Bahar ve Yaz Aylarında Hamiş Olmak İsteyenler

Pufböreği , kısa zamanda anlaşılmaz demiştin ama ben yine de başlamış oldurum diyerek ateşimi ölçüyorum.Ve her gün düşüyor :43: 37.2 - 37.0 - 36.9 - 36.7 :43::43:

selam kızlar nasılsınız güzel haberler varmı
buraya bat yazdırmıştım ve çok şükür benim mucizem geldi
dün bat günümdü test yaptım ve silik çizgi gördüm sonrasında kanda baktırdım değerim 129.06 çıktı
umarım sağlıkla kucağıma alırım :16::16: daha çok yeni..:16: sata göre hesaplandığı için 5 haftalık gösteriyo çünkü adetimi bir gün geçti
benim hesabıma göre 2.5 haftalık tam yumurtlama günümde oldu :31::31::31:
rabbim tüm isteyenlere versin inşallahh kimsenin kucağını boş bırakmasın :16::16::16:

AYYY canım benım hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhatlı kucağına almayı naıp etsın ve önce aılesıne sonrada vatanına mılletıne haırlı bır evlat olsun ınsallah... ne güzel haber oldu :D)
bizde böyle yazabılecekmıyız acaba
mayısı bekleyenler 2 gun sonra :P

Pufböreği , kısa zamanda anlaşılmaz demiştin ama ben yine de başlamış oldurum diyerek ateşimi ölçüyorum.Ve her gün düşüyor :43: 37.2 - 37.0 - 36.9 - 36.7 :43::43:

cnm şimdi ateş düşebilir ama önemli olan ovulasyon öncesi ateş seviyesine düşüp düşmediği. o seviyeye düşmediği sürece sıkıntı yok. adet döneminde ateşini bilsek daha iyi bi fikrimiz olabilirdi. bak fertility friend diye bi site var. ordan tablo oluşturuyorsun. ingilizcen var mı? yoksa da ateş ölçme yöntemi topiğinde anlatmışlar güzelce. bak mesela bu benim tablom. bazı veriler giriyorsun. sonra tablo kırmızı çizgi çekiyor. ovulasyonun bitişiyle çiziyor bunu. kırmızının altına düşmemesi lazım. (herkesin tablosunda kırmızı çizgi farklı)

$chartgraph_module2.png

Son düzenleme:
kızlar çok ilginç bi rüya gördüm. paylaşmazsam çatlarım :)

yere uzanarak yatıyorum. tekir bi kedi var, hamileymiş. tam kafamın üstünde duruyor. bi geriliyor, çatır çatır arka arkaya doğuruyor. kalkamıyorum yerimden rahatsız etmeyeyim diye ama her yerim batıyor. plasentası falan yüzüme gözüme bulaşıyor böyle çamur gibi rengi. kırmızı değil. hmn banyoya koşup temizliyorum üstümü. bi sürü doğurdu ama görmedim yavrularını.

sabah kalktım bu ne yaa dedim. bildiğin kedi suratıma doğurdu hahahhahahh :25:

:9::9::9:

yere uzanarak yatıyorum. tekir bi kedi var, hamileymiş. tam kafamın üstünde duruyor. bi geriliyor, çatır çatır arka arkaya doğuruyor. kalkamıyorum yerimden rahatsız etmeyeyim diye ama her yerim batıyor. plasentası falan yüzüme gözüme bulaşıyor böyle çamur gibi rengi. kırmızı değil. hmn banyoya koşup temizliyorum üstümü. bi sürü doğurdu ama görmedim yavrularını.

hayırsır ınsallah canım allah hayra cevırsın ınsallah ilginçmiş:9::9:

cnm şimdi ateş düşebilir ama önemli olan ovulasyon öncesi ateş seviyesine düşüp düşmediği. o seviyeye düşmediği sürece sıkıntı yok. adet döneminde ateşini bilsek daha iyi bi fikrimiz olabilirdi. bak fertility friend diye bi site var. ordan tablo oluşturuyorsun. ingilizcen var mı? yoksa da ateş ölçme yöntemi topiğinde anlatmışlar güzelce. bak mesela bu benim tablom. bazı veriler giriyorsun. sonra tablo kırmızı çizgi çekiyor. ovulasyonun bitişiyle çiziyor bunu. kırmızının altına düşmemesi lazım. (herkesin tablosunda kırmızı çizgi farklı)

Eki Görüntüle 722681

Sağol canım.Baktım o topiğe.Ben de kendi tablomu oluşturayım bari.Bu sefer de buna taktım :44:

Gerçekten çok ilginç.Hayır olsun inşallah.

kızlar dün akşam duygusala bağlamışım ben :) şimdi yazdıklarımı okuyorum da....

çok teşekkür ederim hepinize, çok güzel şeyler yazmışsınız... hepimizin içindekileri dile getirdim... dediğim gibi inşallah çok bekletmeden gelir mucizelerimiz...

