kısa sürüyo, ardından hmn çalışmalar yeni umutlar başlıo. ama diğer türlü belki de 10-15 gün adet bitimini bekleyip durcam

iyi tatiller inşallah güzel haberlerini alırız oralardan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…