öpüyorum hepinizi kocaman kocaman canım arkadaşlarımmmm:54:

evet duygusala bağlamışsın ve okuyunca bizi de bağladın :9:

kızlar pufum ben çok kötüyüm sizde olmasa kimle dertleşirdim bilmiyorum gurbetteyim ailem antalyada ben adanada eşim sınava girmişti meslek danışmanlığı sınavına iyi geçmişti öylede odu sınavı geçti belgesini aldı bizde buna güvenerek bebek istedik ama çalışma bakanı atama yok dedi hayalerimiz yıkıldı eşim şimdi özelde çalışıyor düne kadar yinede çok istiyordum bebişimiz osun ama dün inşallah hamile değilimdir dedim evlenirken sadece eşinizle evlenmiyorsunuz maalesef(ailesinden bahsediyorum) sitresli bir hamilelik geçirmek ve bu heyacanı buruk yaşamak hiç istemedim ve test yaptım negatif.Allaha herzaman dua ettim hayırlıysa osun diye gerçektende değilmiş arık gördüğüm negatife değil başka şeylere üzülüyorum...

Son düzenleme:

bi de pufçuğum emin olamadığım bir konu var. mesela senin tabloya göre 14. gün yumurtlamışsın ya, kese içindeki yumurta zaten döllenemeyeceğine göre mantıken 14. günden sonra, daha doğrusu 36 saat içinde, çatlayıp keseden pırtlayan yumurtanın döllenmesi gerekiyor değil mi? yani bu da 15. gün bitimine kadar demek.. yanılıyor muyum?
başka bir deyişle, ovülasyon testinin çookk koyu gösterdiği gün yumurta pırtlamış mı oluyor, yoksa hemen akabinde birden silikleştiği vakit mi prtlamış ve tüplerde taliplerini mi bekliyo demek cnm? :26:

kedi görmek iyimiş helede hamile görmüşsün yani sen patır patır dogurucan :D puf böreği anlamı bu hemde enkısa zamanda olacak inşallah :))

kızlar pufum ben çok kötüyüm sizde olmasa kimle dertleşirdim bilmiyorum gurbetteyim ailem antalyada ben adanada eşim sınava girmişti meslek danışmanlığı sınavına iyi geçmişti öylede odu sınavı geçti belgesini aldı bizde buna güvenerek bebek istedik ama çalışma bakanı atama yok dedi hayalerimiz yıkıldı eşim şimdi özelde çalışıyor düne kadar yinede çok istiyordum bebişimiz osun ama dün inşallah hamile değilimdir dedim evlenirken sadece eşinizle evlenmiyorsunuz maalesef sitresli bir hamilelik geçirmek ve bu heyacanı buruk yaşamak hiç istemedim ve test yaptım negatif.Allaha herzaman dua ettim hayırlıysa osun diye gerçektende değilmiş arık gördüğüm negatife değil başka şeylere üzülüyorum...

cnm bende hazırlanıyorum meslek danışmanlığı sertifikasına. eylülde gircem sınavına. atama olmayacak açıklaması bildiğim kadarıyla eylül öncesi içindi. ama haksızlık olurdu olsaydı çünkü daha birkaç ay önce 2 kez üstüste atama oldu ztn. eylüldeki sınavın da yapılması bekleniyor bildiğim kadarıyla. senede 2 sınav yapılıyor, niye erkenden atama yapılsınki, diğerlerine yazık değil mi? millet 50 li puanlarla atandı benim çok yüksek değil ama 74 le atanabilme ihtimalim varken, erkenden atama yaparak bizlerin de umutlarını suya düşürürlerdi. o yüzden üzgünüm ama bu konuda hemfikir olamayacağım. :(

ama sana umut ışığı vereyim. AB uyum süreci nedeniyle, 10 bin meslek danışmanı olması gerekiyormuş. Atamalar yapılacak bol bol. Sadece biraz beklicez.

Bu arada ben Uluslararası ilişkiler mezunuyum. 9 Eylül gibi iyi bi üniversitede İnsan Kaynaklarında yüksek lisansım var. 6 yıl işe alım uzmanı ve kariyer danışmanı olarak özel sektörde hizmet verdim. Mülakat teknikleri, cv hazırlama gibi seminerler verdim. Bir sürü insanı işe yerleştirdim. Ama reva mı bu, ben meslek danışmanı olmak için sertifika almak zorundayım.Örneğin, İş güvenliği sertifikasını bu alanda yüksek lisans yapmış olanlara, sınavsız veriyorlar. Bizde yok. Bir de hele eskiden 6 ay işsiz olma şartı aranıyordu, kursa gitme aranıyordu. Ben ztn yıllardır bu işi yapıyorum ama niyeyse, işsiz adamın bu işi daha iyi yapacağını düşünüyorlardı. hiç çalışmamış adam, nasıl işsizlerin kariyerini planlayıp, onları yönlendirecek aklım almıyor.

Ay neyse bu konuda çok doluydum patladım. Sen sevin eşin ztn çalışıyor. Sertifikayı da alabilmiş. Bi sürü insan kaldı. Atama zırt diye olmazdı ztn. Bence yıl sonuna doğru olur. O yüzden hamileliği ertelemene gerek yok tatlım. Benim de eşim çalışıyor sadece. Maalesefki bu kdr yıldan sonra bende işsizim. Ama bebek istiyorum..

bi de pufçuğum emin olamadığım bir konu var. mesela senin tabloya göre 14. gün yumurtlamışsın ya, kese içindeki yumurta zaten döllenemeyeceğine göre mantıken 14. günden sonra, daha doğrusu 36 saat içinde, çatlayıp keseden pırtlayan yumurtanın döllenmesi gerekiyor değil mi? yani bu da 15. gün bitimine kadar demek.. yanılıyor muyum?
başka bir deyişle, ovülasyon testinin çookk koyu gösterdiği gün yumurta pırtlamış mı oluyor, yoksa hemen akabinde birden silikleştiği vakit mi prtlamış ve tüplerde taliplerini mi bekliyo demek cnm? :26:

cnm ateşle ilgili şunu dediler bana, ateş yükseldiği gün çatlamış oluyormuş ztn. yani bende 15. gün yükselmeye başlamış. demekki ilk çifti gördüğüm 13. gün ve 14. gün mutlaka çalışma olması lazım. iki gün çiftti. sonra tek. çatlayıp hormon salgıladığında ateş yükseliyormuş. ben nolur nolmaz diye 16. güne dek çalışmaları aksatmadım. o pm, am, ve x şeklinde gördüğün çalışmaların saatleri :17:

ovulasyon testlerinde çifti görmeden önce çalışma olmalı ki taliplerini beklesin. ztn az yaşıyor yumyum, çifti gördüğünde geç olabilir. öncesi ve çift gördükten bir gün sonrası önemliymiş

cnm bizde öyle düşündük ozman niye sınav yapsınlar ki dedik faruk çelik'in tweetlerini oku biz 4000 tane dedik aldık diyor atama yok üniversite sınav yapabilir diyor bende eylüldeki sınva hazırlanıyordum bıraktım okadar saçma ki anlam veremiyoruz bir türlü işsiz yada yetkin bukadar insanın hayalinle oymaya ne hakları var benim eşim işten geldi ders çalıştı sabah kalktı çalıştı şimdi nekadar beddua varsa ediyorum

cnm ateşle ilgili şunu dediler bana, ateş yükseldiği gün çatlamış oluyormuş ztn. yani bende 15. gün yükselmeye başlamış. demekki ilk çifti gördüğüm 13. gün ve 14. gün mutlaka çalışma olması lazım. iki gün çiftti. sonra tek. çatlayıp hormon salgıladığında ateş yükseliyormuş. ben nolur nolmaz diye 16. güne dek çalışmaları aksatmadım. o pm, am, ve x şeklinde gördüğün çalışmaların saatleri :17:

ovulasyon testlerinde çifti görmeden önce çalışma olmalı ki taliplerini beklesin. ztn az yaşıyor yumyum, çifti gördüğünde geç olabilir. öncesi ve çift gördükten bir gün sonrası önemliymiş

ov. testiyle ilgili bir topikte okumuştum da o ay çift çizgiyi gördüğü gün yalnızca 1 kere ilişkiye girip, yani nokta atışı yapıp gebe kaldığını yazmış biri.. :37:

Kızlar çok ilginç birşey oldu sabah ezanına doğru eşimde ben aynı rüyayı gördük. İlimizde benim hamile olduğumu görmüşüz. Benim rüyamda 1 hafta kala öğreniyorum ve bebeğim 1 hafta erken doğuyordu.

cnm bizde öyle düşündük ozman niye sınav yapsınlar ki dedik faruk çelik'in tweetlerini oku biz 4000 tane dedik aldık diyor atama yok üniversite sınav yapabilir diyor bende eylüldeki sınva hazırlanıyordum bıraktım okadar saçma ki anlam veremiyoruz bir türlü işsiz yada yetkin bukadar insanın hayalinle oymaya ne hakları var benim eşim işten geldi ders çalıştı sabah kalktı çalıştı şimdi nekadar beddua varsa ediyorum

neeeee, gerçekten miiiii? tüm hayallerim suya düşer o zmn :( o sınav bir de 400 TL!!!!!! ben de her gün ders çalışıyorum. KPSS yi eylülde başlarım diyerek buna odaklandım. Eğer dediğin gibiyse Allah nasıl biliosa öyle yapsın onları:47:

Back